Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-16-06, 12:14 AM   #301
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
我唔知係模型說明書解說有先定天空之學校有先喇~~
漫畫有先
美樹本特登搵人幫手design出黎架

舊 09-16-06, 12:42 AM   #302
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: Gundam MK-2
漫畫有先
美樹本特登搵人幫手design出黎架
看來是N年前隻1/144既説明書有先
http://members.jcom.home.ne.jp/09115...ms16.htm#yms18
1/144ケンプファーの説明書が初出
http://www002.upp.so-net.ne.jp/BASAR.../e02_ms18.html
1/144ケンプファーのキットインストに掲載されているが、そのカラーリングはザク的なグリーンである。

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪

此篇文章於 09-16-06 01:02 AM 被 月之民 ̄▽ ̄ 編輯。
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-06, 01:42 AM   #303
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
重以為隻京寶梵會好似BB戰士版本咁加裝甲.
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 09:16 PM   #304
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003

発売日: 2006年10月
販売価格:4,725円

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 11:17 PM   #305
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
老實講,部曉唔係幾得,背包太細(定主體太大隻),腳直頭係象腿……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 11:24 PM   #306
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
個頭好怪~_~"
危險人物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-06, 11:26 PM   #307
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
隻腳唔算好象Je
飛行個背包真係細個左少少

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 12:16 AM   #308
fatyee
Game Master

想問問 0011 同 0014 兩隻 ex-s 有乜分別?
先謝~~

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 01:53 AM   #309
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Castor
隻腳唔算好象Je
飛行個背包真係細個左少少
對翼太細
垂直尾翼太短

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 02:39 AM   #310
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 09-28-06, 02:59 AM   #311
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
個拳頭好MIA feel……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 07:17 PM   #312
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
隻GM士拉把,
我今日聽到皆旺人講~~~
明天3:00左右到貨呀(日本版)
價位@$)左右

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 09:14 PM   #313
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: fatyee
想問問 0011 同 0014 兩隻 ex-s 有乜分別?
先謝~~
0014多一張刮貼,可以幫之前d ggf轉number
(不過大前題你要先油左之前個number先得)

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-29-06, 08:11 PM   #314
fatyee
Game Master

引用:
作者: ultrachiu
0014多一張刮貼,可以幫之前d ggf轉number
(不過大前題你要先油左之前個number先得)
謝謝~~
我見隻 0011 有得賣... 但係賣到成 400... 拎埋睇真 d 硬係覺得好似唔係好值...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 09-29-06, 08:32 PM   #315
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
隻京寶梵好正!
profile 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 08:58 PM   #316
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
謝謝~~
我見隻 0011 有得賣... 但係賣到成 400... 拎埋睇真 d 硬係覺得好似唔係好值...
因為罕有......冇見街好耐嘛.又唔多地方有得賣

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-29-06, 09:08 PM   #317
fatyee
Game Master

引用:
作者: ultrachiu
因為罕有......冇見街好耐嘛.又唔多地方有得賣
唔知睡記個開倉有冇呢...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 09-29-06, 09:35 PM   #318
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
唔知睡記個開倉有冇呢...
TOYC早排8折大把...
都係三百零蚊...
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-06, 09:48 PM   #319
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 斯羅少尉
TOYC早排8折大把...
都係三百零蚊...
有d咩特價?

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-30-06, 06:45 PM   #320
kwok2leung
Junior Member

註冊日期: Dec 2004
For sale: Fix 0011; 100% New; HK$320
Pls PM me if interested
kwok2leung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 07:33 PM   #321
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: kwok2leung
For sale: Fix 0011; 100% New; HK$320
Pls PM me if interested
請守版規
賣野唔該去買賣區

舊 10-01-06, 12:51 AM   #322
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

10月下旬......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 10-01-06, 01:11 AM   #323
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
好正~~
K66連fix都進攻埋~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-06, 01:20 AM   #324
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: paper
Why 7002 Freedom sell at 11x?? So cheap?!?!
死貨掛
我見呢批賣110-160

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-06, 01:55 AM   #325
yiu1217
Senior Gamer
..........

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDyiu1217
XBox Live Gamertagyiu1217
今日見到fix strike freedom $!$*.....=口=""""
yiu1217 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 10:32 PM

手機版 | APP版