Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-07-19, 09:16 PM   #2076
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
默克爾中國演說半句香港都無提
睇黎歐洲佬係唔洗寄望架啦
呢兩日煲左D歐洲社論,立場基本上係精神上支持港人追求自由民主,實際支援?要賺人仔,不了
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-19, 09:22 PM   #2077
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: chitkan 查看文章
默克爾中國演說半句香港都無提
睇黎歐洲佬係唔洗寄望架啦
呢兩日煲左D歐洲社論,立場基本上係精神上支持港人追求自由民主,實際支援?要賺人仔,不了
咁老實講,美國出手都係利益問題

政府份新聞稿就算吧啦
班犬咁都叫最低武力就知無公信力架啦
而家政府同犬係最不誠實可靠既證人

舊 09-07-19, 09:55 PM   #2078
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Tano 查看文章
99台播緊
1987:逆權公民
記者會嗰段完全係4點記者會個款
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-19, 10:36 PM   #2079
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呢幾日已經有幾多屍體發現????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-19, 11:14 PM   #2080
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Rv250 查看文章
記者會嗰段完全係4點記者會個款
所以話班驚自2014年起重衰過1989年的北京公安

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-19, 11:20 PM   #2081
Tano
嫑憅

沙田站又斬人

有冇沙田柚有詳情

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-08-19, 12:04 AM   #2082
Tano
嫑憅

大埔又出事

跟唔切

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-08-19, 12:13 AM   #2083
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
大埔有四足犬失控,起 MTR 大便

一直都有疑問,四足犬原本用途唔係對付大型示威架?

14年香港人仲係豬,四足犬可能仲有 d 威嚇用途。

E+ 二足犬落單都隨時無命,出四足犬做乜,送頭?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 02:32 AM   #2084
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
大埔有四足犬失控,起 MTR 大便

一直都有疑問,四足犬原本用途唔係對付大型示威架?

14年香港人仲係豬,四足犬可能仲有 d 威嚇用途。

E+ 二足犬落單都隨時無命,出四足犬做乜,送頭?
由手機版發出

隨時無命?你肯定?
唔怪得比人話係曱甴
因為曱甴就係唔會戰鬥一味識走
我睇d記錄片或者youtube既昆蟲餵食片
佢d曱甴明明大隻過對手
跑又跑得快過對手
你E=MC2撞都撞死佢啦

二百萬人對三萬隻狗
明明合埋眼輾都輾得過
狗唔敢郁,連藍絲廢老都唔敢郁
由得佢掟住個搥仔亂咁揮
聽講嗰度拉左四十人
即係四十人都溶唔到個廢老

冇覺悟一戰,八奇比晒你都冇用啦。唉……

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 06:02 AM   #2085
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
尼個真,大部份人唔好話還拖
連救人既意欲都無

就算郁啲廢老又有左膠出黎保佢
再唔係就仲信啲狗會執法 :0)
望到尼啲畫面真係有啲灰

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 09-08-19, 10:41 AM   #2086
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

太樂觀太悲觀亦唔好

你睇返七月沙田困獸鬥同上水,二足狗真係有危險。

只係有左膠(定記者?)保佢地咋

尋晚沙田都差 d d 救到人
由手機版發出

此篇文章於 09-08-19 10:44 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 09-08-19, 11:31 AM   #2087
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
太樂觀太悲觀亦唔好

你睇返七月沙田困獸鬥同上水,二足狗真係有危險。

只係有左膠(定記者?)保佢地咋

尋晚沙田都差 d d 救到人
由手機版發出
記者呢沙田果個好似CCTVB記者 但上水救市民跳橋都係記者但唔記得係唔係CCTVB
事後:未入控制室前沖應該好少少 但尊重前面班人決定

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 12:13 PM   #2088
Rv250

註冊日期: Aug 2002
【政情號外】傳曾兩度請辭 政界料林鄭難做足五年
https://news.now.com/home/local/play...=361962&home=1

引用:
有建制中人指,林鄭月娥自尊心強,愛爭第一,事發後肯定有想過請辭,但可有白紙黑字正式向中央請辭,真相只有她與中央才知道。

有消息指,風波爆發後,一批主管港澳事務的京官南下深圳主持大局,林鄭幾乎失去話事權,令她更加「無癮」。

在路透社發布的錄音,林鄭亦慨嘆話事空間非常有限。聲帶外洩,令部分建制派不滿,認為林鄭將北京「擺上枱」,將處理不當的責任與中央共同承擔。
--
話說復會就撤回, 冇動議冇投票有冇違反議事規則之類

