Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-26-13, 12:52 PM   #476
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
琴日試MONSOON NO DAMAGE試黎試去都試唔到....去都邊個階段都總係比佢HI中.....
煙霧彈閃身有時閃中畫面會好難擋....

舊 02-26-13, 01:10 PM   #477
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517

約30小時

此篇文章於 02-26-13 01:13 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 01:13 PM   #478
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
神!!!!!!!!!!!!!!!!!

舊 02-26-13, 01:15 PM   #479
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
要clear哂啲vr missions已經難,要全第一更係極極極難…
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 01:18 PM   #480
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
雖然我平時打機唔理d 杯, 但我都會睇下
呢隻如果要我白金, 我諗掉爛晒d 手掣都唔掂

舊 02-26-13, 01:23 PM   #481
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

其實買左200000 果把刀係唔係真係易打好多????

舊 02-26-13, 01:31 PM   #482
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: Hawk 查看文章
要clear哂啲vr missions已經難,要全第一更係極極極難…
VR18,19我RE左各不下2百次

舊 02-26-13, 02:08 PM   #483
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
斬擊MODE的控制我很苦手

不過這類動作遊戲真是久違了,很爽又使人有心機玩二周目打不同的BOSS的歌也很好聽

雖然最後BOSS我認為是遊戲的敗北啦(個人來看啦)

此篇文章於 02-26-13 02:14 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 02:30 PM   #484
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

不過這類動作遊戲真是久違了,很爽又使人有心機玩二周目打不同的BOSS的歌也很好聽

老闆好型呀。
雖然在下唔知點解佢地個時代D運動健將可以好打到成咁,防禦都仲解得通,POWER WAVE真係…

舊 02-26-13, 02:42 PM   #485
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
雖然在下唔知點解佢地個時代D運動健將可以好打到成咁,防禦都仲解得通,POWER WAVE真係…

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 02:44 PM   #486
神人ではない!新人だ

引用:
作者: whassupbun 查看文章
在下知,所以咪防禦解得到囉。
當然,都仲可以用佢吸收咗METAL GEAR既能量既,不過又唔衰退果下精彩喎。
同埋反正佢本人好打過部METAL GEAR,整咁大部野做藝術品呀

此篇文章於 02-26-13 02:49 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 02:46 PM   #487
whassupbun

引用:
在下知,所以咪防禦解得到囉。
我唔係認真答你 喺外國哩句野已經成為笑點 根本佢一屈你哩句對白已經唔需要解釋任何野

舊 02-26-13, 02:53 PM   #488
神人ではない!新人だ

引用:
我唔係認真答你 喺外國哩句野已經成為笑點 根本佢一屈你哩句對白已經唔需要解釋任何野
OPPS,又改。
係白心,不過入面似係血…

此篇文章於 02-26-13 03:01 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 02:55 PM   #489
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Dreamcast肥仔 查看文章
其實買左200000 果把刀係唔係真係易打好多????
Gray fox刀?其實都唔係易好多
但如果你用多100000來開封就真係易好多

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 02:56 PM   #490
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
當然,其實佢有幾多成係人都成問題,雷電挖佢個心出黎都唔係正常心臟黎既。
果個唔係心,係賢者之石
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 02:58 PM   #491
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

其實我打到o個度不斷諗呢條友邊度走出黎架?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 03:03 PM   #492
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Sito 查看文章
其實我打到o個度不斷諗呢條友邊度走出黎架?
之前有提過架喎…

舊 02-26-13, 03:04 PM   #493
whassupbun

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
Gray fox刀?其實都唔係易好多
但如果你用多100000來開封就真係易好多
開左Fox Blade根本成隻game變得唔好玩, 亦都玩黎都冇乜意思, 所有人都一刀斬開(除左大佬)
我只係解獎杯收集野想快速過版果時先用佢, 平時(一周目後)都係用紅刀或者木劍, 木劍打人噗噗聲幾有趣 好似體罰緊班敵人咁

舊 02-26-13, 03:35 PM   #494
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
有大大對VR7心得嗎?
第3 WAVE果3隻重裝兵過唔到
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 03:56 PM   #495
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
引用:
作者: keijoey 查看文章
有大大對VR7心得嗎?
第3 WAVE果3隻重裝兵過唔到
由手機版發出
第三波我係咁擋到出counter同劍mode, 不過我死咗係第四波…
舊 02-26-13, 04:11 PM   #496
shinnogard
Insane Gamer
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
想問斬甩左手有咩特別?
斬左幾隻, 但冇乜特別野發生既?
得 Dr. 得閒出黎講2句咁

舊 02-26-13, 04:23 PM   #497
Hawk
Game Master

引用:
作者: shinnogard 查看文章
想問斬甩左手有咩特別?
有Collection ID 同 bp 獎勵的
舊 02-26-13, 04:39 PM   #498
whassupbun

引用:
作者: shinnogard 查看文章
想問斬甩左手有咩特別?
請睇:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=280

舊 02-26-13, 04:44 PM   #499
shinnogard
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: Hawk 查看文章
有Collection ID 同 bp 獎勵的
引用:
oh, 明白, 唔該哂

在玩家释放人质后,迅速冲向人质并攻击他能脱光他的衣服……雷电的后勤组还会因此指责你。

舊 02-26-13, 05:36 PM   #500
GAOGAIGAR

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDgaogaigar555
XBox Live Gamertaggaogaigar555
識分開身體個忍者要點打好難打中距

是星的眼淚 閃著未完的心願
幸福還末來 眼裏滿是藍色的思念
末完的期待 彷彿你我夜空中約定了..........記住
GAOGAIGAR 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Metal Gear Rising: Revengeance 綜合情報 Vol.3 neo2046 電視遊戲討論版 327 03-01-15 05:05 PM
Metal Gear Rising: Revengeance 2013年発売予定 Vol.2 草薙さん 電視遊戲討論版 1007 02-14-13 06:10 PM

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版