Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-18, 05:23 PM   #326
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
越掘越臭,而家原agent仲要同佢團隊打官司追commission,
到底Kawhi想點?
經理人事務比屋企人插手反而仲衰...個個都貪到盡
反而出面D agent仲會為你設想下
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 05:25 PM   #327
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我覺得佢屋企人見經理人搵咁多,與其比街外人賺不如自己賺返

然後根本就唔熟行,各種表現來睇根本冇為佢爭取到最大既利益,而家D球隊話直頭對佢既傷勢都存疑,冇人有佢個醫療紀錄...

舊 07-06-18, 05:33 PM   #328
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
除非佢uncle甘好野暗中有私通個medic report俾心儀既球隊啦 (如果真係甘做有無違發NBA條款?),
甘玩法Kawhi個朵應該臭到行哂,邊個甘夠試?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 09:48 PM   #329
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
除非佢uncle甘好野暗中有私通個medic report俾心儀既球隊啦 (如果真係甘做有無違發NBA條款?),
甘玩法Kawhi個朵應該臭到行哂,邊個甘夠試?
Leonard份report周圍派街都得
但其他球隊未必會信佢份report,

leonard團隊應該冇咩reputation可言...

唔講轉會,就連揾銀能力都差
嫌jumpman份約細,就應該出去揾個份啦
China Klay份約已經8m一年....
由手機版發出
舊 07-06-18, 10:58 PM   #330
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
KL本人完全無任何表示,成件事真係好詭異

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 07-07-18, 12:12 AM   #331
Sar8
The One

引用:
作者: Penny仔 查看文章
Leonard份report周圍派街都得
但其他球隊未必會信佢份report,

leonard團隊應該冇咩reputation可言...

唔講轉會,就連揾銀能力都差
嫌jumpman份約細,就應該出去揾個份啦
China Klay份約已經8m一年....
由手機版發出
睇得出唔係果行
冇人際網路,又冇PR,想R大約又想去大城市,但又冇咩野做出來,唔知係咪諗住等運到

加埋KL你低調還低調,至少要發聲....

此篇文章於 07-07-18 12:18 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 12:31 AM   #332
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
睇得出唔係果行
冇人際網路,又冇PR,想R大約又想去大城市,但又冇咩野做出來,唔知係咪諗住等運到

加埋KL你低調還低調,至少要發聲....
真心.....呢個年代
你至小upload幾條練波片上youtube比人J下都好啦

我堅懷疑leonard是否尚在人間...其實球迷有冇諗過要報警
一件商品唔曝光又點賣....我都唔知leonard搞乜

Irving上年衰得黎,至小夠堅定囉
而家leonard真係唔知似乜
由手機版發出
舊 07-07-18, 01:06 AM   #333
Sar8
The One

引用:
真心.....呢個年代
你至小upload幾條練波片上youtube比人J下都好啦

我堅懷疑leonard是否尚在人間...其實球迷有冇諗過要報警
一件商品唔曝光又點賣....我都唔知leonard搞乜

Irving上年衰得黎,至小夠堅定囉
而家leonard真係唔知似乜
由手機版發出
最近又有記者爆呢4年騎士內部狀況
話KI其實一路都唔喜歡留係LBJ時期既騎士
但我覺得佢起碼知道自己要咩肯講,一係你就早trade,你唔trade我就做手術,雖然係迫宮起碼騎士都換到野返來
KL而家個款萬一換唔成你係咪係馬刺消失一年...
加埋仲要你又冇証明到係好返,就算有隊真係肯拿潛力股換都唔敢啦
而家仲煩過DH出走魔術...

難為LA果初話係來輔助你,你先係球隊既核心,人地留左隊打到好成績自己就消失

此篇文章於 07-07-18 01:09 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 11:31 AM   #334
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Tony Parker去黃蜂
傳聞係馬刺只肯出底薪簽1年, 而且出場次序排第3

.....