此篇文章於 09-08-19 12:15 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 12:55 PM   #2089
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

老董03年唔洗投票都係即刻撒回架

一切都係貿易戰既一環,如美國繼續以貿易方式對付中國,中國既控制既香港議會同政府就會以修訂條例對付返搞中國既人。
由手機版發出
舊 09-08-19, 05:28 PM   #2090
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

除非有 lone wolf 刀客走入人群發難,其實今日真係無必要開拖

唔值得起今日 K.I.A.
由手機版發出
舊 09-08-19, 06:24 PM   #2091
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
除非有 lone wolf 刀客走入人群發難,其實今日真係無必要開拖

唔值得起今日 K.I.A.
由手機版發出
死啦,犬玩太多cosplay
害我將今日破壞黨鐵係犬自己,唔想無人理自己破壞刷存在感

舊 09-08-19, 08:10 PM   #2092
Tano
嫑憅

城城咁多部法拉馬都 揀揸部細牛接放學

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-08-19, 08:19 PM   #2093
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
黑警逼遮打集會提前完結,4點左右已經封中環站站亂拉人

勇武怕狗衝出站追擊和理非,所以用火魔法、rb截停班狗,希望拖延時間俾和理非走
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-19, 08:26 PM   #2094
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
黑警逼遮打集會提前完結,4點左右已經封中環站站亂拉人

勇武怕狗衝出站追擊和理非,所以用火魔法、rb截停班狗,希望拖延時間俾和理非走
唔怪得要燒野

舊 09-08-19, 08:26 PM   #2095
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 小草 查看文章
死啦,犬玩太多cosplay
害我將今日破壞黨鐵係犬自己,唔想無人理自己破壞刷存在感
我自己咁覺得啦, 佢地光天化日玩換裝, 等大家影到睇到, 就係想分化大家.

一開始捉鬼, 最終一事無成.

如有機會再圍到, 一定要令佢放低 d 野

一係唔捉, 一捕到就重罰.
舊 09-08-19, 08:32 PM   #2096
Tano
嫑憅

引用:
我自己咁覺得啦, 佢地光天化日玩換裝, 等大家影到睇到, 就係想分化大家.

一開始捉鬼, 最終一事無成.

如有機會再圍到, 一定要令佢放低 d 野

一係唔捉, 一捕到就重罰.
分化就未必
各大直播都可以再慢鏡重溫

追加大圖鑑就有

今日新蒙面記者裝

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 09-08-19, 08:42 PM   #2097
wing
格鬥低手

引用:
作者: Tano 查看文章

今日新蒙面記者裝
記者圈子唔係太大, 好易被識破

舊 09-08-19, 08:47 PM   #2098
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

上唔到領事館, 成本太高, RTB

同現場手足飛的士, 順便對司機文宣下

佢開頭都話乜都唔知, 過得一日得一日.

突然電台講劉江華計劃落區.

佢自己都笑: 邊有可能架.

手足A: 咪係囉, 死左人, 點傾 ?
手足B: 黃子華都話, 你唔帶保鑣行入屋村走個圈行得返出黎, 咪傾囉
司機: 係 wor.
我: 傾唔到架啦, 黎梗一定大件事.
司機: 肯定啦, 都無野好傾.
我: 師傅好換定美元啦, 美國一制裁, d 高官一定走佬, 最後冧檔, HKD RMB 都變陰仙紙.

此篇文章於 09-08-19 09:44 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 09-08-19, 09:51 PM   #2099
wing
格鬥低手

引用:
上唔到領事館, 成本太高, RTB

同現場手足飛的士, 順便對司機文宣下

佢開頭都話乜都唔知, 過得一日得一日.

突然電台講劉江華計劃落區.

佢自己都笑: 邊有可能架.

手足A: 咪係囉, 死左人, 點傾 ?
手足B: 黃子華都話, 你唔帶保鑣行入屋村走個圈行得返出黎, 咪傾囉
司機: 係 wor.
我: 傾唔到架啦, 黎梗一定大件事.
司機: 肯定啦, 都無野好傾.
我: 師傅好換定美元啦, 美國一制裁, d 高官一定走佬, 最後冧檔, HKD RMB 都變陰仙紙.
我上次上的士, 個司機一聽電台講遊行示威, 就即刻話實係收左錢, 否則點會咁熱都出來行

舊 09-08-19, 09:55 PM   #2100
wing
格鬥低手

城城呢個日子坐黑色座駕出現銅鑼灣~

論壇跳轉

現在的時間是 09:36 AM

手機版 | APP版