Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後
照相館>我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[有米發問及豪華吹水區] Vol.8
KKH 01:39 PM 09-10-11
好多有綠信封嘅有錢人. 好羨慕. 雖然我都曾經風光過, 不過今年已經唔再會收到綠信封...
Rabbidas 04:33 PM 09-10-11
作者: KKH:
好多有綠信封嘅有錢人. 好羨慕. 雖然我都曾經風光過, 不過今年已經唔再會收到綠信封...
我今年都唔會收到綠信封

網上登記左...
KKH 04:45 PM 09-10-11
網上登記? 佢點話你知要搶你幾多錢?

我唔係網上登記啦, 真係唔識依啲野.
加賀KAGA 05:32 PM 09-10-11
作者: Rabbidas:
我今年都唔會收到綠信封

網上登記左...
網上登記? 佢點話你知要搶你幾多錢?

我唔係網上登記啦, 真係唔識依啲野.
2個月前已收到綠色信封
KTN 08:58 PM 09-10-11
看來他是有專人服務了

作者: Rabbidas:
我今年都唔會收到綠信封

網上登記左...

ビスケット 09:39 PM 09-10-11
抄人嘅
ZlWS 10:48 PM 09-10-11
作者: KTN:
看來他是有專人服務了

見完隻game 咁岩先前兩日影左
riceking 10:58 PM 09-10-11
交埋了...唉....

Rice
Strider 12:30 AM 09-11-11
我都係上網搞的...orz...
但係登入之後睇通知同收到綠信封一樣咁令人沮喪.

不過可以申請暫緩預繳
KKH 05:11 PM 09-11-11
你... 你有資格申請暫緩預繳?!
Strider 09:40 PM 09-11-11
你... 你有資格申請暫緩預繳?!
所以我一向都話我係版中最頹
KKH 09:44 PM 09-11-11
作者: Strider:
所以我一向都話我係版中最頹
咁都被你搵到位入... OK you win~
Paptimus 02:38 PM 09-16-11
肥花網站講NIKON下星期有發怖會, 唔知係咪D4同D800
定係傳左好耐既無反呢
C.Ryo 07:26 PM 09-19-11
http://www.mirrorlessrumors.com/new-...orless-system/

Pentax kill 完應該會係APSC喇掛
Hayami 11:39 AM 09-24-11
http://dc.watch.impress.co.jp/docs/n...20_478760.html
SLR Magic、F0.95のEマウント/マイクロフォーサーズ用50mmレンズ

レンズエレメントは日本製で、本体の組み立ては香港で行なう。レンズには“MADE IN JAPAN”の表記が入る。

香港組裝 :o
M-eye 03:23 AM 09-28-11
最近心血來潮之作...
因為又拿出來用...
把舊的皮換掉...用了厚一點手感好一點的白皮革.
變了最近的常用機....
為了那張6 x 7 的幻燈片....><

KIM 02:25 AM 09-30-11
A photographer is only as good as the equipment he uses, and a good lens is essential to taking good pictures!
http://www.facebook.com/nikon/posts/10150316773294620
言下之意......

(另外, 朋友送的心意, 是不需醫生post的, 係呀可!!!)
antony chan 06:28 PM 09-30-11
各位遲D要行遠D喇~
魔璃 07:15 PM 10-02-11
今日拎倒.....窮人用USB一個

HEYHEY 09:07 PM 10-02-11
我想請問各位大大平日出街番工番學帶相機影相時會用咩袋裝相機?
事緣是我買了E-P3,但又沒有什麼貼身的機套,只有一個頗佔位子的袋仔之類的來裝著。用啲布袋仔又怕撞爆MON。
感覺很不方便=[ (明明買來是希望玩SNAPSHOT的T_T)
大大們有沒有什麼好提議? 謝謝。
嘿哈兒 11:59 AM 10-04-11
作者: HEYHEY:
我想請問各位大大平日出街番工番學帶相機影相時會用咩袋裝相機?
事緣是我買了E-P3,但又沒有什麼貼身的機套,只有一個頗佔位子的袋仔之類的來裝著。用啲布袋仔又怕撞爆MON。
感覺很不方便=[ (明明買來是希望玩SNAPSHOT的T_T)
大大們有沒有什麼好提議? 謝謝。
我出街只帶DC,求奇拎過頹袋入左佢就算數.
基本上唔係強烈既撞擊既話,一般情況唔會懷既.
你驚既買個硬身d既貼身機袋裝左先就得.
HEYHEY 07:42 PM 10-04-11
作者: 嘿哈兒:
我出街只帶DC,求奇拎過頹袋入左佢就算數.
基本上唔係強烈既撞擊既話,一般情況唔會懷既.
你驚既買個硬身d既貼身機袋裝左先就得.
THX,嘿哈兒大大。
望番自己個POST,突然覺得點解自己會問啲咁傻仔既問題都有。
小白熊 09:54 PM 10-05-11
有無人知邊到有 Kenko Pro1D ND400 Filter 現貨賣?
加賀KAGA 10:23 PM 10-05-11
作者: 小白熊:
有無人知邊到有 Kenko Pro1D ND400 Filter 現貨賣?
出旺角星際三樓問啦
C.Ryo 12:19 AM 10-06-11
Fuji X mirrorless 來襲

X100都成皮,最高のmirrorless 會set咩價
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  ... 最後

返回主題版面