Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-23-13, 12:24 AM   #201
mantakhin
Junior Member

註冊日期: Jun 2013
請問有個任務係要殺自己友的
請問係咪冇得簡一定要殺的?
mantakhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-13, 03:12 PM   #202
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: mantakhin 查看文章
係!
有得揀, 可以熄機唔玩~
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 01:00 AM   #203
Zenofat

引用:
可以唔殺,可以揀叫佢離開home base,趕佢走,但唔會再搵到佢
Zenofat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 11:02 AM   #204
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
睇黎我都算好彩,玩完last of us 成2個星期冇玩佢,一開見到得彈藥同建材跌到個位數,冇人死,士氣扣左dd

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 12:43 PM   #205
Zenofat

引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
睇黎我都算好彩,玩完last of us 成2個星期冇玩佢,一開見到得彈藥同建材跌到個位數,冇人死,士氣扣左dd
玩耐左無野好玩,快爆機,故事短

此篇文章於 06-25-13 05:33 PM 被 Zenofat 編輯。
Zenofat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 12:49 PM   #206
The Dog

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagBrasil KK
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
我幾日無玩, 的藥同materials扣晒
materials daily -24... 痴線架
The Dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-13, 05:50 PM   #207
Ivaniservice

支持!好有有的攻略專區。
(已解決)我想問係咪一定要做搬屋任後先可relocate home base架?我去左Warehouse ,Fully search .無relocate 既選項。

岩岩試左了,要解左睇樓盤任務先得。

此篇文章於 06-26-13 09:49 PM 被 Ivaniservice 編輯。
Ivaniservice 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-13, 02:42 PM   #208
mantakhin

請問點先有tool expert 的?
我依家升唔到workshop
舊 07-20-13, 12:49 PM   #209
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
請問點先有tool expert 的?
我依家升唔到workshop
唔一定會有, 視乎加入你陣營D生還者本身有冇哩個專長, 抽唔中都冇辦法
搬去貨倉基地自動有升左級既Workshop, 唔洗煩冇tool expert

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 11:23 AM   #210
mantakhin

其實軍營個個地方係咪最好用?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [XBLA/XBONE] State of Decay (喪屍危機下真實的求生模擬遊戲| XBONE版配信中 ) ahleung 電視遊戲討論版 161 05-29-15 03:13 AM
[多機種] Metal Gear Rising: Revengeance 攻略及心得交流區 ist 攻略及心得交流區 727 08-28-13 11:26 AM
[多機種] Sleeping Dogs【香港秘密警察】攻略及心得交流區 whassupbun 攻略及心得交流區 572 07-26-13 07:59 PM
[多機種] Call of Duty: Black Ops II 攻略及心得交流區 簡.. 攻略及心得交流區 794 06-28-13 11:57 AM

現在的時間是 12:03 AM

手機版 | APP版