Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-24-08, 12:06 PM   #301
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
有誰不想可以0 budget
如果200係max budget, 咁120 就係本鬼的心理關口
對我黎講係100

舊 07-24-08, 12:22 PM   #302
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
不如開個投票
我建議玩保齡~

舊 07-24-08, 01:15 PM   #303
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
似乎會有唔少少出現的人, 本鬼提議café E D 可以容易認識大家的地方

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 07-24-08, 02:34 PM   #304
豆腐
無間豆

引用:
似乎會有唔少少出現的人, 本鬼提議café E D 可以容易認識大家的地方
不過嚴禁去到個邊打機

此篇文章於 07-24-08 05:31 PM 被 豆腐 編輯。
豆腐 目前離線  
舊 07-24-08, 02:42 PM   #305
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 管家婆 查看文章
不如開個投票
我建議玩保齡~
BOWLING我幾BUY架

舊 07-24-08, 03:22 PM   #306
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
引用:
作者: lauchai 查看文章
BOWLING我幾BUY架
不如先保齡後上CAFE
綾小路雷太 目前離線  
舊 07-24-08, 03:38 PM   #307
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
不如先保齡後上CAFE
都係o個句
我得閒先

舊 07-24-08, 03:50 PM   #308
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 豆腐 查看文章
不過嚴禁禁止去到個邊打機
雙重否定

狼 目前離線  
舊 07-24-08, 03:51 PM   #309
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
雙重否定
即係要佢地打機

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線  
舊 07-24-08, 04:31 PM   #310
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
保齡加一

Kami 目前離線  
舊 07-24-08, 05:31 PM   #311
豆腐
無間豆

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
雙重否定
引用:
作者: 王龍 查看文章
即係要佢地打機
捉我字虱.....

舊 07-24-08, 07:42 PM   #312
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
cafe+1

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
舊 07-24-08, 07:48 PM   #313
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
我冇咩所謂...兩樣都得...

舊 07-24-08, 11:41 PM   #314
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

引用:
作者: Middle 查看文章
$200 係最多預算喇,但未必真係需要用到$200
$70 都可以係一個budget 丫;
其實都只係想問問大家心目中可以俾幾多錢、
咁我地再諗下有d 咩可以搞嘛;
可能好多人可以afford 200 、最後我地只係搞幾十蚊o既茶聚都唔定,
如果原來好多人想0 budget ,咁就要睇下有無人屋企可以借俾我地搞聚會了......
或者係街搵地方齋坐都得,只但係大家係咪都想咁ja
都係要睇大圍意向,但始終要知道大家最多會想俾幾多,
咁先至方便搞落去,起碼搵地方問價時都有個預算
""如果原來好多人想0 budget""..............
你講錯喇~係全部人都人想0 budget ~
有邊個唔想??
但係食下野飲下野都要掛~唔駛錢呀~咁即係唔去啦~

"咁就要睇下有無人屋企可以借俾我地搞聚會了"......
以前搞過啦(係gaf meeting~)~人地重有泳池添(不過~唔係私人)~
咁又點,食都要幾十蚊啦~
重有~用完人地間屋,有冇人諗過會執呢??
最後,可能只有搞手同屋主自己執...其他人好多都無責任~
你自己有冇搞過活動??會唔會唔好意思??

唔~如果次次都用0 budget 做本意...
咁就唔好埋怨食唔好環境唔好,同埋次次都o係m記打機囉~

因為當有一件事出現一定會有相對的事好似有光就有影一樣~
當你心愛一個人時,同時會放棄其他的,即使那人多愛你...
座右銘:凡事太盡,緣份誓必早盡(取自風雲電影版)
DREAMER.bo 目前離線  
舊 07-24-08, 11:46 PM   #315
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

引用:
作者: t-cup 查看文章
之但 america pie 內的 party, 正好目的只係你括號裡面的東西, 無哩個聯想又變做好抽象
唔~
可能你係咁覺得啦~
但係你有冇一d唔係你既目標,但你又會同佢一齊去玩既異性朋友??
只要你有一個或以上,你都唔會太抽象即~

舊 07-24-08, 11:51 PM   #316
Norm
=_="""""

引用:
作者: DREAMER.bo 查看文章
唔~
可能你係咁覺得啦~
但係你有冇一d唔係你既目標,但你又會同佢一齊去玩既異性朋友??
只要你有一個或以上,你都唔會太抽象即~
呢個idea其實唔錯...不過係的話最好就有啲實質既活動,浄係飲下野吹下水,我叫個冇上開gaf既女仔嚟可能好悶...

