Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-19-05, 12:17 PM   #1
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
日本動畫 VCD/DVD 最新情報及討論 ver.3

VCD/DVD 新碟情報(永久)
ver.1之link
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=171
ver.2之link
http://gaforum.org/showthread.php?t=25560&page=1&pp=25

下次1000post者,請自行開topic

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-05, 01:46 PM   #2
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
new type news

傳說勇者夕 BRAVE BOX-1
2.24 On Sale
第1-23話收錄 ¥27300 全二卷

BOX-2 4.22 On Sale

熱血最強 DVD BOX
3.09 OUT
全51話 ¥54600

終於到這兩套了
不過上次套絕對無敵都唔見有信和版

舊 02-01-05, 10:27 PM   #3
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
請問各位市面上的GIRLS BRAVO是不是RIP TV 版,話數齊唔齊?謝!
如果係,想問有無機會靚DVD版?

舊 02-04-05, 09:02 PM   #4
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
今日見到Betterman
1-26集, 3DVD

不過賣$60, 3隻dvd好似太抵啦, 究竟咪真係有1-26集架?

另外畫質如何? vcd畫質? 錄影帶畫質? dvd畫質?
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-05, 09:24 PM   #5
naco

引用:
作者: Hunter
1-26集, 3DVD

不過賣$60, 3隻dvd好似太抵啦, 究竟咪真係有1-26集架?

呢套舊片我都想睇,至於3DVD賣$60都唔奇

舊 02-06-05, 11:38 AM   #6
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
有冇人知 舊果套To Heart DVD 邊度仲有?
信和搵過都唔見有.
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-05, 10:00 PM   #7
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

引用:
作者: Hunter
1-26集, 3DVD

今日買左
一陣試下乜質素
遲下再報告俾大家知

舊 02-06-05, 11:25 PM   #8
naco

引用:
作者: naco
請問各位市面上的GIRLS BRAVO是不是RIP TV 版,話數齊唔齊?謝!
如果係,想問有無機會靚DVD版?
唔該想問下有無人睇過?唔通真係咁冷

舊 02-12-05, 07:33 PM   #9
Hunter

引用:
作者: angelsky
今日買左
一陣試下乜質素
遲下再報告俾大家知
感謝
等你好消息
舊 02-13-05, 07:06 PM   #10
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

好啦
終於睇完套betterman

畫面好難分
應該係DVD
但係又唔係好靘

雖然齊26話
但故事方面就......
充滿迷團
又經常搞埋0的恐怖氣氛
令人以為係懸疑片
個結局更加

當買番來睇火乃紀算

舊 02-16-05, 03:52 PM   #11
Hunter

引用:
作者: angelsky
好啦
終於睇完套betterman

畫面好難分
應該係DVD
但係又唔係好靘

雖然齊26話
但故事方面就......
充滿迷團
又經常搞埋0的恐怖氣氛
令人以為係懸疑片
個結局更加

當買番來睇火乃紀算
thx

只要畫質唔太差就ok啦
$60有齊26話, 我覺得好抵買啦
舊 02-24-05, 01:10 PM   #12
阿棠

XBox Live GamertagTOM AIKAWA
我想問下有冇廣東話配音既聖鬥士信和版賣?

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-05, 11:54 PM   #13
Adieu0510
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDAdieu0510
XBox Live GamertagAdieu0510
請問有沒有人知道那裡還有霸王大系龍騎士的TV版賣?
Adieu0510 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-05, 09:20 AM   #14
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 阿棠
我想問下有冇廣東話配音既聖鬥士信和版賣?
嘩?呢樣真係未見過喎,都好耐未聽過以前TVB配音啦。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 03:31 AM   #15
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
上yahoo拍賣網見有個叫licklickchan既人郵大量寄黎賣信和版動畫dvd,有冇人買過信唔信得過?比信和平幾十蚊,佢仲出埋郵費,好似好抵咁,心郁郁想試=.=

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 07:30 PM   #16
lunar1984104

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDlunar104
引用:
作者: 不死game神
上yahoo拍賣網見有個叫licklickchan既人郵大量寄黎賣信和版動畫dvd,有冇人買過信唔信得過?比信和平幾十蚊,佢仲出埋郵費,好似好抵咁,心郁郁想試=.=
信唔過,我中過蕉

サイバスター--------亂舞之太刀
lunar1984104 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 12:10 AM   #17
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
足球風雲TV 日版
蒼伝説! COMPLETE BOX League.1
https://www.happinet-p.com/php/relea...code=BBBA-9138

而家先知有唔少知明男聲優都有參與
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 02:49 PM   #18
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
請問港產既macrossdvd內容如何
之前見版友們話入樽同幽遊都唔齊野
幾大都問清楚先,唔該各位brother \
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-05, 01:09 AM   #19
Cryptorchid
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
http://www.dvd288.com/html/2004/08/20040822010612.shtml

香港邊度有得賣???

此篇文章於 08-17-05 08:00 AM 被 Cryptorchid 編輯。
Cryptorchid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-05, 12:41 AM   #20
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Cryptorchid
這......好像是翻台版, 對嗎?
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-05, 12:34 PM   #21
Cryptorchid

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: wai
這......好像是翻台版, 對嗎?
係呀..但係得大陸有..我又買唔到
信和搵過又冇
Cryptorchid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-05, 05:40 PM   #22
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
足球風雲同熱血最強@0@"
正 幾時會有 HK會唔會有得賣?.?
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:01 PM   #23
Cheetah00120

註冊日期: Feb 2005
http://www.bandaivisual.co.jp/hack_u...ion/index.html
.hack//integration
呢套dvd box set 出左未????
淨係寫住10月24日...
Cheetah00120 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-05, 10:50 AM   #24
washu195

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: naco
唔該想問下有無人睇過?唔通真係咁冷
我睇過! Girls Bravo has 2 DVDs out as an OVA series.
washu195 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-05, 12:48 AM   #25
西米露

註冊日期: Feb 2004
I"s 有無台版或字幕版........好想睇...

仲有FIFA09.......好窮呀
西米露 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本動畫 VCD/DVD 最新情報及討論 ver.2 T.K. 日本動漫畫討論版 1035 01-10-05 11:46 PM

現在的時間是 04:57 AM

手機版 | APP版