Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-07-09, 07:36 PM   #826
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
今期face話黎三萬唔係轉工, 活學&現代都無請佢
http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?message=1656316
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 09:26 PM   #827
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: REDCHASER 查看文章
男女係互相協調, 並不是對立.
係lor
男女間係要互相尊重lor
因為人地搵得多個你就咁多聲氣, 自己o係度 有咩用先?

完全唔覺呢個hk 冇哂女仔冇哂所謂港女, 男士會好好過, 世界會點得救
我唔信真係個個上大陸搵女喇

舊 04-07-09, 09:59 PM   #828
DXG
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Seppie 查看文章
係lor
男女間係要互相尊重lor
因為人地搵得多個你就咁多聲氣, 自己o係度 有咩用先?

完全唔覺呢個hk 冇哂女仔冇哂所謂港女, 男士會好好過, 世界會點得救
我唔信真係個個上大陸搵女喇
咪講笑,都真係幾多男人北上找女朋友
只不過女既都可以北上找男朋友姐
DXG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 10:05 PM   #829
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: DXG 查看文章
咪講笑,都真係幾多男人北上找女朋友
只不過女既都可以北上找男朋友姐
老實,我而家個女友係美國返黎(住左十幾年)
個感覺真係同一般既有分別~~
雖然,我以前大部份既女友同身邊既朋友都ok....
但可能係酒吧見識d同事呀、客太多.......真係頂唔順.......

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 10:56 PM   #830
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
路過

究竟是那一方的要求過左火位,而令到男女之間失去一條永久的平衡
那一平衡.........相信已經被港人遺忘了

舊 04-07-09, 11:44 PM   #831
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
不如看點輕鬆的吧 Pearl Report: Speed Seduction
http://mytv.tvb.com/news/pearlreport/20558
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:15 AM   #832
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
某自稱孔明子孫既O靚模
話坐巴士易翻車
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:22 AM   #833
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: POKA 查看文章
某自稱孔明子孫既O靚模
話坐巴士易翻車
咁關個TOPIC咩事 -3-?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:26 AM   #834
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
某自稱孔明子孫既O靚模
話坐巴士易翻車
人地又有米又靚女
仲要係嬌生慣養果隻ar~
唔怪得佢~XD

舊 04-08-09, 12:26 AM   #835
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: irismong 查看文章
咁關個TOPIC咩事 -3-?
其他forum有topic講過呢單野. 孔明後人除左講巴士之外好似仲話地鐵好迫定好多人望之類, 總之就唔鐘意坐公共交通工具, 被網民評定為公主病發
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:28 AM   #836
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: ahleung 查看文章
其他forum有topic講過呢單野. 孔明後人除左講巴士之外好似仲話地鐵好迫定好多人望之類, 總之就唔鐘意坐公共交通工具, 被網民評定為公主病發
我寧願要泥小姐都好過豬角小姐

舊 04-08-09, 12:29 AM   #837
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: ahleung 查看文章
加埋呢段嘛...
咁即時岩哂feel

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 04-08-09, 12:34 AM   #838
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
某自稱孔明子孫既O靚模
話坐巴士易翻車
唔知係唔係雜誌炒作,佢D言論真係好爆

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:52 AM   #839
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
搵到+轉貼~~

http://www.hkreporter.com/talks/thread-750887-1-1.html

再轉貼佢小訪問~~

http://www1.uwants.com/viewthread.ph...&extra=&page=1

呢d先叫氣勢架嘛!
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:54 AM   #840
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
3 萬 港 女 冇 ? 落