舊 07-24-08, 11:53 PM   #317
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
""如果原來好多人想0 budget""..............
你講錯喇~係全部人都人想0 budget ~
有邊個唔想??
但係食下野飲下野都要掛~唔駛錢呀~咁即係唔去啦~

"咁就要睇下有無人屋企可以借俾我地搞聚會了"......
以前搞過啦(係gaf meeting~)~人地重有泳池添(不過~唔係私人)~
咁又點,食都要幾十蚊啦~
重有~用完人地間屋,有冇人諗過會執呢??
最後,可能只有搞手同屋主自己執...其他人好多都無責任~
你自己有冇搞過活動??會唔會唔好意思??

唔~如果次次都用0 budget 做本意...
咁就唔好埋怨食唔好環境唔好,同埋次次都o係m記打機囉~
我提一次0 budget ja,又唔係真係一定要0 budget ~___~
咪講左大家預幾多budget、我地再去諗下地方嘛;
你呢,自己到底預算幾多budget,你仲未答

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 07-25-08, 12:12 AM   #318
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

引用:
我提一次0 budget ja,又唔係真係一定要0 budget ~___~
咪講左大家預幾多budget、我地再去諗下地方嘛;
你呢,自己到底預算幾多budget,你仲未答
我?
以前同我去過或搞過meeting既人,都知道~
我有一個願望,如果gaf可以搞到一次5圍檯既春茗,又或者搞到一d大形活動~
我就會心滿意足~我唔會介意用幾多~睇下係咩節目囉~
$200我落一次吧都係佢兩3倍(雖然唔係成日落...)~
我唔係想話串你定咩~我只係覺得心存著數都要有限度,同埋講下以前有過既經歷~

舊 07-25-08, 12:16 AM   #319
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
我?
以前同我去過或搞過meeting既人,都知道~
我有一個願望,如果gaf可以搞到一次5圍檯既春茗,又或者搞到一d大形活動~
我就會心滿意足~我唔會介意用幾多~睇下係咩節目囉~
$200我落一次吧都係佢兩3倍(雖然唔係成日落...)~
我唔係想話串你定咩~我只係覺得心存著數都要有限度,同埋講下以前有過既經歷~
咁即係你答左咩...... -___-"

Middle 目前離線  
舊 07-25-08, 12:32 AM   #320
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
去海灘搞BBQ團再去沙灘玩下集體遊戲啦
雷火武 目前離線  
舊 07-25-08, 12:34 AM   #321
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
去海灘搞BBQ團再去沙灘玩下集體遊戲啦
八月搞會熱死啵 @O@

今日我搵左間 CAFE 睇梗包場價,
希望聽日會再搵到多D

Middle 目前離線  
舊 07-25-08, 12:36 AM   #322
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
咁即係唔使理佢的max budget

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 07-25-08, 12:40 AM   #323
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
八月搞會熱死啵 @O@

希望聽日會再搵到多D
求你拜你...CW 後先搞...

舊 07-25-08, 01:15 AM   #324
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
求你拜你...CW 後先搞...
過埋COMIC WORLD,係咪八月尾? @@

Middle 目前離線  
舊 07-25-08, 02:47 AM   #325
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

引用:
我budget既概念係:
1.想玩d咩~
2.點玩?
3.個活動須要大約幾錢...計埋最平最貴係幾多....
最後...budget呢個字係我比唔比得起,同埋底唔底比~
一d貴既活動,我根本唔會去諗~

如果係好玩既~一千都底比~
如果係唔好玩既...$0~我都覺唔底~
如果係要一個普通活動...我既budget係$150~$500左右啦~\

引用:

希望聽日會再搵到多D
辛苦你~真係出心又出力~

關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:30 AM

手機版 | APP版