Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-18, 03:20 PM   #1551
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ShinDou 查看文章
但槍坦好易俾劍卒秒喎 @@ 好難打得快
雷丁頂到一野就無問題啦驚劍我驚秒唔切槍仲好

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 03:34 PM   #1552
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇雷丁 XD 用緊光頭,最驚係劍,飛水兵都冇咁驚
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 03:58 PM   #1553
鳳熾魂
紅蓮の焔神

求其過左先lor 之後果版我覺易D

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-17-18, 04:01 PM   #1554
ShinDou

之前打左次未諗到點過 XD
舊 11-17-18, 04:21 PM   #1555
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

好嬲呀~競技場打低我3000戰力都輸~白痴電腦剩係打開晒野隻雷丁~粉紅都打埋一份~任由leon打都唔補血~傻的嗎~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 04:32 PM   #1556
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
好嬲呀~競技場打低我3000戰力都輸~白痴電腦剩係打開晒野隻雷丁~粉紅都打埋一份~任由leon打都唔補血~傻的嗎~
解日任我都係求其打一場右面就算auto係咁 打電腦auto永遠未超絕雪莉就上

舊 11-17-18, 04:57 PM   #1557
ShinDou

所以要SET到電腦亂行都會贏囉,有暗王子果D開場黑洞就易好多

有得SET行動順架麻,你1開波俾超絕機郁先咪有超絕,不過鬥雞我冇位放超絕,因為用緊混陣營 XD

打多次7-2精英,今次殺淨槍卒同大佬,係死角殺唔切第十TURN俾佢衝線,里昂轉左騎卒先可以夾硬反擊殺D劍卒,但問題係我冇其他人打得入D槍,女王又行得慢 @@

諗諗下呢版如果冇傳送既話3格人應該追唔到上去打 @@

應該要升粉毛了,帝國冇DEBUFF有D版好難打,粉毛仲係35 XD

此篇文章於 11-17-18 05:38 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-17-18, 06:23 PM   #1558
鳳熾魂
紅蓮の焔神

29隻二哈雷丁輕鬆擊殺前置果關無睇到原來死一隻就輸 打多次就輕鬆過生活
30章將軍你有冇咁大力

舊 11-17-18, 06:27 PM   #1559
ShinDou

迪哈係好廢,佢騎麻,俾槍屈死,係佢D伏兵煩,第1次打跟佢行中間俾2弓2劍屈死

隻將軍唔算勁喎,落到去又冇伏兵,秒完隻法,隻光頭頂兩隻都好安全,係要有法打佢姐
舊 11-17-18, 06:30 PM   #1560
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
迪哈係好廢,佢騎麻,俾槍屈死,係佢D伏兵煩,第1次打跟佢行中間俾2弓2劍屈死

隻將軍唔算勁喎,落到去又冇伏兵,秒完隻法,隻光頭頂兩隻都好安全,係要有法打佢姐
俾隻弓射左一半 一下迎頭雷丁死左
之後艾爾文大喝打番佢轉頭

舊 11-17-18, 06:49 PM   #1561
ShinDou

諗番我好似數格仔落去果TURN得隻弓射到我 XD 之後里昂撞死左隻弓就得番將軍打我,俾佢1下好似打過半血但未死,將軍好似6百幾攻防,如果冇劍OR法應該打佢唔入 XD

粉毛食左D水得40幾LV未跟到主力LV已經覺得好好用好大力補又多又DEBUFF,可能因為5星加好多能力

原來52地圖任守鐵匠好易喎,跌D槌好似都唔少,同1場龍差唔多,但用少好多體,咁地圖任而家要打埋槌了

而家覺得里昂帶破攻好似好過整軍,搏佢減攻俾人反扣少D好過,整軍要KEEP 90%血有時唔係成日KEEP到
舊 11-17-18, 06:53 PM   #1562
okabe

註冊日期: Aug 2002
地圖任其實有邊D易打除古墓外?
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 06:53 PM   #1563
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
諗番我好似數格仔落去果TURN得隻弓射到我 XD 之後里昂撞死左隻弓就得番將軍打我,俾佢1下好似打過半血但未死,將軍好似6百幾攻防,如果冇劍OR法應該打佢唔入 XD

粉毛食左D水得40幾LV未跟到主力LV已經覺得好好用好大力補又多又DEBUFF,可能因為5星加好多能力

原來52地圖任守鐵匠好易喎,跌D槌好似都唔少,同1場龍差唔多,但用少好多體,咁地圖任而家要打埋槌了

而家覺得里昂帶破攻好似好過整軍,搏佢減攻俾人反扣少D好過,整軍要KEEP 90%血有時唔係成日KEEP到
我行右面

舊 11-17-18, 06:57 PM   #1564
ShinDou

即係你1開波打完右邊增援再打右上出兩隻槍1隻騎﹖

我第1次打係右邊增援再去中間打1隻刺2隻飛,再直入跟佢

我過到果次係1開波唔理佢行左邊就出少左次增援

地圖任除左打飛打石果D版難D之外,其他52D怪明顯廢過時空51難果D好多喎,我光頭擋兩隻滿血飛兵都未過半血,打時空果D1隻已經過半啦,如果治癒同頑石都唔發動俾人掂多下就復活了 @@
舊 11-17-18, 07:00 PM   #1565
鳳熾魂
紅蓮の焔神

將軍果度一開始向下再向右攞寶箱咁弓起左面

舊 11-17-18, 07:02 PM   #1566
ShinDou

我都係拎箱,所以係右邊,里昂剷完隻法拉後,光頭落去引弓,咁將軍就淨係行,打唔到人 XD

哦,原來你之前講行右邊係指30,我以為你講29果陣 XD

30我係1開波落去篤左隻劍1下之後成堆增援1次過出晒,清完行右邊入順便拎箱
舊 11-17-18, 07:04 PM   #1567
s3b21
Insane Gamer

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
所以只能set先後優化Ai,重有開頭擺位,我以家六星大公主行完再放aoe
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 07:06 PM   #1568
ShinDou

抽到6星﹖@@定刷碎片﹖
舊 11-17-18, 07:25 PM   #1569
s3b21

引用:
抽到6星﹖@@定刷碎片﹖
舊 11-17-18, 07:34 PM   #1570
ShinDou

咁堅,要中好多隻先得,課左好多﹖幾多抽幾多SSR﹖
舊 11-17-18, 07:49 PM   #1571
s3b21

引用:
咁堅,要中好多隻先得,課左好多﹖幾多抽幾多SSR﹖
暫時都可以唔使抽,其他打碎片算啦,都有千幾抽,平均六70抽一隻啦
舊 11-17-18, 07:53 PM   #1572
s3b21

仲有呢隻game真係算係咁,根據個結果抽到個平均數佢點都比一隻你,有啲game真係幾百抽都冇,當時又唔識去apple退$
舊 11-17-18, 07:57 PM   #1573
ShinDou

我都見好多人話幾百抽之後拉番去平均,暫時230抽得3SSR XD 少左隻,唔知女POOL完前中唔中到拉娜
舊 11-17-18, 08:36 PM   #1574
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
其實真係吾明開AUTO D 人心態.

一入去兩個隊友開AUTO, 第二回合就死曬, 我又一睇都知我一個人係吾夠打....
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 08:40 PM   #1575
ShinDou

打咩﹖佢地出咩﹖

我都係打兄貴開自動多,不過我51LV都係AUTO刷35兄貴 XD 除非要彩書先會手動打45

打水既話都係手動打最難果版啦,龍同基絆AUTO應該都好易死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 08:19 PM

手機版 | APP版