Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-01-09, 05:59 PM   #76
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
點解令我聯想到上個月鋼鍊果堆量產人造人?
潮流興偽喪屍? aa

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 10:25 AM   #77
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
新一族...
一個月先得一話
8木唔好再開新野la....

下回拿基登場!?

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 11:00 AM   #78
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: carsonwan 查看文章
又出多一種物種
惡魔好有機會係專食大劍or覺醒者
但係惡魔係量產型
應該實力不強
迪維同海倫都係半覺醒者
可能會兩面受敵
嗅到大劍都唔攻擊,咁睇似專食人多d喎

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 04:02 PM   #79
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
當時應該係 冇呼吸 所以發現唔到 相信'惡魔' 都只能靠嗅覺/聽覺
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 04:38 PM   #80
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
估唔到北馬居然會苦戰, 雖然未變身做馬仔,
定係北馬弱化左? 係咁中招,
如果係一般大劍已經死左,
係靠超強再生能力先贏到.

都估到迪維會用超強再生力,
不過妖力就無法再隱藏.

兩位大劍谷番d妖力出黎, 而家先至係七劍既真正實力.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 05:47 PM   #81
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
估唔到北馬居然會苦戰, 雖然未變身做馬仔,
定係北馬弱化左? 係咁中招,
如果係一般大劍已經死左,
係靠超強再生能力先贏到.

都估到迪維會用超強再生力,
不過妖力就無法再隱藏.

兩位大劍谷番d妖力出黎, 而家先至係七劍既真正實力.
之前重要嚇到腳軟

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 06:46 PM   #82
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ayato 查看文章
下回拿基登場!?
指最後一頁嗎?應該係第十五期的廣告。

舊 01-02-09, 07:17 PM   #83
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
其實堆新品種數量咁多係咪應該唔會太強
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 10:23 PM   #84
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 紫月  查看文章
其實堆新品種數量咁多係咪應該唔會太強
當年北方果場....數量都好多, 但件件都好勁

舊 01-04-09, 12:31 AM   #85
carsonwan
Senior Gamer

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
當時個位大劍應該閉緊氣
個一幕好似d香港彊屍片咁
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-09, 07:07 PM   #86
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
當年北方果場....數量都好多, 但件件都好勁
獅子王

可惜最後被秒
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-09, 11:22 PM   #87
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
都估到班人一唔起米大姐隔離就會亂o尼
北馬都係輕敵多先中招,以為對面只係一般戰士
引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
獅子王

可惜最後被秒
獅子王簡直淚目,為左俾人覺醒而領便當Ge角色

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-09, 10:30 PM   #88
Aqours
Crazy Gamer

引用:
作者: Castor 查看文章
獅子王簡直淚目,為左俾人覺醒而領便當Ge角色
咁又唔係太淚目既... 如果佢唔係咁死法而重在生
可能已經無人記得佢...
分分鐘等成年都無一小格係講佢
舊 02-04-09, 02:40 PM   #89
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
深淵吞噬者....

d怪愈來愈勁...

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 03:13 PM   #90
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
仲以為係龍族添

咦?但係海倫佢地發出妖氣都被攻擊,咁即係呢班深淵吞噬者都會係敵人啦?
也罷,反正成個島(國)都係實驗場而已
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 04:13 PM   #91
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

點解唔打爆頭...???可以輕鬆幫佢地分屍, 北馬冇理由冇能力幫佢地爆頭架喎

舊 02-04-09, 04:18 PM   #92
GGGG
Game Master
我是玻璃心

引用:
點解唔打爆頭...???可以輕鬆幫佢地分屍, 北馬冇理由冇能力幫佢地爆頭架喎
可能以為減低佢地既戰鬥能力就得掛,上一回佢都只係斬左下迪維啦,都無斬頭
而且呢批好似robot咁輸入晒指令以保護頭為優先丫嗎
舊 02-04-09, 04:20 PM   #93
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
北馬出番黎之後比人既感覺真係弱左好多,
明明打到幾隻分晒屍, 補多下爆頭都得啦,
點知搞到畀人食左隻手

就睇下下回會唔會逆轉.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 04:23 PM   #94
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
其實以保護頭為優先有咩用?
北馬ge破壞力是但一插到插穿果班野ge身體la
如果北馬要插穿佢地果頭,佢地擋到無用

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 04:28 PM   #95
GGGG
Game Master
我是玻璃心

引用:
作者: ayato 查看文章
其實以保護頭為優先有咩用?
北馬ge破壞力是但一插到插穿果班野ge身體la
如果北馬要插穿佢地果頭,佢地擋到無用
好似話只要有個頭係度就可以高速再生

而且今話有幕係睇到有隻被插穿左肚,但四肢仍可自由伸長變化,根本係另類深淵者黎
舊 02-04-09, 04:53 PM   #96
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
反正都有北馬肉片囉,可能果11隻end哂之後會話組織拎左深淵者肉去魔改.............

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 07:29 PM   #97
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
北馬出番黎之後比人既感覺真係弱左好多,
明明打到幾隻分晒屍, 補多下爆頭都得啦,
點知搞到畀人食左隻手

就睇下下回會唔會逆轉.
小馬哥唔會咁快玩完Ge 無計啦,拿基仔學完技之後就搶埋師父條女走,係會弱D

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 07:34 PM   #98
carsonwan
Senior Gamer

如果打爆個頭就得
北馬無咩可能會輸
佢好快察覺到
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 07:40 PM   #99
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

我又唔覺得北馬弱左, 之前佢只不過係同維迪佢地玩玩下. 以班怪物差d重創海倫, 就知隻隻都非同小可, 但北馬好快就分左幾隻屍. 不過話說, 以北馬覺醒體既特性, 冇乜可能射唔穿呢班怪物

舊 02-04-09, 07:57 PM   #100
Aqours
Crazy Gamer

北馬應該唔想拿基同菲斯娜?(死啦 太耐唔記得個名)比呢班怪追打
所以同佢地分手 ?

不過班野目前得11隻
應該好快無晒?

海倫隻眼咁就無左

此篇文章於 02-04-09 07:59 PM 被 Aqours 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] CLAYMORE [大劍 / 獵魔戰記] ACT game 化決定~ 2009年春發行預定 Netnet 手提遊戲機討論版 30 05-01-09 02:03 PM
[漫畫] 八木教広「CLAYMORE」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 1016 07-06-08 04:39 AM
bamboo claymore 邪教教主 Cosplay同人MIX討論區 5 06-24-08 03:44 AM
[漫畫] 請問claymore第79話出左未??? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 04-09-08 08:10 PM

現在的時間是 04:03 PM

手機版 | APP版