Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-08, 03:13 PM   #351
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 91 查看文章
預想結局

本來可能好少事~件事就好似越煲越大~
攪攪下可能為左依件事而分手...後來不幸發現原來當日只不過係誤會~不過已經太遲..
最尾上翻黎gaf 先發覺點解當初要聽班途人吹,都唔信下自己 or 信下條女~

- BAD END -
分o左可能唔係BAD END,GOOD START都可以o架

91哥比o左D主觀感情落去喎

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 03:20 PM   #352
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 91 查看文章
預想結局

本來可能好少事~件事就好似越煲越大~
攪攪下可能為左依件事而分手...後來不幸發現原來當日只不過係誤會~不過已經太遲..
最尾上翻黎gaf 先發覺點解當初要聽班途人吹,都唔信下自己 or 信下條女~

- BAD END -
B路線
主角發現事態嚴重,上GAF找尋解救方法
GAF智囊團析破女方真面目
主角毅然分手多年後覓得如意女伴,情定一生
最尾上翻黎gaf 感謝各位好友相助

- GOOD END-

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 03:27 PM   #353
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
打機戰咩?

A路線, B路線

舊 08-27-08, 03:33 PM   #354
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
總之一句
溝通可以解決好多誤會

平常心

唔好理呢件事喇,最梗要係知你女友點諗你
之後睇下有無得救啦

舊 08-27-08, 03:39 PM   #355
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: t-cup 查看文章
好多時都係為 sex 先接近後生女.. 我覺得樓主可以 advice o下女朋友有個警戒心, 會好一o的 (當然.. advice 的語氣同方式, 都係一種藝術, 好好地想一想點去表達)
你情我願,沒什麼大不了
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 03:45 PM   #356
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 二伍 查看文章
你情我願,沒什麼大不了
反正後生女浪漫,feel最重要

不過呢方面其實可以化解
呢d要靠樓主既修為如何

舊 08-27-08, 04:14 PM   #357
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: lauchai 查看文章
打機戰咩?

A路線, B路線
我真是無言

舊 08-27-08, 04:57 PM   #358
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
見有少少唔合邏輯啫

引用:
呢個時候,我見到我女友同一個男仔有講有笑
.
.
只不過係個男仔唔開心搵佢哭訴 (個男仔大我同我女友10年左右)
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 04:59 PM   #359
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Designer 查看文章
見有少少唔合邏輯啫
睇左咁耐都唔覺~ 你咁講又好似係有d 唔妥...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 04:59 PM   #360
The One
業餘歌手

引用:
見有少少唔合邏輯啫
可能已經傾完, 心情好番d呢

舊 08-27-08, 05:04 PM   #361
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: lauchai 查看文章
可能已經傾完, 心情好番d呢
咁樓主女朋友應該快d 氹返佢男朋友笑先~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 08-27-08, 05:05 PM   #362
The One
業餘歌手

引用:
作者: 基路亞 查看文章
咁樓主女朋友應該快d 氹返佢男朋友笑先~
就等於我前面所講
高手/低手
佢係邊樣, 好清楚了
邊個氹邊個, 未知架

舊 08-27-08, 05:15 PM   #363
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
越睇越有花生味

舊 08-27-08, 05:24 PM   #364
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
見有少少唔合邏輯啫
如果依以下情況就不會不合邏輯

首先:假想情敵不開心
之后:樓主女友令假想情敵開懷了

舊 08-27-08, 05:32 PM   #365
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: IamO 查看文章
如果依以下情況就不會不合邏輯

首先:假想情敵不開心
之后:樓主女友令假想情敵開懷了
糟糕 我看了令假想敵開胃了...

舊 08-27-08, 05:52 PM   #366
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
毒男一問:打問天窗說亮話/心底話(樓主心底唔係唔信佢gf,只係擔心o者,gf半夜三更落左樓又失埋蹤都唔緊張就有鬼)

有冇用?

舊 08-27-08, 06:28 PM   #367
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
如果樓主個日唔出去,可能條女已經同人係車上玩緊其他野
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 06:38 PM   #368
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: POKA 查看文章
如果樓主個日唔出去,可能條女已經同人係車上玩緊其他野
可能o既野,要講o既大家都講左好多,
可以的話,希望大家能夠放重心落對樓主有幫助o既說話

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 06:49 PM   #369
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: Middle 查看文章
希望大家能夠放重心落對樓主有幫助o既說話
要講既都講晒喇

舊 08-27-08, 07:26 PM   #370
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
作者: Deviantnip 查看文章

你而家咪又係斷定個女仔呃樓主.去搵人>>?
我覺得個女仔亦有可能真係諗住落街買野.但中途個男人黎搵佢咋喎

------------------------------------------------------------------------
如果為左爭論而出post..好攰..
總之...無眼睇...
我問佢做咩要呃我,佢話驚我嬲<=====

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 08:20 PM   #371
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: GEESE 查看文章
我問佢做咩要呃我,佢話驚我嬲<=====
OK..我睇錯..
----------------
對呢件事已經無野好講.況且樓主應該已作好決定...
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 08:41 PM   #372
The One
業餘歌手

大家都一齊等啦

舊 08-27-08, 09:02 PM   #373
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
反正條女個答案都一定係
"我同佢無o野ga"
唔通身有屎會同樓主講我而家擺明係有個男人丫~吹咩~

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 09:10 PM   #374
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
等樓主上黎再講啦...冇心情再追返d post
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 09:57 PM   #375
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
其實你地都唔清楚女仔的背景
大家都好一廂情願咁認為女仔半夜3更落街同人吹水好嚴重
到底個女仔讀緊書定做緊野? 幾歲?
大把女仔十幾歲出黎做sales 收工成班人去蒲啦
可能傾偈享佢心中只係等閒事?

30幾歲有車又點? 19歲(或以下)的女仔就真係咁白痴到要識人一個月就同人上床?
識人一個月, 一個月裡面見左幾多日? 渣一晚車黎搵佢吹水就即刻跟佬走?
你地真係當條女低能? 就算真係跟佬走都未必係比人呃走 講唔定個女仔自己立心要跟個有錢d的人?
個女仔係唔定性都好正常 咁米之後睇緊d law 叫佢唔好咁多同呢個人來往law
根本咩都未發生 大家已經判左人死刑 明知樓主起晒疑心仲拼命叫佢向壞處想
到時一朝到晚疑神疑鬼 盞搞到女朋友抖唔到氣

如果個女仔落街買野後失左蹤 講唔定係佢訓著左個電話又冇電 訓到死豬咁
屋企電話響都聽唔到 有幾奇?
到底樓主住處同女友相隔幾遠? 可能飛的都只係五分鐘內飛完的事?
定係飛半粒鐘以上先飛到過去?

Lost In Paradise

此篇文章於 08-27-08 10:01 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:35 PM

手機版 | APP版