Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-19, 01:17 PM   #101
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
唔知教練係進攻冇料定冇計
當你渣住westbrook果陣,你可以佈置戰術空間唔多
由手機版發出
同意,球團同球迷太吹捧Westbrook個三雙數據換嚟既後果,
成隊由始至終都係當佢刷數據 (不過我好質疑Donovan亦根本已經叫唔郁Westbrook)

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-19, 01:34 PM   #102
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
就算防守再好,都要有球星跳出黎爆開比分
今場Mitchell做到了

火箭又係炒晒3分所以輸....
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-19, 01:38 PM   #103
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
JAZZ終於破蛋...

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
同意,球團同球迷太吹捧Westbrook個三雙數據換嚟既後果,
成隊由始至終都係當佢刷數據 (不過我好質疑Donovan亦根本已經叫唔郁Westbrook)
上季PLAYOFF睇佢地對JAZZ, 今季對拓
D調度同戰術調整真係慢到... 同埋個對應力真係好低
都唔知係球員執行問題定係根本無諗過應對
上年可以怪MELO, 今年
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-19, 01:52 PM   #104
Penny仔

雷個進攻冇得執
都係佈置3d係出面,然後由pg同westbrook去舞
你見westbrook嘔血既pull up 3,就感覺到未必係coach問題
由手機版發出
舊 04-23-19, 05:16 PM   #105
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢幾年都冇睇雷
但聽其他人講WB「你要佢攻既時侯佢就傳,你要佢傳佢就夾硬來」

舊 04-24-19, 11:11 AM   #106
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

Rap 4:1 Magic
輸第一場之後直落4場無難度過關,希望輸果場真係敲醒班泡泡龍

我的雜談小屋
舊 04-24-19, 11:38 AM   #107
Penny仔

Lillard 半場34pts
一個勉強頂住對面兩個
由手機版發出
舊 04-24-19, 01:08 PM   #108
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

Lillard絕殺,Westbrook繼續第一輪無仇報

我的雜談小屋
舊 04-24-19, 01:12 PM   #109
Sar8
The One

PG:西岸真係好難打

舊 04-24-19, 01:45 PM   #110
Penny仔

睇到box score 真係噴飯
第4節雷明明head 住12-13分....
舊 04-24-19, 02:21 PM   #111
6eo
美波様!

WB 11/31.... 雖然又大三元
PG真係盡哂力... OKC最後個攻勢點解唔比PG...

WB終於唔使再 "Next Question", 可以變 "Next Season"
舊 04-24-19, 05:30 PM   #112
Penny仔

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
WB 11/31.... 雖然又大三元
PG真係盡哂力... OKC最後個攻勢點解唔比PG...

WB終於唔使再 "Next Question", 可以變 "Next Season"
因為westbrook係大佬
........至少佢冇pull up 3先啦

佢要諗諗點先幫到球隊
顯然刷大三元就沒有作用
由手機版發出
舊 04-24-19, 09:04 PM   #113
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
只能講呢d英雄命唔係個個有
話說有統計30呎外今季佢12中8,其他人加埋都入得唔夠佢多,絕對唔係好彩

此篇文章於 04-24-19 09:06 PM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-19, 09:26 PM   #114
Penny仔

本身佢就係遠程炮黎, Logo 唔係Curry專利

如果持球係Curry, 你會唔會比空間佢?
我唔會話呢個係Bad defense, 但呢球亦唔係Bad shot

死神杜成日都射呢D波啦
舊 04-25-19, 12:44 PM   #115
Penny仔

勇士唔係輸吓嘛
如果Harrell 場場隊你20分
咁對火箭唔駛打了,對面後備有隻前半獸人
由手機版發出
舊 04-25-19, 01:15 PM   #116
Sar8
The One

火箭真係訓著教都笑出聲

舊 04-25-19, 01:36 PM   #117
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
勇士竟然 .....

舊 04-25-19, 01:59 PM   #118
Penny仔

勇個rotation應該比人針住黎打
勇士而家射得既得curry, kt, kd
射手就得3隻,點都有段時間只得一隻在陣....然後對家針住你果一隻黎mark就搞掂
上季仲有west, nick young, mcgee 呢d幫你拎下分
今季仲要廢埋隻livingston, 即係剩返一隻ai

大飛果邊正選咬住唔失太多,跟住2nd出黎就打爆你
由手機版發出
舊 04-26-19, 08:01 PM   #119
6eo
美波様!

下場勇作客如果輸都好似有D危機

估唔到西岸頭2位都苦苦作戰緊
馬刺果然係黑馬, 搶7呢D真係驚金塊唔夠經驗/心理質素唔夠好會落馬
舊 04-26-19, 08:55 PM   #120
Sar8
The One

勇比人老八應該笑到面都黃

舊 04-27-19, 11:40 AM   #121
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
GSW 最終都要打 35 號戰術
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-19, 12:27 PM   #122
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
呢ROUND勇士表現就算去到下ROUND都好危

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-19, 12:50 PM   #123
6eo
美波様!

勇今場D防守似樣好多, 唔用Bogut打all switch,
再間中double team Lou長老令佢完全入唔到狀態
Green D補位真係好到位

加上KD又著哂火, 半場已經36分, AI又完全打出身價,
Q3打完都應該已經分出左勝負
舊 04-27-19, 02:17 PM   #124
Penny仔

唔係比人31分反cup, 成個series唔會咁辛苦
大飛無論輸幾多分都同你往死裡打
今場比分絕對反映唔到真正局勢...勇士已經出晒全力

Curry 同Klay 各自扭左一下,然後後日打箭
舊 04-27-19, 08:56 PM   #125
Sar8
The One

開頭隔離仲話大飛最岩搵狀態....貪佢火力唔夠但又有鬥志
而家唔方唔搵狀態啦,已經100% allin

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 04:28 AM

手機版 | APP版