Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-12, 04:13 PM   #301
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
呢套野D眼真係好似 USB.......

舊 08-14-12, 04:21 PM   #302
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
所以應該叫眼忍

舊 08-14-12, 04:24 PM   #303
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
其實呢,班細路與班應該差不多年紀,
經過咁多年,唔死都應該幾百歲,
可能好似大蛇丸咁不停換身體,
而現在正是取了帶土身體,和取回班死後隻眼.

另外,班細路對眼比咗班開永恆萬花筒,
那麼班對眼比返佢細路開永恆萬花筒,
交換用咁又得唔得?

面貝男可以通靈隻九尾出來攻擊木葉,
但九尾講過只有班(對眼)可以,
因班對眼比咗佢細路.

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 07:13 PM   #304
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-14-12, 08:59 PM   #305
pmk
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: kog 查看文章
其實呢,班細路與班應該差不多年紀,
經過咁多年,唔死都應該幾百歲,
可能好似大蛇丸咁不停換身體,
而現在正是取了帶土身體,和取回班死後隻眼.

交換用咁又得唔得?

面貝男可以通靈隻九尾出來攻擊木葉,
但九尾講過只有班(對眼)可以,
因班對眼比咗佢細路.
係喎,而家諗翻起面具男換上長門對輪迴眼果陣時,兜話佢得到了好眼睛呢,面具男回應話這本來就是我的眼睛,呢對輪迴眼本來就係班弟弟對眼,只係佢比咗哥哥,照咁睇佢真係好大機會係班弟弟

此篇文章於 08-14-12 09:01 PM 被 pmk 編輯。
pmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 11:18 PM   #306
Eking

註冊日期: Feb 2006
帶土死時唔係話另一隻眼毀左?.......

舊 08-15-12, 11:28 AM   #307
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Eking 查看文章
帶土死時唔係話另一隻眼毀左?.......
無講過,右半身壓係石下,根本唔知邊 part 爛邊 part 無事

依家最合埋的推測應該係班弟意志 + 帶土身; 但唔明點解要用帶土身,只係貪佢有寫輪眼?!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 12:25 PM   #308
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
如果隻眼都係撻番尼
咁面具男已經可以係任何人
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 12:27 PM   #309
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
如果隻眼都係撻番尼
咁面具男已經可以係任何人
由手機版發出
可能佢本人就係無左力量+身體, 只有意識既十尾

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 08:53 PM   #310
b4_shadow
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
naruto 又換衫....
嗚門都幾貪靚...
b4_shadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:01 PM   #311
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
無講過,右半身壓係石下,根本唔知邊 part 爛邊 part 無事

依家最合埋的推測應該係班弟意志 + 帶土身; 但唔明點解要用帶土身,只係貪佢有寫輪眼?!
半邊身話壓碎
另一邊無事 所以呢邊隻眼比左卡卡西
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:07 PM   #312
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
naruto 又換衫....
其實換左幾集..
對拳果時已經換左
只係中間都轉返無被肩
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 01:33 PM   #313
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: kog 查看文章
交換用咁又得唔得?
睇動畫係班本人攞左細路對眼用,
班本身對眼應該係廢左啦!(就算交換落邊個到都冇用啦!)
唔係都唔洗講到要xx其中1個兄弟對眼啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-12, 01:45 PM   #314
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: mrk 查看文章
睇動畫係班本人攞左細路對眼用,
班本身對眼應該係廢左啦!(就算交換落邊個到都冇用啦!)
唔係都唔洗講到要xx其中1個兄弟對眼啦!
醒少少一早交換就大家都開到無限萬華鏡啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 11:31 PM   #315
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
正中紅心了 面具應該散了吧-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 11:53 PM   #316
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
正中紅心了 面具應該散了吧-.-
面具下還可以有面具吧

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 12:23 AM   #317
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
今集個戰術又幾ok...
不過無溝通過之下點解可以打得咁有默契=_="
同埋最勁果招(尾獸彈)竟然只係用來做陽動好似好浪費...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 12:29 AM   #318
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
今集個戰術又幾ok...
不過無溝通過之下點解可以打得咁有默契=_="
同埋最勁果招(尾獸彈)竟然只係用來做陽動好似好浪費...
嗚門唔係打哂眼色了嗎

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 08-23-12 12:35 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 12:56 AM   #319
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
呢下顏射睇見都覺得痛

舊 08-23-12, 01:03 AM   #320
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
嗚門唔係打哂眼色了嗎
一個眼神可以交代到個咁複雜的戰術?
仲要唔係戰術a戰術b呢o的有得練o既野...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 01:25 AM   #321
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
其實放個影分身入去異空間要好多默契?
呢四期所謂佯攻都係好一般o既攻擊
每次都係鳴人用螺旋尾獸彈 + 阿凱拳腳補位.
另外比大叔同卡卡西響外面放苦無援護
用時間差期望可以打到實體

而家清楚左實體轉移法則
等於必中喎-----只要引開班注意, 放嗚人入異空間, 其他照樣佯攻, 等班個真身轉入黎突擊就完成.
何其簡單...唯一是卡卡西不夠查克拉用o者. 就因為班見到卡卡西跪低一時大意. 就中招啦

卡卡西呢招唔洗默契, 佢自己掌握到轉移果個時機就得

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 09:41 AM   #322
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
一期一set戰術,拖到今期都未出個樣,有時真係睇到好嬲...

舊 08-23-12, 11:10 AM   #323
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
冇左卡卡西, 下次點打得中?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 11:28 AM   #324
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
果下顏射
中左都覺得痛
但可惜冇中, 而係虛招

但一擊先打爆個面具
面具>崩帶>面具>loop

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 07:37 PM   #325
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: bomber 查看文章
面具下還可以有面具吧
銀魂咩

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 03:55 AM

手機版 | APP版