Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-16-09, 01:40 PM   #26
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
呢d人會架咩??
唔覺意離左婚又係一條漢啦
可能會呢
咒左先講啦

舊 07-16-09, 02:09 PM   #27
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
可能會呢
咒左先講啦
梗係啦
呢d人我唔咒佢既我就唔係人喇!!

最憎人大言不慚~仲要當正自己係萬人迷咁好威
點知o係度俾個個恥笑既話
真係...好肉酸lor

舊 07-16-09, 02:56 PM   #28
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
我都好羡慕佢靚仔到有女送上門 /.\
我都羨慕~但諗落要拒絕人好麻煩......
我無咁o既福氣消受~"

舊 07-16-09, 03:50 PM   #29
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

都唔知點解我唔靚女到有仔送上門 /.\

舊 07-16-09, 04:15 PM   #30
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
都唔知點解我唔靚女到有仔送上門 /.\
有人送你都唔要啦
dragonwing84 目前離線  
舊 07-16-09, 04:35 PM   #31
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
有人送你都唔要啦
單身果陣都會打量下先reject既
e家梗係唔需要理會啦

舊 07-16-09, 10:43 PM   #32
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
大家唔好集體恥笑佢住先
雖然佢來者不拒的心態唔係咁好

但其實好多時姻緣由天定
佢以為唔係自己杯茶遮 做完一輪朋友可能會有新發現呢
但若佢係對你好有意思的 你最好都暗示自己想做住朋友先
未有進一步的興趣住 唔好搞到人地會錯意咁

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-16-09, 11:33 PM   #33
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
大家唔好集體恥笑佢住先
雖然佢來者不拒的心態唔係咁好

但其實好多時姻緣由天定
佢以為唔係自己杯茶遮 做完一輪朋友可能會有新發現呢
但若佢係對你好有意思的 你最好都暗示自己想做住朋友先
未有進一步的興趣住 唔好搞到人地會錯意咁
終於有人講返句公道說話.....
除o左我來者不拒心態唔好之外
我咩都無做過
又唔係擺明玩, 亦唔係準備去玩
都話係保持朋友身份去相處下先再諗
而且對方都無講到明
本身套戲我可睇可唔睇, 唔係有fd(男/女)約都唔會睇
等佢開聲都好合理o者....
如果我覺得佢對我有意思(假設係)仲去約返佢轉頭我覺得仲易比錯msg人囉...
我話佢暗示o者, 可能係我自戀會錯意ga
如果有人覺得我當自己係萬人迷show off o既話我只可以講一聲我完全無咁o既意思
又等天收, 又生米煮成熟飯恨錯難返
有無必要講到咁難聽先?

唔講啦, 我"呢"埋等天收

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 07-16-09, 11:52 PM   #34
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
我咩都無做過
而且對方都無講到明
如果我覺得佢對我有意思(假設係)仲去約返佢轉頭我覺得仲易比錯msg人囉...
如果有人覺得我當自己係萬人迷show off o既話我只可以講一聲我完全無咁o既意思
有無必要講到咁難聽先?

/
我支持你俾心機等呢一日

舊 07-17-09, 12:02 AM   #35
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
又打左篇野......唔知會點...

舊 07-17-09, 01:00 AM   #36
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
seppie姐好大火氣
呢排天氣熱.我都明既
雷火武 目前離線  
舊 07-17-09, 01:05 AM   #37
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
seppie姐好大火氣
呢排天氣熱.我都明既
話人既唔只我一個wor

舊 07-17-09, 01:14 AM   #38
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
話人既唔只我一個wor
哦~

你個簽名幾有趣~
人地周小姐係特登0即落心口架 b
雷火武 目前離線  
舊 07-17-09, 01:38 AM   #39
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
我覺得「天收的」反應好正常姐
況且女仔會鍾意有裙下之臣
男仔就唔得?

況且男仔追女仔都要做好多野感動對方啦
女仔追男仔應該都一樣吧

況且鍾意人多果個
一定係蝕底D架喇

舊 07-17-09, 09:44 AM   #40
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
哦~

你個簽名幾有趣~
人地周小姐係特登0即落心口架 b
係咩
佢滴得好有淫感但0美感je

舊 07-17-09, 12:07 PM   #41
綾小路雷太

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
我咩都無做過
而且對方都無講到明
有無必要講到咁難聽先?

神仔,搞下笑者,唔駛咁認真喎
不過對個女仔真係要小心處理呀,唔係恨錯難返是但一個受情傷,咁就一世架啦。

舊 07-17-09, 06:56 PM   #42
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
神仔,搞下笑者,唔駛咁認真喎
不過對個女仔真係要小心處理呀,唔係恨錯難返是但一個受情傷,咁就一世架啦。
x2

沙姐就認真左d啫
不過人地係女仔嘛

舊 07-17-09, 09:15 PM   #43
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
x2

沙姐就認真左d啫
不過人地係女仔嘛
補充,係好女仔

舊 07-17-09, 09:32 PM   #44
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
補充,係好女仔
擦鞋仔

舊 07-17-09, 10:22 PM   #45
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
擦鞋仔

言則即係你唔同意啦?

沙皮,咒佢

舊 07-18-09, 12:22 AM   #46
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

你地試下俾呢d咁類似既 人玩過
再睇下自己有咩野反應lor

可能你地仲大反應過我

舊 07-18-09, 09:43 PM   #47
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
冇結果就算啦...仲留戀啲乜...

舊 07-18-09, 09:45 PM   #48
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
你地試下俾呢d咁類似既 人玩過
再睇下自己有咩野反應lor

可能你地仲大反應過我
我有比你口中當正自己係萬人迷果種男仔玩過

但我唔認為加洛瑪係果種男仔,佢只不過係一個好普通的正常男仔
有女仔突然對佢表示興趣,佢自己唔肯定又諗多左野
又覺得似乎女仔唔係佢心目中果種,但係又驚其實相處到一齊到怕錯失良緣
所以seppie唔好咁激氣啦 好多人都唔係可以短時間分得出自己對一個人有冇意思
佢唔鍾意個女仔,但同佢繼續做朋友,都未必係玩個女仔

to 加洛瑪︰我成日都講,理想同現實係好大分野
比你搵到心目中果杯茶,相處落你都未必一定係好開心
好多時你身邊唔係好吸引你注意的女仔
可能偏偏就可能係會同你好夾的人

有時如果唔係太唔順眼,真係睇定d先好決定係唔係你杯茶

另外,請各位注意
希望大家有時唔好太火大,即使真係覺得人地錯都好
唔駛太激動的,我地勸下佢
或者少少諷刺佢可以接受
大家出黎傾偈,互相比下面對方
如果講錯野或自白一d衰野時會比人鬧到無地自容,仲邊有人敢講野?
就算有d咩唔著都好,每個人都有改過的機會,係咪?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-28-09, 05:14 PM   #49
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

~8月情版版聚~

我見有人想搞
有冇人想去ar

1) seppie, 除8月9外星期6+日都ok! 食咩都得~

舊 07-28-09, 07:57 PM   #50
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
我見有人想搞
有冇人想去ar

1) seppie, 除8月9外星期6+日都ok! 食咩都得~
難得你肯搞, 不如你來決定時間日期地點活動

我星期六會好d 星期日就未必得

藍莓咖啡 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:56 PM

手機版 | APP版