Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-24-10, 10:26 PM   #451
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
註:最後一句係我講的。
你俾TAXI錢我即黎

舊 04-24-10, 11:38 PM   #452
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
/
望中間大下次攪聚煩請包場\
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 11:45 PM   #453
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
多謝大家今晚出席,
人太多,招呼不周,還請見諒

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 11:46 PM   #454
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
/
望中間大下次攪聚煩請包場\
如果每人都around $150 o既話............... ~__~

舊 04-24-10, 11:49 PM   #455
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
大家安全返歸未?
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 11:53 PM   #456
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
$150.如果包場任食又可以玩得耐.我無問題
今晚玩得唔夠呀

仲諗住影完相有下半場

變態徵罰都未有受害人...

此篇文章於 04-24-10 11:55 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 11:57 PM   #457
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
已經返左屋企,不過我真係嚟得太遲。

舊 04-25-10, 12:00 AM   #458
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
今晚玩得唔夠呀

仲諗住影完相有下半場

變態罰都未有受害人...
我輸o左UNO罰我去撩三唔識七o既女仔唔算咩?|||
舊 04-25-10, 12:01 AM   #459
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
今晚玩得唔夠呀

仲諗住影完相有下半場

變態徵罰都未有受害人...
如果大部份人都真係ok o既,
下次搞果陣再考慮下喇。
事實上今次都無諗過平時ok 靜o既cafe 咁鬼多客

舊 04-25-10, 12:01 AM   #460
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
歸,其實如果我銀根夠,百五蚊唔係問題既。

今次雖然平淡點,但都ok

謝中大。

舊 04-25-10, 12:03 AM   #461
滅龍士
MHWs↓

引用:
我大概估到你o地第一次版聚係咩環境的了
<<<(只係去過第2-4次版聚的人)
舊 04-25-10, 12:03 AM   #462
The One
業餘歌手

引用:
歸,其實如果我銀根夠,百五蚊唔係問題既。

謝中大。
好窮咩你?

舊 04-25-10, 12:04 AM   #463
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
你那個沒有變態成份
引用:
作者: Middle 查看文章
下次搞果陣再考慮下喇。
謝中大
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:05 AM   #464
綾小路雷太

引用:
下次搞果陣再考慮下喇。
我地踩旺左個場
引用:
作者: lauchai 查看文章
好窮咩你?
岩岩有及時雨夠我頂到出糧個日囉

舊 04-25-10, 12:07 AM   #465
滅龍士
MHWs↓

引用:
下次搞果陣再考慮下喇。
1.有wifi2.場大人少夠寬落3.就腳
有呢三樣己經滿足到好多人\
舊 04-25-10, 12:08 AM   #466
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
我聽聞你同人講唔夠5 秒就閃左人...... ~__~

舊 04-25-10, 12:09 AM   #467
綾小路雷太

講真,包場都只係俾多一倍的話,又可以幾乎任飲任食(?)
我諗都係返度。

話時話今次呢手d質素都ok喎

舊 04-25-10, 12:10 AM   #468
滅龍士
MHWs↓

引用:
我聽聞你同人講唔夠5 秒就閃左人...... ~__~
點都有自我介紹過,又冇詳細寫明要講D乜同起碼要幾耐時間
舊 04-25-10, 12:12 AM   #469
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
歸左好耐~~

今次meeting唔錯~~~不過唔好介意我自成一角~~/

舊 04-25-10, 12:13 AM   #470
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
食緊宵夜...

150包到場既真係ok喎

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-10, 12:15 AM   #471
The One
業餘歌手

引用:
講真,包場都只係俾多一倍的話,又可以幾乎任飲任食(?)
我諗都係返度。

話時話今次呢手d質素都ok喎

舊 04-25-10, 12:15 AM   #472
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: Orage 查看文章
歸左好耐~~

今次meeting唔錯~~~不過唔好介意我自成一角~~/
+1/\
話時話,做乜你唔埋堆玩uno o既?a
舊 04-25-10, 12:16 AM   #473
The One
業餘歌手

引用:
+1/\
如果我有去都一樣

舊 04-25-10, 12:17 AM   #474
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
+1/\
冇mood想去玩掛...a

舊 04-25-10, 12:18 AM   #475
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今日勝率100%

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:07 PM

手機版 | APP版