Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-25-06, 01:37 AM   #251
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: sigma
自己去日菁搵下啦
唔好做不勞而獲既人
我已 "清醒" 過來

謝啊~~

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300
Francisau100 目前離線  
舊 07-25-06, 01:47 AM   #252
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
一睇第8集開頭..

我呆左 orz

仲以為係真

點知原來係發夢

被騙了
封印魔劍神式 目前離線  
舊 07-25-06, 01:56 AM   #253
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 封印魔劍神式
一睇第8集開頭..

我呆左 orz

仲以為係真

點知原來係發夢

被騙了
這是SP第一集的造型

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線  
舊 07-25-06, 02:01 AM   #254
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: phil077
這是SP第一集的造型
女王屬性還未覺醒!!

舊 07-25-06, 03:18 AM   #255
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
睇睇下有的似鬼片添

女王真係成日神出鬼沒

此篇文章於 07-25-06 06:54 PM 被 封印魔劍神式 編輯。
封印魔劍神式 目前離線  
舊 07-25-06, 05:39 AM   #256
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
岩岩連特別編都睇埋
如果呢個世界真係有咁既老師就好...
usayarE 目前離線  
舊 07-25-06, 09:59 AM   #257
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
首播有近20點收視...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 07-25-06, 10:05 AM   #258
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
睇睇下有的似鬼片添

女王成日真係神出鬼沒
加埋d music仲嚇人
ryoba 目前離線  
舊 07-25-06, 11:30 AM   #259
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: Busconcamp
首播有近20點收視...
已經高過電車男6點

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 07-25-06, 11:43 AM   #260
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
依套真係非一般o既校園劇
安排響暑假播, 會唔會嚇親d小朋友

舊 07-25-06, 11:47 AM   #261
Z13
Insane Gamer

期待女主角飛玻璃
Z13 目前離線  
舊 07-25-06, 11:59 AM   #262
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
樓上...劇透禁止...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 07-25-06, 12:24 PM   #263
Z13
Insane Gamer

引用:
作者: 小恐
樓上...劇透禁止...
唔好意思 !!
Z13 目前離線  
舊 07-25-06, 01:00 PM   #264
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
睇睇下有的似鬼片添

女王成日真係神出鬼沒
女王仲知好多秘密

究竟女王有幾多線眼?!?!?!?! 仲有佢成日失驚無神出現, 究竟佢點解咁知o的學生去邊

t-cup 目前離線  
舊 07-25-06, 01:08 PM   #265
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: t-cup
女王仲知好多秘密

究竟女王有幾多線眼?!?!?!?! 仲有佢成日失驚無神出現, 究竟佢點解咁知o的學生去邊
以下反白
其實女王入學前已經有晒所有人d data
真係佢地想點都知

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線  
舊 07-25-06, 02:06 PM   #266
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: ELT
依套真係非一般o既校園劇
安排響暑假播, 會唔會嚇親d小朋友
就係等d細路有得對比下覺得原來自己好幸福

原來進籐光係小丸子真人版個姐姐
不過都係鐘意佢姐姐個造型多d

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 07-25-06, 02:06 PM   #267
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 真仔
以下反白
其實女王入學前已經有晒所有人d data
真係佢地想點都知
問題係佢可以知哂成班廿幾人o既行動, 到底佢係咪有超能力?

舊 07-25-06, 02:32 PM   #268
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
睇故唔好駁故..

舊 07-25-06, 06:39 PM   #269
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

想問下...日本d小學係咪乜野科都係由班主任一個人去教..
Ringo 目前離線  
舊 07-25-06, 09:19 PM   #270
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
仲有就係.. 學生私下的生活對話. 點解佢都會知道一清二楚. 連邊個做咩錯事又知, 邊個去邊個屋企玩又知. 如果信哩套劇, 一成都死啦~~~

t-cup 目前離線  
舊 07-25-06, 11:11 PM   #271
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: phil077
這是SP第一集的造型

完全被第8集個幕呃哂.......

好, special, 等我啊呀!~~~~~~~~~~~:eek:

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300
Francisau100 目前離線  
舊 07-26-06, 03:44 AM   #272
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
睇完第4集....
個低能女主角搞到我唔想睇落去 囧rz..
話就話細路姐,都唔係低能成咁丫,朋友緊係應出賣時就要出賣架啦,頭2次都算啦,最後講到明絕交,但見到miss都仲唔同佢講兇手,未聽過d咁低B既故仔
我係我 目前離線  
舊 07-26-06, 01:37 PM   #273
虹色之風
Senior Gamer
KUSO王道

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 我係我
睇完第4集....
個低能女主角搞到我唔想睇落去 囧rz..
話就話細路姐,都唔係低能成咁丫,朋友緊係應出賣時就要出賣架啦,頭2次都算啦,最後講到明絕交,但見到miss都仲唔同佢講兇手,未聽過d咁低B既故仔
如果佢唔咁做就淨化唔倒啲25女架啦

舊 07-26-06, 01:40 PM   #274
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
一早唔好鎖左日本播果陣個post咪好
而家個個都反白d字 "

網上女性權益守護神
sigma 目前離線  
舊 07-26-06, 01:46 PM   #275
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
想問最後進籐光有冇去私中?

同埋係邊個人寫上去個教育委員會到?

岩岩睇完,有啲唔明......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:41 PM

手機版 | APP版