Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-17-13, 02:20 PM   #326
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 真!DC 查看文章
基本上故事都係一啖砂糖一啖交替

104期畢業,人類反擊開始了!
>超巨大巨人爆牆

巨人艾倫係人類希望!人類作戰成功會係人類第一次勝利!
>巨人艾倫一拳打向MIKASA

付出重大犧牲最後都比女巨人逃走左
>我地已經推斷倒邊個係女巨人
這不是問題
只係諗起變身能力解放之後個戰績......

sugihara 目前離線  
舊 06-17-13, 02:36 PM   #327
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: sugihara 查看文章
這不是問題
只係諗起變身能力解放之後個戰績......
之後都係打boss冇辦法
由手機版發出
真!DC 目前離線  
舊 06-17-13, 02:46 PM   #328
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 零式 查看文章
ミカサ:用同一招對付聖鬥士係無用架
望完呢度,在下終於理解點解第一次變身就眼尾都唔望一下,第二次變身就一拳車過去
「想打你好耐架嘞!避吖嗱」

舊 06-17-13, 02:55 PM   #329
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
望完呢度,在下終於理解點解第一次變身就眼尾都唔望一下,第二次變身就一拳車過去
「想打你好耐架嘞!避吖嗱」
但巨人拳都係避左

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線  
舊 06-17-13, 03:03 PM   #330
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
但巨人拳都係避左
最後佢打爆自己個頭咪當自己撞中咗所以停手囉

舊 06-17-13, 03:21 PM   #331
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
11話

變身前戈14秒立體機動 用左400張原畫
個段唔係3D來架咩?
scania 目前離線  
舊 06-17-13, 04:18 PM   #332
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: scania 查看文章
個段唔係3D來架咩?
唔怪得會畫唔切

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 06-17-13, 04:21 PM   #333
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
笑死左, 同司令神match

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線  
舊 06-17-13, 04:36 PM   #334
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: scania 查看文章
個段唔係3D來架咩?
背景係, d人唔係
由手機版發出
真!DC 目前離線  
舊 06-17-13, 04:47 PM   #335
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: money 查看文章

?

sugihara 目前離線  
舊 06-17-13, 10:28 PM   #336
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
笑死左, 同司令神match
http://www.youtube.com/embed/0gnzfyI71yo
笑死...勁正

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 06-18-13, 01:39 AM   #337
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
錢大放假中?Topic無update

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 06-18-13, 02:58 PM   #338
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ED 萬5突破

***,586 *15,126 *5 美しき残酷な世界 日笠陽子

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
錢大放假中?Topic無update
Done

此篇文章於 06-18-13 03:01 PM 被 money 編輯。
money 目前離線  
舊 06-18-13, 03:29 PM   #339
scania

引用:
作者: GN00508771 查看文章
11話

變身前戈14秒立體機動 用左400張原畫
99%既經費燃燒左係呢14秒到
scania 目前離線  
舊 06-19-13, 08:03 AM   #340
scania

進擊的超時空要塞7

scania 目前離線  
舊 06-19-13, 11:09 AM   #341
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
?
佢想說明D咩?
99.9999999999% 動漫電影小說遊戲D雜兵都係一閃就死一堆架啦?

舊 06-19-13, 12:19 PM   #342
真!DC
Banned User
奉行我道

有人同我一樣諗起杜魯斯閣下嗎?
由手機版發出
真!DC 目前離線  
舊 06-19-13, 12:52 PM   #343
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
美型到呢

有無漫畫張圖 ?

已經唔記得第幾期
歌絲˙暮斯 目前離線  
舊 06-19-13, 02:51 PM   #344
scania

引用:
作者: Rance 查看文章
?
佢想說明D咩?
99.9999999999% 動漫電影小說遊戲D雜兵都係一閃就死一堆架啦?
只係一睇到個到就想起呢個畫面
scania 目前離線  
舊 06-19-13, 03:13 PM   #345
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
劇情推進的節奏都幾慢下.

舊 06-19-13, 03:45 PM   #346
money
◆.西野司命.◆

最終真係上去wwwww

7月8日配信の「進撃の巨人ラジオ 梶と下野の進め!電波兵団」に進撃の巨人オープニングテーマ『紅蓮の弓矢』を手掛けている、
『Linked Horizon』のRevoさんがゲストで登場!皆さんのぶち壊したい&乗り越えたい壁(あなたの壁、壊します!用)を募集します。

進撃の巨人ラジオ ~梶と下野の進め!電波兵団~

7月8日配信の「進撃の巨人ラジオ 梶と下野の進め!電波兵団」に
進撃の巨人オープニングテーマ『紅蓮の弓矢』を手掛けている、
『Linked Horizon』のRevoさんがゲストで登場!
そこで番組ではRevoさん宛の質問、メッセージや、
皆さんのぶち壊したい&乗り越えたい壁(あなたの壁、壊します!用)を募集します。

【番組名】
進撃の巨人ラジオ ~梶と下野の進め!電波兵団~

【配信日】
2013年7月8日(月)

【パーソナリティ】
梶裕貴(エレン・イェーガー 役)
下野紘(コニー・スプリンガー 役)

【ゲスト】
Revo(Linked Horizon)

舊 06-19-13, 04:45 PM   #347
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: wing 查看文章
劇情推進的節奏都幾慢下.
其實都係跟漫畫做而且跟得幾足, 睇漫畫時我覺得個節奏幾好, 但動畫就好似慢左d咁
gingq7 目前離線  
舊 06-19-13, 11:53 PM   #348
money
◆.西野司命.◆

PV Full Ver解禁

聽完FULL Ver..都係TV Ver.好...

舊 06-20-13, 12:02 AM   #349
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
TV VER 有強大既OP加乘
果然好好多

唔識佢D歌,不過暴走得幾厲害
同當年OO 2期OP一樣

此篇文章於 06-20-13 12:04 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線  
舊 06-20-13, 12:06 AM   #350
RX_93
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: money 查看文章
PV Full Ver解禁

聽完FULL Ver..都係TV Ver.好...
B part 變調 Revo節全開
サッシャ的德文口白 更中二的歌詞
好正 我已經loop左十次

其實聽慣一般anisong 只係大概重覆一次tv size既full ver
接受唔到係好正常
RX_93 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Cosplay同人活動] ***Cosplay 進撃の巨人 白薯女!!! TABI Cosplay同人MIX討論區 1 07-09-13 03:35 PM
[漫畫] 諫山創「進撃の巨人」#08「心臓の鼓動が聞こえる ――トロスト区攻防戦④――」丨絕望人類大戰巨人兵團――。 神名レオ 日本動漫畫討論版 1006 05-28-13 01:19 PM
{RG-1-blue-6] 稻草人vol.1,vol.2第二版發行,其他售賣書刊(更新 12月25日) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 1 12-25-07 11:04 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Game vol.25 (完) 魚伕 體育版 25 12-04-04 12:22 PM

現在的時間是 12:07 PM

手機版 | APP版