Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-26-08, 12:38 AM   #601
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
唔緊要
我幫你畫到似
由殺變愛... 從良?

舊 11-26-08, 12:43 AM   #602
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
唔知有冇人睇開NBA,不過我果晚一見到就覺得好似呢個球員
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 01:49 AM   #603
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
a 原來我有個朋友開cafe係銅鑼灣,有興趣我可以問問
叫small potato
聽聞環境還可以的說

舊 11-26-08, 02:34 AM   #604
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 虛無 查看文章
聽聞環境還可以的說
我第一次有諗過呢度,不過怕大家覺得貴;
我覺得佢地d 遊戲呀野食呀果d 都ok =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 07:48 AM   #605
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
btw d相我已經俾左 咖啡...唔知大家有冇收返?

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 09:06 AM   #606
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Kami 查看文章
btw d相我已經俾左 咖啡...唔知大家有冇收返?
還未,再等一下吧~

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 09:56 AM   #607
cathy420
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 虛無 查看文章
聽聞環境還可以的說
引用:
作者: Middle 查看文章
我第一次有諗過呢度,不過怕大家覺得貴;
我覺得佢地d 遊戲呀野食呀果d 都ok =)
呢度d野好好食嫁~同埋份量都唔少
環境舒服, 有ps2 打同足球機玩, 都ok 嫁

舊 11-26-08, 10:20 AM   #608
圖騰製作中

引用:
作者: cathy420 查看文章
呢度d野好好食嫁~同埋份量都唔少
環境舒服, 有ps2 打同足球機玩, 都ok 嫁
咩野話,PS2?

舊 11-26-08, 11:44 AM   #609
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: loser 查看文章
由殺變愛... 從良?
從良留番俾狼啦#
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
唔知有冇人睇開NBA,不過我果晚一見到就覺得好似呢個球員
我哂黑o左o既話起碼似九成

此篇文章於 11-26-08 11:50 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 12:12 PM   #610
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
咩野話,PS2?
仲有卡拉ok 你唱添

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 12:17 PM   #611
圖騰製作中

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
從良留番俾狼啦#
從狼就得

引用:
仲有卡拉ok 你唱添
シャア!シャア!シャア!!

此篇文章於 11-26-08 12:29 PM 被 狼 編輯。
舊 11-26-08, 07:44 PM   #612
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我未得閒upload上相簿住 大家等多陣先

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 07:56 PM   #613
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
仲有卡拉ok 你唱添
正!!!唱K係我強項!!!
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 08:56 PM   #614
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: loser 查看文章
由殺變愛... 從良?
唔係.......我只係識畫個一對超級熊貓眼
引用:
仲有卡拉ok 你唱添
他漂亮這麼多 他偉大這麼多
平凡像我 無強項 亦未會唱歌
嗓子太壞 但全情為你 落力發揮過

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 09:52 PM   #615
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
我想唱k.......
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-08, 10:23 PM   #616
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
下次k聚?
好呀!
幾時?
我去操定先

舊 11-26-08, 10:25 PM   #617
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
去music box 本鬼先可能有得唱...XD|||

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 05:46 PM   #618
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
我要唱「一生中最愛」
p.s. 係咪又有板聚先 要影相嫁喎

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 08:00 PM   #619
The One
業餘歌手

引用:
作者: Kami 查看文章
我要唱「一生中最愛」
p.s. 係咪又有板聚先 要影相嫁喎
拍片啦

舊 11-27-08, 09:05 PM   #620
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

喂 邊個話唱k果個唔該自首 下次你做搞手呀下

舊 11-27-08, 09:13 PM   #621
圖騰製作中

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
喂 邊個話唱k果個唔該自首 下次你做搞手呀下
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我想唱k.......
搞手

此篇文章於 11-27-08 09:15 PM 被 狼 編輯。
舊 11-27-08, 09:24 PM   #622
The One
業餘歌手

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
搞手

雷太搞啦
叫埋你D人出黎

舊 11-27-08, 10:31 PM   #623
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

終於搵到粒掣啦
UPLOAD緊KAMI D相

舊 11-27-08, 10:39 PM   #624
The One
業餘歌手

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
終於搵到粒掣啦
UPLOAD緊KAMI D相
你搵乜制

舊 11-28-08, 03:46 PM   #625
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
路過~ 唱k 小弟有興趣~ /
不過又有d 怕羞~~~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:21 PM

手機版 | APP版