Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-23-13, 02:41 PM   #1
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: B|WINS 查看文章
係,不過要小心,呢個款好多山寨! 個ring會好易kick死...

kiwi: http://www.bccamera.com/images.opt/3...ns-Adapter.jpg
metabone/將軍: http://www.digifan.cn/photo/2012812143748.JPG

AF 環二月中発售,二千都幾理想, 都冇e24.8咁貴
係山寨品先易kick死定本身已經係咁,and大概幾$,如果貴就等AF 環算
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 02:54 PM   #2
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: jason 仔 查看文章
係山寨品先易kick死定本身已經係咁,and大概幾$,如果貴就等AF 環算
本身已經係kick,山寨就更kick

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 03:02 PM   #3
jason 仔
Crazy Gamer

引用:
本身已經係kick,山寨就更kick
咁我都係搵下有冇kiwi or 等AF 環算啦..thx ching
舊 01-23-13, 03:30 PM   #4
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
咁我都係搵下有冇kiwi or 等AF 環算啦..thx ching

仲有metabone/將軍環幾出名,順同手感ok,係睇你怕唔怕頂手指,同拆鏡唔方便

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 01-31-13, 05:44 PM   #5
jason 仔
Crazy Gamer

Ching,心急買錯咗Kipon..想問下除了易kick死的話問題大不大
Or加錢換將軍好d
舊 01-31-13, 07:07 PM   #6
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
Ching,心急買錯咗Kipon..想問下除了易kick死的話問題大不大
Or加錢換將軍好d
KICK唔KICK先?唔KICK就冇問題
將軍會頂手指,我賣左入KIWI

------------------------------------------------
http://forum.xitek.com/thread-1101355-1-1-1.html
AUTOFOCUS 環就出

此篇文章於 01-31-13 07:12 PM 被 ZlWS 編輯。
舊 01-31-13, 07:14 PM   #7
jason 仔
Crazy Gamer

引用:
KICK唔KICK先?唔KICK就冇問題
將軍會頂手指,我賣左入KIWI

------------------------------------------------
http://forum.xitek.com/thread-1101355-1-1-1.html
AUTOFOCUS 環就出
佢試俾我睇就唔kick lor..我都唔知點分真假,同埋$980算唔算貴?
本來我係想問kiwi..真係迷得劑...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[醫生與我] 今年不敢再買了 [務實低清版] ZERO NEKO 照相館 4 01-09-13 05:55 PM
[醫生與我] 今年不敢再買了 Sony Ver. 加賀KAGA 照相館 28 12-24-12 10:59 PM
[醫生與我] 今年不敢再買了 影音館Ver. 加賀KAGA 影音館 2 12-12-12 11:04 PM
[醫生與我] 今年不敢再買了 加賀KAGA 照相館 6 09-09-12 09:22 PM

現在的時間是 04:24 PM

手機版 | APP版