Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 03-11-14, 08:15 PM   #701
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
好law,我唔係好鐘意佢夾路芙0既風格,小左d互串同單打

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-14, 11:08 PM   #702
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
三大怪人上講東講西

http://podcast.rthk.hk/podcast/item_epi.php?pid=527

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 08:07 AM   #703
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第0公里
廣管局o個part..陳生

不停直指do姐某拍檔 食 c 啦你m9

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-19-14 08:39 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 03-19-14, 09:52 AM   #704
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
想問download得唔得?
今日點都搵唔到download位..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 10:24 AM   #705
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
想問download得唔得?
今日點都搵唔到download位..
Ff 有裝addon dl 到/
只要開左個頭就detect 到mp3 就扯到出來
https://addons.mozilla.org/zh-TW/fir...elper/?src=api
由手機版發出

此篇文章於 03-19-14 10:26 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 08:58 PM   #706
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
Ff 有裝addon dl 到/
只要開左個頭就detect 到mp3 就扯到出來
https://addons.mozilla.org/zh-TW/fir...elper/?src=api
由手機版發出
請問Chrome有無下載辦法?
想下載落黎聽
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 09:47 PM   #707
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇用Chrome,你自然search啦

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-20-14, 02:14 PM   #708
vov430
黑色疾風丸

原始檔有link可用,
我上次都係咁DL

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 03-24-14, 10:46 PM   #709
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: vov430 查看文章
原始檔有link可用,
我上次都係咁DL
唔該晒
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 07:20 AM   #710
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第1公里來了

小李dododododo

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-28-14 07:42 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 03-28-14, 07:44 AM   #711
vov430
黑色疾風丸

未聽1公里,不過聽0公里覺得,係自己網台,雲海講得放好多,不過離題又更多
以前阿祖會拉佢番來,而家倍埋雲海拉

今天是好日子嗎?
舊 03-28-14, 02:42 PM   #712
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
幾時先數臭D先生 成日吊人引

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 07:12 AM   #713
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ayato 查看文章
幾時先數臭D先生 成日吊人引
唔講仲好,次次都可以大叫食 c 啦你

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-31-14, 10:11 PM   #714
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-02-14, 11:15 AM   #715
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
呀祖真係煩到爆...
講野又白痴
btw....雲海你下星期記住爆奴奴野呀

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 07:29 PM   #716
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

睇來之前903比雲海當下靶谷左好耐

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-15-14, 11:03 PM   #717
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

https://zh-hk.facebook.com/CHANWANHO...?stream_ref=10

聽朝應該有得聽啦吧.XDD

大家都好期待雲海(咇)當奴呢

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-16-14, 01:26 PM   #718
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於更新了
由手機版發出
舊 04-16-14, 02:15 PM   #719
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

好想聽,但要等人UP上UTUBE先聽到..

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
舊 04-16-14, 02:24 PM   #720
J+1
望過黎呀!!!!!!

手機香港網台有link

Part c 尾首歌 音量注意
由手機版發出

此篇文章於 04-16-14 04:18 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-16-14, 08:07 PM   #721
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

神曲

舊 04-17-14, 12:30 PM   #722
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
聽完今集我終於知點解下下都咁遲先開file
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-14, 12:46 PM   #723
J+1
望過黎呀!!!!!!

一年賺幾億冇錢請人
由手機版發出
舊 04-18-14, 07:11 AM   #724
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...40417/52393696

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-19-14, 11:48 PM   #725
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
為咗飯碗
有乜做唔出

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:45 PM

手機版 | APP版