Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-25-14, 02:41 PM   #51
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
估唔到未攻略女主之前係敵人
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 06:34 PM   #52
kennethyu

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 風無霜 查看文章
估唔到未攻略女主之前係敵人
温習番第一集, 女主同穿越時空既敵人個cockpit 既design 同男主,DIO 部機一樣

即係遲下對面都可以玩雲端

會唔會到時男主 Connective Hina 而對面 Acception 而攻略成功?
kennethyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-14, 07:36 PM   #53
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
又係兩個基友開無雙
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-14, 09:07 PM   #54
HM

註冊日期: May 2007
岩岩睇晒4集,暫時睇無咩問題,雖然D劇情似乎好易估

<----中黑長直
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-14, 12:12 AM   #55
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
好奇怪既對白

我怕駕上會再有人因我而受傷,但明明已經幹掉左好多人,大把因佢死傷既人 XD
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-14, 03:07 AM   #56
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: Lamsze 查看文章
好奇怪既對白

我怕駕上會再有人因我而受傷,但明明已經幹掉左好多人,大把因佢死傷既人 XD
一向都係味方是人敵方不是人架啦
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-14, 08:18 AM   #57
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: ra2hk 查看文章
一向都係味方是人敵方不是人架啦
都有可能好似基拉甘,去到中段先醒起 XD

話說呢個係半年番?
舊 02-05-14, 10:34 PM   #58
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
唔知點解睇左五集都覺得D機打架好似唔夠力

到底D基地可以有幾唔安全,次次被成班敵人咁圍攻都得
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 11:36 PM   #59
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: Van仔 查看文章
唔知點解睇左五集都覺得D機打架好似唔夠力

到底D基地可以有幾唔安全,次次被成班敵人咁圍攻都得
問題係甘樣既戰力,以後點反攻?突然擁有大殺傷力反攻戰力會離譜左
舊 02-06-14, 02:28 AM   #60
Van仔
Game Master
輸了就課金..

引用:
作者: Lamsze 查看文章
問題係甘樣既戰力,以後點反攻?突然擁有大殺傷力反攻戰力會離譜左
依家個設定同步最多300秒,仲要開下技能直頭得返幾十秒

要兩個可以同步既駕駛員又難,機又貴, 加埋班正規軍完全無Ace, 成隊新型機都頂唔得耐, 個國家版圖仲可以捱咁耐真係點搞
舊 02-06-14, 11:07 AM   #61
HM

本來聯合軍就係弱勢一方啦,不過實力差咁遠真係有點兒誇張

個連結系統九成會俾對面整埋出黎用
舊 02-11-14, 03:05 PM   #62
mgsyfw

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
又多一條友可以連結到...
主角真係萬能插穌
最尾 ディオ 望著主角講果句基到

此篇文章於 02-11-14 03:17 PM 被 mgsyfw 編輯。
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 03:56 PM   #63
flpchoho
Ultimate Gamer

今集基情四射................
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 07:56 PM   #64
Hunter

註冊日期: Jan 2002
兩個基友唔夠, 仲要加多個

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 08:07 PM   #65
野良猫
肥倫

引用:
作者: Hunter 查看文章
兩個基友唔夠, 仲要加多個
有修羅場睇
舊 02-11-14, 08:59 PM   #66
HM

係我少睇呢類定點樣,唔覺得基
新加入果條友唔知點解總覺得係有問題

其實尾段場戰鬥幾好睇的
舊 02-12-14, 01:01 AM   #67
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
硬係覺得係無間道........
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-14, 09:34 AM   #68
HM

另外總覺得基友有死相...
舊 02-12-14, 08:37 PM   #69
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
女主閃過場,基友又多條

舊 02-12-14, 11:43 PM   #70
Van仔
Game Master
輸了就課金..

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
另外總覺得基友有死相...
+1 硬覺得中段會被人便當

兩部勁機結果被人地D老手夾多兩夾招都出唔到,真係有得贏嗎
舊 02-13-14, 10:40 AM   #71
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
係我少睇呢類定點樣,唔覺得基
你唔知coupling係腐女用語??

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 07:38 AM   #72
HM

引用:
作者: Van仔 查看文章
+1 硬覺得中段會被人便當

兩部勁機結果被人地D老手夾多兩夾招都出唔到,真係有得贏嗎
其實如果主角係萬能插座的話,基友係唔係度根本唔重要
估最後同黑長直連機
引用:
作者: ikari28 查看文章
你唔知coupling係腐女用語??
唔知啊真係
舊 02-17-14, 10:43 AM   #73
mgsyfw

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
原來同主角聯得多會有依存症www
某中boss再出黎又係被秒殺...
最後又黎類似08小隊既雪山EVENT,連標題都係...
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 04:37 AM   #74
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
岩岩先追到第6集,桐人+肥雪

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 12:24 PM   #75
野良猫
肥倫

青葉︰「哇哈哈!迪奧,乖乖成為我的O奴隸吧!」

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] <全4部作>劇場版「たまゆら~卒業写真~」第4部「朝-あした-」2016年4月2日公開 supermanlady 日本動漫畫討論版 117 05-17-16 09:35 PM
[AN/IOS]バディ・コンプレックス 戦場のカップリング 武藤遊戲 手機平板遊戲討論版 1 03-31-14 09:52 AM
吉田直.ブシロード.ニトロプラス「熱風海陸ブシロード」放送終了 supermanlady 日本動漫畫討論版 8 01-01-14 03:19 AM
岸本みゆき.gyuo.黒岩よしひろ「バディ スピリッツ」アニメPV公開 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 09-03-13 06:49 PM

現在的時間是 09:54 PM

手機版 | APP版