Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-19-11, 01:22 AM   #1
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
各位,大家第一次接吻的時候,感覺係點的呢?

昨晚(星期六),我同我人生第一位女朋友接吻了
當然,在我而然,是初吻
那時的感覺,心裏好甜,感覺到世界同以前不同了,眼裏面,我同佢就只有對方
基本上昨晚是KISS到唔想走
現在回想起來,我們拖手的觸覺,擁抱時的感覺,接吻時的口感(?),到現在都忘不了
但亦因為咁,亦證明了一件事,我是真的喜歡她,愛她,
我只想同佢係埋一齊,我會為她努力向上,為了我同佢的未來作好準備
令佢唔會離開我,這是我對佢的承諾

唔知大家當時的感覺會係點呢?
有請大家分享一下

此篇文章於 12-19-11 01:32 AM 被 sunhikari 編輯。
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 01:37 AM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
溫馨提示: 如果想搵真心人解答, 請稍移玉步到某處發問, 免得比人話放閃光彈嘛~

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 01:43 AM   #3
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 才子 查看文章
溫馨提示: 如果想搵真心人解答, 請稍移玉步到某處發問, 免得比人話放閃光彈嘛~
別在意
舊 12-19-11, 02:02 AM   #4
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
本人第一次kiss時覺得好嘔心...~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 02:18 AM   #5
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Lilith 查看文章
我反而好有興趣知點解

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 02:21 AM   #6
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我反而好有興趣知點解
+1
舊 12-19-11, 02:23 AM   #7
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
情版唔係講o尼D架咩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 12-19-11, 07:14 AM   #8
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Lilith 查看文章
+1
原因~果條女樣係ok但個口堅係臭

樓主~知唔知D動漫角色放完閃光彈係咩下場?
講笑姐
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 08:41 AM   #9
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
kiss有冇令你出現生理反應?

舊 12-19-11, 08:56 AM   #10
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
第一次kiss 都要出post 咁到你第一次"進入"未要upload埋片?
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 09:41 AM   #11
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
俾你講中,開始黎料~_~

舊 12-19-11, 09:56 AM   #12
碧克

註冊日期: Aug 2003
所以話,本版的存在本身就係一個gag

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 10:39 AM   #13
才子
量地總監

講中有幾難, gaf係咩地方大家心照

(`・ω・´)
舊 12-19-11, 10:45 AM   #14
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
留名睇反閃光
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 11:47 AM   #15
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
能夠找到自己喜歡的人真的很幸福,恭喜晒樓主!

我第一次的kiss,不是給我喜歡的人XD,只是因為一時貪玩!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 11:50 AM   #16
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 碧克 查看文章
其實我都唔明點解有

舊 12-19-11, 12:09 PM   #17
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 碧克 查看文章
呢個係一個哲學問題=_=b

舊 12-19-11, 12:16 PM   #18
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
呢個係一個哲學問題=_=b
睇完即刻笑左

開始離題了....
舊 12-19-11, 12:23 PM   #19
才子
量地總監

原意係比一眾宅男毒男互相安慰的地方吧...

(`・ω・´)
舊 12-19-11, 12:25 PM   #20
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
拿~我講笑架炸~唔好打我
尤其係塊面(掩面
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 12:39 PM   #21
Norm
=_="""""

引用:
作者: sunhikari 查看文章
睇完即刻笑左

開始離題了....
有冇伸脷?之後有冇好想繼續KISS既感覺?我覺得KISS係生理上既快感多過你講既愛情多啲....

舊 12-19-11, 12:42 PM   #22
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我反而好有興趣知點解
因為果時比較凍同大風,佢果咀係凍冰冰,令我好唔舒服~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 02:29 PM   #23
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
宅男對呢啲嘢都無咩感覺,係毒男先反感,跟本宅男同毒男兩類人唔同,點互相安慰
引用:
原意係比一眾宅男毒男互相安慰的地方吧...

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 02:49 PM   #24
才子
量地總監

引用:
作者: 名無しさん 查看文章
宅男對呢啲嘢都無咩感覺,係毒男先反感,跟本宅男同毒男兩類人唔同,點互相安慰
就係唔同先得, 男人同女人夠唔同啦, 男人咪照擺入去

(`・ω・´)
舊 12-19-11, 03:14 PM   #25
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

不知幾high
可以互相交換口水黎飲
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請各位熟識TV GAME拿貨行情的各位幫幫手 smallegg 電視遊戲討論版 19 12-31-05 05:23 PM

現在的時間是 01:20 AM

手機版 | APP版