30/3 港 鐵 狂 奔   3 萬 港 女 黎 潔 瑩 同 男 友 行 出 城 大 搭 港 鐵 , 男 友 一 見 FBI 即 拖 住 女 友 拔 足 狂 奔 , 但 黎 潔 瑩 突 然 甩 手 , 男 友 似 乎 唔 夠 憐 香 惜 玉 喎 。
? 《 星 期 日 檔 案 》 3 萬 蚊 港 女 黎 潔 瑩 衰 太 自 信 , 搞 到 俾 網 友 狂 鬧 , 最 近 仲 有 傳 聞 話 佢 紅 到 有 補 習 社 高 薪 挖 佢 過 檔 。
傳 聞 係 話 活 學 教 育 同 埋 專 出 補 習 天 王 ? 現 代 教 育 , 都 想 用 9 萬 蚊 捧 佢 做 新 補 習 天 后 , 咁 ? 黎 潔 瑩 又 真 係 冇 ? 之 前 鼎 峰 補 習 度 教 , 究 竟 3 萬 港 女 係 咪 升 價 3 倍 , 上 星 期 一 FBI 就 趁 黎 潔 瑩 去 城 大 返 完 碩 士 課 程 時 間 問 佢 , 佢 位 癡 心 男 友 亦 有 等 佢 放 學 , FBI 問 到 3 萬 係 咪 跳 槽 時 , 佢 男 友 仲 經 理 人 上 身 咁 搶 答 : 「 冇 ? 咁 ? 事 ! 」 。
FBI 亦 問 過 兩 間 補 習 社 , 但 兩 間 補 習 社 都 異 口 同 聲 話 : 「 有 新 老 師 會 登 廣 告 , 暫 時 冇 聽 過 佢 會 ? 教 喎 。 」 睇 ? 黎 3 萬 暫 時 未 可 以 升 級 做 9 萬 , 不 過 FBI 見 佢 返 學 密 密 充 實 自 己 , 搵 9 萬 指 日 可 待 啦 !

拖 住 走

3 萬 港 女 黎 潔 瑩 ? 節 目 中 講 到 自 己 眼 角 好 高 , 但 現 實 中 卻 對 男 友 千 依 百 順 , 仲 ? cafe 狂 咀 男 友 , 因 為 言 行 不 一 , 俾 電 車 仔 喪 插 。
撰 文 : FBI
攝 影 ︰ 娛 樂 攝 影 組 、 娛 樂 突 發 組
報 料 熱 線 : 2623 9178
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 08:40 AM   #841
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
太犀利喇佢
人地d千金大小姐有$過佢多多聲靚過佢都唔會咁冇修養啦
你睇何超盈佢地會唔會咁講野??

引用:

30/3 港 鐵 狂 奔   3 萬 港 女 黎 潔 瑩 同 男 友 行 出 城 大 搭 港 鐵 , 男 友 一 見 FBI 即 拖 住 女 友 拔 足 狂 奔 , 但 黎 潔 瑩 突 然 甩 手 , 男 友 似 乎 唔 夠 憐 香 惜 玉 喎 。
? 《 星 期 日 檔 案 》 3 萬 蚊 港 女 黎 潔 瑩 衰 太 自 信 , 搞 到 俾 網 友 狂 鬧 , 最 近 仲 有 傳 聞 話 佢 紅 到 有 補 習 社 高 薪 挖 佢 過 檔 。
傳 聞 係 話 活 學 教 育 同 埋 專 出 補 習 天 王 ? 現 代 教 育 , 都 想 用 9 萬 蚊 捧 佢 做 新 補 習 天 后 , 咁 ? 黎 潔 瑩 又 真 係 冇 ? 之 前 鼎 峰 補 習 度 教 , 究 竟 3 萬 港 女 係 咪 升 價 3 倍 , 上 星 期 一 FBI 就 趁 黎 潔 瑩 去 城 大 返 完 碩 士 課 程 時 間 問 佢 , 佢 位 癡 心 男 友 亦 有 等 佢 放 學 , FBI 問 到 3 萬 係 咪 跳 槽 時 , 佢 男 友 仲 經 理 人 上 身 咁 搶 答 : 「 冇 ? 咁 ? 事 ! 」 。
FBI 亦 問 過 兩 間 補 習 社 , 但 兩 間 補 習 社 都 異 口 同 聲 話 : 「 有 新 老 師 會 登 廣 告 , 暫 時 冇 聽 過 佢 會 ? 教 喎 。 」 睇 ? 黎 3 萬 暫 時 未 可 以 升 級 做 9 萬 , 不 過 FBI 見 佢 返 學 密 密 充 實 自 己 , 搵 9 萬 指 日 可 待 啦 !

