Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-15, 01:07 PM   #301
sorlohk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: 無神論者 查看文章
我都想問下, 有無異次元寶箱可以俾你放低D野?

之前玩SKYRIM都可以周街搵箱當夾萬用... XD
無 條屍反而係二次元 拎淨一件閂埋佢再開會變多左野
裝備唔岩心水唔拎 再開又唔同 stat ....
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 01:34 PM   #302
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
'林中夫人'既情真係.....
令我昨晚唔係好瞓得著

另外想問下,百果園個酒屋老闆娘係咪唔見左?之後番去無人睇鋪,有無話幾時會番?

此篇文章於 05-26-15 01:48 PM 被 pureman 編輯。
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 02:00 PM   #303
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: pureman 查看文章
令我昨晚唔係好瞓得著

另外想問下,百果園個酒屋老闆娘係咪唔見左?之後番去無人睇鋪,有無話幾時會番?
劇透
第一次我咩都唔知救左隻樹心 之後救左班小朋友但害左班村民 最後搞到安娜比詛咒 我第一次仲選錯左 詛咒娃娃 安娜RIP 之後選岩娃娃 得左!!變返人啦 點知幾秒後 原來無藥醫 又RIP AGAIN 男爵之後仲要自殺埋 當堂SHDJKSAHSAJK 之後再黎多獲唔救樹心 死小孩村人無事 不過安娜患上精神病 不過點都好過一屍兩命先
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 02:34 PM   #304
sorlohk

引用:
作者: pureman 查看文章
令我昨晚唔係好瞓得著

反映現實 witcher 都係人唔係神 係遊戲都多次強調 作為 witcher 受人錢財 替人燒災 只能拎左錢做完野走人 做好人做到底都無可能兩存其美 好多選擇你只能揀 less evil 既野 俾你感受下 witcher 既無奈 同點解要咁冷漠....

老闆娘後期會出現有故仔跟 但買唔到野 官方話之後有 patch 補返個 npc 俾你....
舊 05-26-15, 04:14 PM   #305
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
第一個巫女都消失左,買吾到野。。
老闆娘消失,我以為係合理化返佢話唔想再見到男主角添

此篇文章於 05-26-15 04:17 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 04:23 PM   #306
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
不爬文一問...PS4果d色情場面有無河蟹?

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 05:56 PM   #307
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: reiyaw 查看文章
有露點

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 06:38 PM   #308
holsety

引用:
好短。。指過程w

舊 05-26-15, 06:46 PM   #309
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: holsety 查看文章
好短。。指過程w
最想知其實係ps4版會唔會減內容姐

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 07:08 PM   #310
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
最想知其實係ps4版會唔會減內容姐
我都想知PC版D畫面/過程會唔會剌激D? XD
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 11:09 PM   #311
holsety

引用:
high d>>>frame rate w

舊 05-27-15, 09:37 AM   #312
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
唔會 來來去去都係兩套ANIMATION
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 12:51 PM   #313
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: sorlohk 查看文章
無 條屍反而係二次元 拎淨一件閂埋佢再開會變多左野
裝備唔岩心水唔拎 再開又唔同 stat ....
請問未拎上手點睇stat?

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 01:40 PM   #314
Hisashi

註冊日期: Nov 2002
想問問買咗 Prima game guide 嘅Ching, Main, Second, Contract, Treasure hunt quests, total 有幾多任務?Thanks!
Hisashi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 03:03 PM   #315
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
1.03 patch 出咗,但行版未有, 聽聞字體會加大D

此篇文章於 05-27-15 03:21 PM 被 Alpha 編輯。
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 03:46 PM   #316
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
見到有
Improves performance especially in cutscenes and gameplay
即刻開心番d @@
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 04:04 PM   #317
Hisashi

我本身美版、但未有update?
試過其他地區psn都未有?
舊 05-27-15, 04:40 PM   #318
地獄 貴公子

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDChildeAbaddon
XBox Live GamertagChildeAbaddon
我都停左等update.... 兩個任務出怪文都唔知點玩落去
地獄 貴公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 09:56 PM   #319
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: Hisashi 查看文章
想問問買咗 Prima game guide 嘅Ching, Main, Second, Contract, Treasure hunt quests, total 有幾多任務?Thanks!
Total 268 quest

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 10:28 PM   #320
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
原本件裝如果入左強化石再升級粒石會冇左係咪bug黎
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 11:10 PM   #321
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
作者: david 查看文章
BD免運費係要耐O的。

今日先得閒出去攞連FIGURE限定版同限定版攻略本,當係送俾自己O既生日禮物...
我本game guide終於寄到過黎
比想象中大本好多

另外我有多本96頁既資料小冊子,話係exclusive跟collector edition先有
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 11:57 PM   #322
holsety

有patch 會加大字體? 因為開始睇到好累。。

舊 05-28-15, 12:49 AM   #323
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: holsety 查看文章
有patch 會加大字體? 因為開始睇到好累。。
我發覺要用46寸或以上電視玩睇d字幕先至唔辛苦
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 12:51 AM   #324
Hisashi

引用:
作者: initial 查看文章
Total 268 quest
Thanks Ching!
268 quest ?!
真係有排玩!我而家先清咗7X個quest...
睇黎都要訂番一本!
舊 05-28-15, 09:30 AM   #325
sorlohk

引用:
作者: initial 查看文章
請問未拎上手點睇stat?
無架 拎左上手 SL 大法

引用:
作者: tao08 查看文章
原本件裝如果入左強化石再升級粒石會冇左係咪bug黎
上面 patch 1.03 寫左係 bug 會 fix

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Metroid :Samus Returns (好評發售中) 信長 手提遊戲機討論版 50 12-01-17 01:44 AM
Witcher 2 wing 電視遊戲討論版 149 01-21-16 06:15 PM
[PSV] ハナヤマタよさこいLIVE!l 好評發售中 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 6 11-14-14 12:46 AM
[多機種] Skylanders: Swap Force | 好評發售中 david 電視遊戲討論版 7 02-08-14 10:09 AM
The witcher 巫師 雪舟等楊 PC電腦遊戲討論版 1 02-11-08 09:27 AM

現在的時間是 07:45 PM

手機版 | APP版