Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-05-08, 10:35 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
"亮相" 10:35 森儀代葛主持

討論~討論~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 08-25-08 10:45 PM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:36 PM   #2
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
香港有几大a

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:47 PM   #3
imgahou
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDrexenos
XBox Live Gamertagrexenos
鄧英敏放蕉皮

8號似酒吧老闆多啲
imgahou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:47 PM   #4
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
勁無聊~

舊 05-05-08, 10:48 PM   #5
凍檸茶
The One
青龍使用者

點解要dump咁耐先講?

舊 05-05-08, 10:51 PM   #6
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
唔係問完3次就冇得問啊
點玩
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:54 PM   #7
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: GateHacker 查看文章
唔係問完3次就冇得問啊
點玩
跟本冇可能攞哂d錢

舊 05-05-08, 10:55 PM   #8
Fio

註冊日期: Dec 2001
我覺得好快就腰斬....
還我事必關己呀

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
點解要dump咁耐先講?
懶緊張...
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:56 PM   #9
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
節奏慢過慢 快d會冇甘悶

舊 05-05-08, 10:58 PM   #10
GateHacker
Baned

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
跟本冇可能攞哂d錢
引用:
作者: Fio 查看文章
還我事必關己呀
太少tips,又冇一定既方法去估
唔斬有鬼
舊 05-05-08, 11:01 PM   #11
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
遊戲規則不行...
提示太少, 又懶緊張拖時間, 運氣佔 90%...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:02 PM   #12
imgahou
Crazy Gamer

PSN  IDrexenos
XBox Live Gamertagrexenos
引用:
還我事必關己呀
好悶
imgahou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:04 PM   #13
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
可能其他人,EG:鄧英文等人知答案呢
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:05 PM   #14
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
勁難估LAW

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:05 PM   #15
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
除左做馬同死好命之外,完全唔明何守信憑乜野去估得中bbb

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:11 PM   #16
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
如果唔拖我想一集可以玩完
仲有唔做馬的話一個唔覺意一野就ko左咁仲有咩好做
唔通一集可以有幾個嘉賓咩

舊 05-05-08, 11:17 PM   #17
NEAR
Majora's!?

3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 李某人 查看文章
遊戲規則不行...
提示太少, 又懶緊張拖時間, 運氣佔 90%...
e樣最唔好
有得自己問問題就好玩~

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:19 PM   #18
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
我唔明做乜要講完咁耐先開估...又唔覺緊張呢下先弊...
事必關己好睇好多

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:19 PM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
段估無辛苦...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:26 PM   #20
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
個節奏好慢,其實好難估wo,提示完全不足

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 11:27 PM   #21
GateHacker
Baned

引用:
作者: nameH 查看文章
擺到明啦做馬囉
可以係佢身上搵到D野估話啊

希望遲下有個一開波用晒3樣野黎玩仲要輸埋就好睇啦
舊 05-05-08, 11:35 PM   #22
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
小醜個個人好明顯⋯我都認得佢

應該任參賽者問問題,例如可以問五條yes/no questions
就咁估的話我不如去買六合彩,中左重多過你20萬
最不知所謂都係拖時間懶緊張...完全無tension
阿葛又畀左咁多ok明顯既tips
呢D節目做半個鐘一集已經夠了
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-08, 12:08 AM   #23
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
還我事必關己呀

懶緊張...
真係好拖......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-08, 12:15 AM   #24
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: nameH 查看文章
我完全覺得係做馬的~ /

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-08, 07:27 AM   #25
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
還我事必關己呀
其實我覺得事必關己幾好睇
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
格鬥名作《拳皇》、《侍魂》改編線上遊戲 預定明、後年亮相 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 04-23-08 12:33 PM
車路士球迷會Vol.11 ﹝~ 請各位移至Vol.12討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 03-13-08 09:52 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 08:09 PM

手機版 | APP版