舊 07-07-18, 12:39 PM   #335
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 搖搖 查看文章

.....
36歲都仲簽到2年10M算唔話得,
不過甘多年嚟第一次脫離Spurs體系得唔得架?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 12:41 PM   #336
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:

.....
其實上年都講明要練新人
而parker一直話想打多兩年.......
but,蜂有walker同MCW,其實都係排第三?

舊 07-07-18, 12:57 PM   #337
POISON

San Antonio Spurs restricted free agent Kyle Anderson has signed a four-year, $37.2 million offer sheet with the Memphis Grizzlies, Deal includes a 15 percent trade kicker

刺應該跟唔到....散了散了
波波不如今年唔教,教埋奧運退休算啦,好過最尾個季得廿幾勝
除非manu會打多季

舊 07-07-18, 02:07 PM   #338
搖搖
永遠的毛毛王子↓

利申唔係馬刺fans
不過覺得TP咁樣走有啲可惜
近兩年有啲操作好謎
Gasol就養老約
TP就算想走都出份好睇啲丫⋯

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 07-07-18, 03:05 PM   #339
Sar8
The One

馬刺終於要進入重建

舊 07-09-18, 11:06 PM   #340
Penny仔

引用:
The San Antonio Spurs have agreed to re-sign Davis Bertans to a four-year, $20 million deal.
4年好似太長
Spurs呢排D操作真係麻麻...
舊 07-10-18, 11:47 AM   #341
搖搖
永遠的毛毛王子↓

LBJ約已簽

而家睇埋雷霆會唔會買斷Melo
同埋KL會唔會續簽馬刺

應該都無咩花生食

舊 07-11-18, 08:40 AM   #342
Sar8
The One

馬刺簽Bryn Forbes 2年/1450萬

馬迷應該激到就爆血管

舊 07-11-18, 10:02 AM   #343
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:

馬迷應該激到就爆血管
SPURS做乜花咁多錢簽D無咩表現既人... 上年RUDY GAY好似都差唔多咋...
真係缺人得咁緊要?

Davis Bertans 4年2千萬又係有D長...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-18, 11:23 AM   #344
Penny仔

引用:

馬迷應該激到就爆血管
之前消息好似有誤,Bertans 係簽2 yrs 14.5
不過都係貴

Spurs 將班3-4線球員打到2-3水平
然後再offer 2-3線水平人工

唔係話d 球員唔好,但以潛質黎講....唔應該比呢個價
尤其呢類球員揾代替品唔難

而家個cap比呢d球員鎖死晒
Heat都有類似問題,但heat果班能力高好多嘛...
由手機版發出
舊 07-13-18, 12:12 PM   #345
搖搖
永遠的毛毛王子↓

林書豪去鷹隊....換左台灣人老闆都係唔留佢

舊 07-13-18, 12:42 PM   #346
Penny仔

引用:
林書豪去鷹隊....換左台灣人老闆都係唔留佢

新一線鷹王....
但鷹已經有Schroeder同Young
舊 07-13-18, 12:49 PM   #347
Sar8
The One

IT9好似簽金塊老將底薪

舊 07-13-18, 12:53 PM   #348
Penny仔

引用:
IT9好似簽金塊老將底薪
Boston 果年都唔知係幫佢定害左佢
殘酷現實就係佢定位應該係第六人, 但佢又唔認命...
結果搞到而家變底薪球員
舊 07-13-18, 12:58 PM   #349
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
新一線鷹王....
但鷹已經有Schroeder同Young
就係咁先慘…
傷完又無咩機會比佢表現, 下季可能又係底薪先搵到下家

不過Schroeder好似想走

舊 07-14-18, 09:38 PM   #350
POISON

引用:
Boston 果年都唔知係幫佢定害左佢
殘酷現實就係佢定位應該係第六人, 但佢又唔認命...
結果搞到而家變底薪球員
唔係狂叫要頂薪,前年發脹年其實叫10m都應該執到既
今年通縮晒,真係多得球員公會個年係咁叫一年推爆佢
上年仲要強出頭幫ball仔串murry
家下就幫死對頭Murry打後備
Murry: uccu……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 03:10 AM

手機版 | APP版