拖 住 走

3 萬 港 女 黎 潔 瑩 ? 節 目 中 講 到 自 己 眼 角 好 高 , 但 現 實 中 卻 對 男 友 千 依 百 順 , 仲 ? cafe 狂 咀 男 友 , 因 為 言 行 不 一 , 俾 電 車 仔 喪 插
撰 文 : FBI
攝 影 ︰ 娛 樂 攝 影 組 、 娛 樂 突 發 組
報 料 熱 線 : 2623 9178
到e家都唔明d人o係度諗咩野
根本即係點ar? 黎小姐有冇男友都死lor

舊 04-08-09, 09:19 AM   #842
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
如果佢o係住外國的話
個願望唔算太難可以實現....
因為o係外國真係可以買到一棵棵真既聖誕樹....
不過要個男仔抬就慘D...
除非買好細棵, 唔係既話, 真係好重架囉 - -
邊有可能一個人咁有型咁抬入屋 ._.""""

但係越睇落去... 越覺得佢既言論令人嘩然 @@"
佢之前住o係邊 = =?
唔係住香港吧?
日本? o係日本都係下下搭的士嗎 @@?
定係無人島呀 = =?
有錢到買起成個島自己住 = =?

個好立克廣告... 唔講...
我都留意唔到有個"靚女"囉...

舊 04-08-09, 10:35 AM   #843
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: irismong 查看文章
如果佢o係住外國的話
個願望唔算太難可以實現....
因為o係外國真係可以買到一棵棵真既聖誕樹....
不過要個男仔抬就慘D...
除非買好細棵, 唔係既話, 真係好重架囉 - -
邊有可能一個人咁有型咁抬入屋 ._.""""

但係越睇落去... 越覺得佢既言論令人嘩然 @@"
佢之前住o係邊 = =?
唔係住香港吧?
日本? o係日本都係下下搭的士嗎 @@?
定係無人島呀 = =?
有錢到買起成個島自己住 = =?

個好立克廣告... 唔講...
我都留意唔到有個"靚女"囉...
如果佢真係自己講咁嬌生慣養既,
好立克呢d平民野點入到佢口架
都唔明佢點拍個廣告

舊 04-08-09, 10:59 AM   #844
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

何謂"公主病"???
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%...80%99%E7%BE%A4

舊 04-08-09, 11:25 AM   #845
末日幽靈
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:

(下略)
事情變成這樣,我只覺得好討厭...

不用非死不可的邊緣人

此篇文章於 04-08-09 11:26 AM 被 末日幽靈 編輯。 原因: 略版位
末日幽靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 11:30 AM   #846
Metatron
^o^)/\(^o^

3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
引用:
如果佢真係自己講咁嬌生慣養既,
好立克呢d平民野點入到佢口架
都唔明佢點拍個廣告
唔好話好立克啦,場景個茶餐廳都唔係人去既地方啦,又污糟又市井

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 11:45 AM   #847
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
但事實上好多人慣在自已有車、有司機
真係完全唔慣搭/唔鐘意同其他人逼果喎........
同埋有錢人成長個世界真係好唔同.........無計~~~
有時唔係想,而係父母俾左個太好既溫室佢地......
同埋習慣好難改既..等如我女友,外國慣左開車,而家行遠d佢都訓係度咁濟........

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 11:54 AM   #848
末日幽靈
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: GEESE 查看文章

但我又幾認同呢段說話........
想當年幾迷ACG都好,大部份既人社交能力都好過呢代好多........
真正見識到自閉既,都係後尾做GAME既同事...而且年齡都爭好幾年下......
我不否認現代的OTAKU族群缺乏溝通
但我覺得這是社會網絡化後的普遍現像,而不是OTAKU族群獨有的
只是OTAKU族群一般比較早接觸網絡,問題比較早浮現而已

不用非死不可的邊緣人
末日幽靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-09, 12:40 PM   #849
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
到e家都唔明d人o係度諗咩野
根本即係點ar? 黎小姐有冇男友都死lor
現在的人是一看不過眼就要整死那個人~
只不過這次被人揭發其私隱,才真的令黎小姐成為犧牲品吧。

舊 04-08-09, 01:21 PM   #850
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
我觉得3万都幾靓女架
不過呢,李+成月入3亿都无同人讲有大把钱啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:39 PM

手機版 | APP版