Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-12-19, 08:43 AM   #1376
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
你返工條電梯都塞晒人,要唔人踩人一齊滾落黎
一定有人係後面
你企最前都唔會預到狗會入站內

不過有得葵芳,太古
以後唔好以為入到地鐵當走到

舊 08-12-19, 08:51 AM   #1377
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Rance 查看文章
政府呢下完全係將死晒市民
政府最唔想見係有暴力行動,呢下話畀你知原來勇武行動係政府策劃嘅,以後D示威者一見有暴力行為就會覺得係鬼做唔會去幫手,呢個亦都係無大台O既弱點,無人知D行動係唔係可靠,
久而久之就無哂暴力衝擊,變返一D對政府亳無作用O既遊行靜坐
政府O既代價只係賠上誠信,但係誠信對一個獨裁政權有咩用呢?
誠信係短期定永久影響暫時冇人知

If結局1
正苦想2047前就只靠土共課金投資?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 08:53 AM   #1378
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Tano 查看文章

If結局1
正苦想2047前就只靠土共課金投資?
相信無 plan 得咁遠

眼前最急係貿易戰,支援北韓伊朗土耳其,救華為,一帶一路侵略非洲
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 08:58 AM   #1379
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
政府呢下完全係將死晒市民
政府最唔想見係有暴力行動,呢下話畀你知原來勇武行動係政府策劃嘅,以後D示威者一見有暴力行為就會覺得係鬼做唔會去幫手,呢個亦都係無大台O既弱點,無人知D行動係唔係可靠,
久而久之就無哂暴力衝擊,變返一D對政府亳無作用O既遊行靜坐
政府O既代價只係賠上誠信,但係誠信對一個獨裁政權有咩用呢?
我覺得呢手係超錯一步棋,因為鏡頭前太多錯誤做左出來
我之前預測係驚收手,用25犬燒汽油彈,今日文宣就直接指你們過分暴力將淺黃做分化,而家呢個結果邊有得割

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-12-19 09:05 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 09:05 AM   #1380
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我覺得呢手係超錯一步棋,因為鏡頭前太多錯誤做左出來
我之前預測係驚收手,用25燒汽油彈,今日文宣就直接指你們過分暴力將淺黃做分化,而家呢個結果邊有得割
係佢忘記左香港網絡未被監控,控制
如果無直播,
佢話無射就無射
邊個知警有25
邊個知太古
邊個知荃灣有白衫亂打

舊 08-12-19, 09:13 AM   #1381
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
相信無 plan 得咁遠

眼前最急係貿易戰,支援北韓伊朗土耳其,救華為,一帶一路侵略非洲
由手機版發出
我都覺
777收檔前都只會Hea做
而且成事不足敗事有餘

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 08-12-19 09:17 AM 被 Tano 編輯。
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 11:49 AM   #1382
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
今日四點記者會一定係否定呢D黑衫人係警察

舊 08-12-19, 12:18 PM   #1383
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
劇本應該係強烈譴責火燒犬脾先

但估唔到班武驚出手冇下限,同埋25犬佢應該話唔知冇回應
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 12:33 PM   #1384
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
我都識答
有無25,不在現場指揮,無資料
有無煽動,無證據顯示
爆頭,意外,警方用最低武力,表示遺憾
站內放煙,無資料
白衫打人,因多區示威,不夠警力
內地武警,香港警方有足夠能力處理,沒有內地人員執法
元朗事件,努力調查中,不能將調查內容公佈

你地仲有咩問題

此篇文章於 08-12-19 12:36 PM 被 小草 編輯。
小草 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 12:48 PM   #1385
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 小草 查看文章
站內放煙,無資料
差人話左係示威者用滅火筒造成.

舊 08-12-19, 12:57 PM   #1386
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: wing 查看文章
差人話左係示威者用滅火筒造成.
後續唔係話記者立即播片
犬立即話唔清楚之後閃人咩

舊 08-12-19, 01:08 PM   #1387
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
我係記者就 print 定 13044 既資料,連同新聞既 cap 圖問佢地點解釋。
由手機版發出
舊 08-12-19, 01:14 PM   #1388
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
我係記者就 print 定 13044 既資料,連同新聞既 cap 圖問佢地點解釋。
由手機版發出
無資料,無資料,無資料

之前一直問有沒有用過期貨都係咁答
犬無恥天下無敵,不利自己的點會答

舊 08-12-19, 01:58 PM   #1389
Rance
The One
ガハハ

引用:
由手機版發出
無用架喎,都唔會點你名問

舊 08-12-19, 03:16 PM   #1390
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
咪玩,分分鐘連入到唔比你入,點問

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 03:21 PM   #1391
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
機場已經有旗手standby
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 03:26 PM   #1392
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

機場又出 13044 ?
由手機版發出
舊 08-12-19, 03:30 PM   #1393
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: cat722 查看文章
由手機版發出
想在機場內射催淚彈定開槍?

舊 08-12-19, 03:36 PM   #1394
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: cat722 查看文章
由手機版發出
你機場射d 人都無路走,不如直接封機場逐隻拉啦
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 03:51 PM   #1395
Rance
The One
ガハハ

嘩,警方咁多獨家照片O既

舊 08-12-19, 04:06 PM   #1396
Rance
The One
ガハハ

好似想認有扮又唔認咁係咪太滑稽

舊 08-12-19, 04:09 PM   #1397
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
D fight cancel 晒, 快D走

舊 08-12-19, 04:17 PM   #1398
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 零式 查看文章
D fight cancel 晒, 快D走

fight?定flight?

其實突衰正苦同班犬已經用佐精神「恥力無限UP」,就算O係國際機場云云世界各地旅客面前開你拖都已經完全唔在乎,一個「唔覺意」中佐遊旅又可以入對家數,可樂而不為?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 04:20 PM   #1399
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wing 查看文章
想在機場內射催淚彈定開槍?
No Russian

舊 08-12-19, 04:33 PM   #1400
Rv250

註冊日期: Aug 2002
16:05
https://news.now.com/home/local/player?newsId=358843

【Now新聞台】受公眾在機場集會影響,除已完成登機程序的離港航班,及正前往香港的抵港航班外,今日餘下航班全部取消。

機管局指,受公眾在機場集會影響,機場運作已嚴重受阻,所有航班登記服務須即時暫停機場運作,機場緊急事故應變中心已經啟動。受影響旅客請透過機場網頁或流動應用程式,留意航空公司有關航班的最新消息。

機管局指,機場快綫的預辦登機手續亦已暫停,至於機場快綫服務仍維持正常,而前往機場的交通現時非常擠塞,所有停車場車位已經爆滿。呼籲公眾人士應避免前往機場。

此篇文章於 08-12-19 04:40 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:51 PM

手機版 | APP版