Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-23-10, 03:19 PM   #401
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
路過
點解堂堂情版聚變左mask 推銷發佈會既a
你諗多左啦,沙皮.
咁岩出黎meeting,又有野益下大家,芭比先拎出來姐.
唔通平日無啦啦突登過去搵佢.

唔係唔得.不過咁樣就係私人性貨,唔會放上來講
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 04:46 PM   #402
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
路過
點解堂堂情版聚變左mask 推銷發佈會既a

我都無話要大家比錢=.="...
幫到就幫啦...
你甘諗我都無辦法了,
p.s.我發梗燒同喉龍痛,到時我唔多講野...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 04:49 PM   #403
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
幫到就幫啦...
你甘諗我都無辦法了,
我有機會直接落舖頭搵你啦.上次同小光來你剛好有客,無緣.
因為另外有事想搵你.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 04:53 PM   #404
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
幫到就幫啦...
你甘諗我都無辦法了,

我講笑je....見個focus 去左mask 度

舊 04-23-10, 04:54 PM   #405
Diana

引用:
作者: 碧克 查看文章
我有機會直接落舖頭搵你啦.上次同小光來你剛好有客,無緣.
因為另外有事想搵你.
小光都同我講過你ge狀況...
你個症狀我都其實好擔心...不過我又理唔晒甘多...
靚skin係而要恒心,時間同付出...
唔好睇d小姐們個個皮光肉滑,係因為佢地用係自己的時間多得驚人先可以變成美人
有機會,再說啦...(唔方便呢度talk...)
舊 04-23-10, 05:01 PM   #406
Diana

引用:

我講笑je....見個focus 去左mask 度
其實生痘痘真係慘...
有次個亞媽病個仔過黎醫,
個仔完完全全比佢D頭髮庶住個頭,全程低下頭...
完全0自信...
1,2粒就話心情差o者,
但成面都係又凹凸洞,又印又膿...
真係好可憐...

甘我比野人用同試,我都不能說會變靚左,因為痘痘成因千千萬萬種,
要對左下藥先治本,但我想點都會有d效掛
舊 04-23-10, 05:40 PM   #407
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
其實生痘痘真係慘...
完全0自信...
真係好可憐...

甘我比野人用同試,我都不能說會變靚左,因為痘痘成因千千萬萬種,
搭O爹想講
以前中學有個學長
生痘痘生到塊面紫色的

舊 04-23-10, 05:44 PM   #408
Diana

引用:
作者: 管家婆 查看文章
搭O爹想講
以前中學有個學長
生痘痘生到塊面紫色的
如青春期或成長期,甘樣會有陰影
舊 04-23-10, 05:52 PM   #409
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
其實生痘痘真係慘...
完全0自信...
真係好可憐...

聽日玩得開心d

ot:
我細個, 家族遺傳係激多暗瘡
AL果年生到不似人型, 都對住鏡喊過 ><
都睇過皮膚專科
好在後來都算救得番

舊 04-23-10, 05:59 PM   #410
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
聽日玩得開心d

ot:
我細個, 家族遺傳係激多暗瘡
AL果年生到不似人型, 都對住鏡喊過 ><
都睇過皮膚專科
好在後來都算救得番
睇唔出喎.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 06:20 PM   #411
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
睇唔出喎.....
女大18變

芭比姐記得早d休息聽日仲要同你吹水
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 06:23 PM   #412
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
女大18變

飲多d暖水喉嚨會好 d

舊 04-23-10, 06:51 PM   #413
Diana

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
女大18變

如果我真係唔吹得...我可唔可以淨你對住你笑...
而家食左第二次藥...係甘標汗...成個汗人甘...覺得已好鬼臭
舊 04-23-10, 09:16 PM   #414
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
-del-

此篇文章於 04-25-10 12:09 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 10:24 PM   #415
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
你張野依家呢一刻先貼出黎, 仲要矇成咁 點睇呀大佬

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 11:30 PM   #416
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
如果我真係唔吹得...我可唔可以淨你對住你笑...
而家食左第二次藥...係甘標汗...成個汗人甘...覺得已好鬼臭
川貝枇杷膏是好物
基本上我有喉嚨親事都係食佢

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
繼前年罰啤後另一重頭戲,聽日有興趣者敬請背熟規則,拎定紙筆

卡主我再新加多條罰則,就係一抽到骷髏卡就要搵個代表擲罰骰,一個人可以做到o既動作就全team人一齊做,要兩個人先做到o既動作就只需要搵多個人同擲骰o個位做

BTW,請問水姐有冇保濕防敏感o既正o野推介?因為我俾D皮膚乾燥易爆拆o既問題煩o左好耐
係唔好再早d...重要咁「清」

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:10 AM   #417
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
川貝枇杷膏是好物
基本上我有喉嚨親事都係食佢

係唔好再早d...重要咁「清」
有病,當然要去睇醫生啦
枇杷膏都係藥,食之前一樣要醫生指示架.只係食多少少唔會有壞咁解.
但唔對症亂食野,食唔壞都浪費金錢啦.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:11 AM   #418
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
有病,當然要去睇醫生啦
枇杷膏都係藥,食之前一樣要醫生指示架.只係食多少少唔會有壞咁解.
搵你醫?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 12:13 AM   #419
綾小路雷太

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
搵你醫?
佢係醫科生?

舊 04-24-10, 12:28 AM   #420
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
佢係醫科生?
佢係婦科來的~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 01:02 AM   #421
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
雷太你個衰仔聽日d相影好d呀

舊 04-24-10, 01:56 AM   #422
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
雷太/仔, 冰個比你影相呀? 你想換機呀?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 02:42 AM   #423
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
雷太你個衰仔聽日d相影好d呀
金爺話你想送我上火星喎
引用:
作者: KIM 查看文章
雷太/仔, 冰個比你影相呀? 你想換機呀?
係咪你俾錢我換先?係就唔拘m9

舊 04-24-10, 03:47 AM   #424
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
有病,當然要去睇醫生啦
你比錢我去睇咩, 我e d 窮鬼...點有錢比醫生呀
而且我好少病(不過一病親就九成床都落唔到)
有事訓一覺就好ga 啦

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-10, 10:49 AM   #425
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
出門幹活先了,see all!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:50 AM

手機版 | APP版