Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 07-24-04, 08:00 PM   #1
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
暑期作業多與少?

大家記唔記個你地暑期作業最多係邊年?
我記得係五年級升六年級,當年有「中英數」各一本,「中數」學能試又各一本,讀書報告四本(起碼六百字),但唔知點解當然好熱血,全日都做,所以一星期就做好晒……
第二係中四升中五,又係「中英數」各一本,但厚過小學果本成陪,其他科平均每科廿張工作紙,仲要返學校補課,不過為左會考就算喇,但無左當年既熱血,要盡工先做晒…
你地呢?

舊 07-24-04, 09:07 PM   #2
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
暑期作業我通常最遲在七月中會做哂
之後既日子就用黎享受人生

我ce果陣巧似得英文有補課
仲要係唔點名既
果陣有心情先返.....好爽

舊 07-24-04, 09:52 PM   #3
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
暑期作業............通常都係開學先做
成日都欠交~

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 10:25 PM   #4
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: 二階堂青丸
通常都係開學先做
成日都欠交~
我都係

不過係抄
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 10:29 PM   #5
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
我會積極爭取班長位置...
唔得既話
積極與班長打好關係....
疏通疏通

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-04, 12:10 AM   #6
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
多小又點...自從f.1之後,咁多年黎一直都未交過任何暑期工課...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-04, 11:36 AM   #7
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
小學時的確會頭一星期之內會搞掂...之後中學時就最尾一星期先做a

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-04, 12:24 PM   #8
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
最多咪小四小五囉
一本中,一本英,一本數,一本中推理,一本數推理

全部靠我旁邊果個~~~~XDDDD