Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-18-13, 01:56 PM   #1
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
Metal Gear Rising: Revengeance 攻略及心得交流區

入手,行版,見好多人吾識分有咩吾同
希望幫到大家
行版:
418送海報

18+版本

game內連忍者DLC特典

紅血

只有英語

字幕:英,日

其他版本未出,只有以下資料,信不信由你

歐版21日有

$4xx,除左無日字其他跟行版

日版21日有

$550左右,連忍者dlc,限定版$880(9,980円),另一限定版$999(12,980円)
版本藍血,有d敵人白血
17才版本(可能有部分支解畫面會無左)
只有日語日字幕

此篇文章於 02-18-13 01:59 PM 被 ist 編輯。
ist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 01:58 PM   #2
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Hawk 查看文章
正!放工即仆去買!
我已經仆左去買啦! PS3版$418
PS3 HD要留定2300MB空位。

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:02 PM   #3
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ist 查看文章
希望幫到大家
行版:
418送海報

18+版本

紅血

只有英語

其他版本未出,只有以下資料,信不信由你

歐版21日有

$4xx,除左無日字其他跟行版

日版21日有

$550左右,連忍者dlc,限定版$880(9,980円),另一限定版$999(12,980円)
版本藍血,有d敵人白血
17才版本(可能有部分支解畫面會無左)
只有日語日字幕
日版會唔會行機玩唔到?

舊 02-18-13, 02:07 PM   #4
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
有無話幾點有
我收吾到電話
有呀!!
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:21 PM   #5
DREWDREW
Junior Member

註冊日期: Aug 2009
荃灣入手 - PS3 $418~
DREWDREW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:39 PM   #6
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: DREWDREW 查看文章
荃灣入手 - PS3 $418~
請問係咪ps3係咪1080? 定係又係720

舊 02-18-13, 02:45 PM   #7
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: Strider 查看文章
請問係咪ps3係咪1080? 定係又係720
而家d game 95% 720p架喇...btw 呢隻都係720p (上面有圖)

舊 02-18-13, 02:59 PM   #8
AV117
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
360 機主表示等待中
AV117 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 03:04 PM   #9
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: AV117 查看文章
360 機主表示等待中
熱線話要今個weekend先有貨

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:24 PM   #10
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
日版唔夠血又無甘正 Orz

舊 02-18-13, 02:26 PM   #11
Reticence

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
唔係畫面黨, 我PS3 X360都有想知邊個版本會順D, 唔好好似魔女PS3版咁.......
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:33 PM   #12
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
唔知行版save同日版會唔會唔相容? 因為想買行版先...

舊 02-18-13, 03:03 PM   #13
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
360冇日版表示唔駛煩
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 03:09 PM   #14
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
行版:

只有英語

有日字都唔連日語 有冇試過部機set日文有冇分別?

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 03:21 PM   #15
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: whassupbun 查看文章
有日字都唔連日語 有冇試過部機set日文有冇分別?
有埋日語邊個仲會買日版
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 03:48 PM   #16
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
作者: 野良猫 查看文章
有埋日語邊個仲會買日版
我呀, 內容一樣都係儲日版嫁啦

舊 02-18-13, 04:12 PM   #17
孫雲

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDDelPieroTang
XBox Live Gamertagdelpierotang
引用:
作者: 野良猫 查看文章
有埋日語邊個仲會買日版
不嬲行貨都係日語
係今集先唔正常
孫雲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 04:18 PM   #18
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: mrk 查看文章
請問呢種銀色箱點開???
引用:
作者: ps399 查看文章
斬奪MODE
引用:
作者: dust11 查看文章
blademode斬奪
唔該,不過自己已經試到點開啦!
依家有啲動搖
自己試試下開到啦!不過都多謝樓上2位。
引用:
作者: 孫雲 查看文章
不嬲行貨都係日語
係今集先唔正常
都話左香港K社近呢2年冇做日版MGS Game代理囉!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 02-18-13, 03:25 PM   #19
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
引用:
希望幫到大家
行版:

仲有另外果張dlc
http://www.konami-asia.com/mgr/cn/lineup/
total 二張先啱
各位記得唔好入code住

此篇文章於 02-18-13 03:29 PM 被 ps399 編輯。
ps399 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 03:25 PM   #20
skydream
死野

註冊日期: Jul 2005
我係日版機,可玩行嗎?

舊 02-18-13, 03:26 PM   #21
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
作者: skydream 查看文章
我係日版機,可玩行嗎?
ps3應該冇鎖區,
唔敢包有冇例外

舊 02-18-13, 03:27 PM   #22
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
難得諗住買日版
行早出咁多
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 03:33 PM   #23
mrk

舊 02-18-13, 03:35 PM   #24
ps399
Crazy Gamer
比比

引用:
斬奪MODE

舊 02-18-13, 03:35 PM   #25
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
blademode斬鎖

--------------------------------------
訂我明明同佢改左要日版
佢又打黎同我講行貨拎得
依家有啲動搖
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Metal Gear Rising: Revengeance 綜合情報 Vol.3 neo2046 電視遊戲討論版 327 03-01-15 05:05 PM
Metal Gear Rising: Revengeance 2013年発売予定 Vol.2 草薙さん 電視遊戲討論版 1007 02-14-13 06:10 PM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版