Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後
日本動漫畫討論版>「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3
YALIU 11:32 PM 05-05-12
岩岩開始睇=-="

睇完
感覺上ed會只係出2集回憶
之後會轉番ED1
メソウサ 12:10 AM 05-06-12
老豆洗白(?)過程簡單爽快
Asurada 12:24 AM 05-06-12
睇完......
師傅好型...........
切嗣仲未變死魚眼@@

估唔到有兩集
鈴蘭 12:38 AM 05-06-12
應該要做兩集回憶啦,一集點講得晒....
Aqours 12:50 AM 05-06-12
魔術協會個件好似空境個阿魯巴
メソウサ 01:14 AM 05-06-12
係都唔奇
money 01:36 AM 05-06-12
果然首滿天真係用黎做ED
今集班CV
我睇緊Phantom
the fool 03:06 AM 05-06-12
作者: FURIMUKI:
其實應該得五次キャスター可以「正確」咁用個大聖杯
其他點用都係水浸only
點解咁講?

作者: 紫月 :
魔術協會個件好似空境個阿魯巴
+1

姐姐回頭那一幕,這是bio hazard吧?
有d估唔到切嗣回憶會做兩集,有d擔心之後d劇情要斬好多...
gingq7 03:50 AM 05-06-12

- 其實佢老豆罪不至死吧.....根本係個女仔自己偷d未完成品黎飲

- 最後咩都無帶走, 之後點解會識用家傳的時間魔法?

heeropo 05:22 AM 05-06-12

Leaf 07:19 AM 05-06-12
作者: the fool:
點解咁講?

+1

姐姐回頭那一幕,這是bio hazard吧?
有d估唔到切嗣回憶會做兩集,有d擔心之後d劇情要斬好多...
我真係寧願佢bd先補完呢D回憶
不過最後一集應該會好似第一集做48分鐘吧
RPG之鬼 10:33 AM 05-06-12
作者: gingq7:

- 其實佢老豆罪不至死吧.....根本係個女仔自己偷d未完成品黎飲

DNA掛
殺人貴都冇人教啦
石原夏織 10:37 AM 05-06-12
入野自由x彩陽x槍
我睇緊phantom
阿棠 11:11 AM 05-06-12
佢老豆死得好無辜...原本係諗住研究永生嘛?
Asurada 11:25 AM 05-06-12
作者: gingq7:

印象中
原著好似提過老爸死佐,師傅有幫佢過魔術刻印

ooairbb 11:38 AM 05-06-12
我想要金閃閃公仔
imons 11:41 AM 05-06-12
有得睇喇,
ed 係 kalafina to the beginning 細碟第二首 滿天
十分之正!

開頭仲以為係唔夠老豆爭,
點之完來係報仇心黑化。
細路翔 12:05 PM 05-06-12
一d都唔洗白

小說時睇依段覺得果時係細路諗野中二好合理,但佢變成大叔後都係依個中二樣

動畫就更強調依個感覺(拖走

佢老豆比起時臣條廢柴思維正常十九幾倍都要比個仔ko

只能寫一個慘字
flpchoho 12:47 PM 05-06-12
今集已睇完,去到後尾以為自己睇緊bio hazard...
尼路 01:09 PM 05-06-12
我睇緊bio hazard……老豆死得好慘……
野良猫 01:17 PM 05-06-12
阿仔出刀嗰下好快

作者: 阿棠:
佢老豆死得好無辜...原本係諗住研究永生嘛?
佢自己承認為死徒哩個研究啦,"永生"只係一個表面詞語
ouki 01:17 PM 05-06-12
作者: RPG之鬼:
DNA掛
殺人貴都冇人教啦
殺人貴有學GA.....細時已識戰鬥.....不過未去到好上級....就俾人GG左條村
月之民 ̄▽ ̄ 01:18 PM 05-06-12
金髮西瓜頭係咪アルバ
gingq7 01:43 PM 05-06-12
作者: 如月刃:
阿仔出刀嗰下好快

佢自己承認為死徒哩個研究啦,"永生"只係一個表面詞語
師傅有講魔術協會都研究緊死徒 (而聖堂教會亦一直都有研究死徒, 雖然佢呢一刻未知),
ko佢老豆我覺得似是想為個女仔報仇多, "研究死徒"只是藉口
我同意樓上, 根本無洗白, 只有變更黑 (佢很清楚成件事係個女仔自己攞黎衰)
小昭Teddy 01:44 PM 05-06-12
睇緊Bio 5???

人造死徒???好似好弱
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後

返回主題版面