Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-15-08, 01:50 PM   #476
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
唔記得講中秋節快樂tim......

想問下有冇人玩tamagotchi?
我手痕買左隻黎玩 但身邊都冇人玩 個紅外線功能用唔到

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-15-08, 02:18 PM   #477
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
唔記得講中秋節快樂tim......

想問下有冇人玩tamagotchi?
我手痕買左隻黎玩 但身邊都冇人玩 個紅外線功能用唔到
他媽歌池? 叫男朋友養埋一份啦
POKA 目前離線  
舊 09-15-08, 08:20 PM   #478
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

佢唔肯......
仲有我撞鬆左手骹 呢個星期都會唔點出post

藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-15-08, 08:36 PM   #479
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
佢唔肯......
你無咩事呀
小心身子呀
雷火武 目前離線  
舊 09-15-08, 08:49 PM   #480
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
佢唔肯......
咁大頭蝦架....
好好休養啦~

舊 09-15-08, 09:20 PM   #481
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
佢唔肯......
藍妹記得睇鐵打~
POKA 目前離線  
舊 09-15-08, 09:41 PM   #482
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
佢唔肯......
藍莓版大要好好休息呀
如月釋臣 目前離線  
舊 09-15-08, 10:03 PM   #483
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
佢唔肯......
買多隻比佢唔到佢唔肯

小心身子啦,無傷到根應該都好快好既.........(我諗

舊 09-17-08, 01:10 PM   #484
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唔知無啦啦我隻左手都在看跌打,在full藥...
Diana 目前離線  
舊 09-17-08, 11:06 PM   #485
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
呢排真係多人整親..........
我擦損隻腳...而家都未好番.......
星期五既比賽都應該要紮住上......

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
舊 09-18-08, 06:37 PM   #486
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
又就快係佢既生日...今年都會照send sms 比佢...

但一切都唔同晒...

舊 10-03-08, 09:37 PM   #487
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

記得上次meeting預告 今次應該係要搞bowling (沒記錯的話)

大概會下個月頭的星期六/日搞吧........
地點似乎係奧海城比較方便 大概打完仲享果度食埋野咁
上半場就保齡 下半場就飯局咁

想睇下有幾多人有興趣咁遮

順便問下有冇人熟奧海城比下意見 果度有咩地方飯局好

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-03-08, 10:05 PM   #488
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
http://www.olympiancity.com.hk/OC/index_chi.asp

直頭入去睇睇啦

我去過打bowling兩次咁多

舊 10-03-08, 10:09 PM   #489
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: lauchai 查看文章
http://www.olympiancity.com.hk/OC/index_chi.asp

直頭入去睇睇啦

我去過打bowling兩次咁多
我有去過果度架 不過冇打 只係享外面望

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-04-08, 10:43 AM   #490
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
引用:
記得上次meeting預告 今次應該係要搞bowling (沒記錯的話)

睇下人多定人少炸喎
如果多過6個會頭痕d

再唔係打完行過旺角....十分鐘步程者

我要打煲鈴丫...

Kami 目前離線  
舊 10-04-08, 10:44 AM   #491
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:

打bowling我有興趣

舊 10-04-08, 11:22 AM   #492
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:

我都係會Look 既人

狼 目前離線  
舊 10-04-08, 11:55 AM   #493
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
大角咀有間幾ok的細餐廳仔
叫 金船長

不過一定要訂位...因為好多人的!
食過幾次...有情調...食物賣相+味道ok...價錢...100-200一位 (share後)

舊 10-04-08, 12:27 PM   #494
The One
業餘歌手

可能我齋碌唔食飯

舊 10-04-08, 12:29 PM   #495
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
試過9個人打一條line
成3個鐘先打得完...

舊 10-04-08, 12:33 PM   #496
The One
業餘歌手

引用:
作者: 亞飛 查看文章
試過9個人打一條line
成3個鐘先打得完...
一人10個game梗耐啦

舊 10-04-08, 01:54 PM   #497
如月釋臣
狡朱~~~~

引用:

未打過真實bowling(只玩過Will)可唔可以參加?
如月釋臣 目前離線  
舊 10-04-08, 02:26 PM   #498
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
未打過真實bowling(只玩過Will)可唔可以參加?
我都未打過架 家陣仲半跛手狀態 你齋去唔睇都得tim
我都唔碌啦 但係我焗住去~
搵人餵我食飯丫唔該 真係殘廢餐呀今次

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-04-08, 02:35 PM   #499
如月釋臣
狡朱~~~~