Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-19-17, 10:53 AM   #35976
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
講到咁輕鬆
我打到死下死下呀 睇下我幾廢
我只能講四個字

收皮啦你

求其一隻lv60 bb都毆得死隻黑貞你又金閃又船長會苦戰?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 10:55 AM   #35977
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
繼續打心
冇混屬幾好,雖然唔知蛇眼要黎做乜
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 11:08 AM   #35978
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我只能講四個字

收皮啦你

求其一隻lv60 bb都毆得死隻黑貞你又金閃又船長會苦戰?
真係唔夠打
野豬3下crit收晒我前排
咁慘仲要俾人鬧收皮

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 11:10 AM   #35979
細路翔
The One

引用:
真係唔夠打
咁慘仲要俾人鬧收皮
隻豬你求其裝4060然後船長撈金閃車一波都收左皮啦

比隻豬有還手機會明顯係你問題

我當你兩隻廚角金閃+船長都唔夠星用你都仲有隻莉莉絲可以裝5星櫻產星加攻(你睇你幾歐)
每turn都有40-50粒星走唔甩啦

基本今次堆加乘角最好打個幾隻你都有仲要練滿左仲係度話自己唔夠打a

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-19-17 11:18 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-19-17, 11:22 AM   #35980
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
隻豬你求其裝4060然後船長撈金閃車一波都收左皮啦

比隻豬有還手機會明顯係你問題

我當你兩隻廚角金閃+船長都唔夠星用你都仲有隻莉莉絲可以裝5星櫻產星加攻(你睇你幾歐)
每turn都有40-50粒星走唔甩啦

基本今次堆加乘角最好打個幾隻你都有仲要練滿左仲係度話自己唔夠打a
我想裝晒農具黎打丫嘛
明明船長同莉莉絲你都有

歡迎pm查詢、預約
舊 05-19-17, 11:24 AM   #35981
細路翔
The One

引用:
我想裝晒農具黎打丫嘛
明明船長同莉莉絲你都有
你後排裝晒農具係加乘角就夠啦

黑狗個關可以一場刷3-400粒比你換野

船長我未練過無得同你相題並論

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-19-17 11:27 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-19-17, 11:35 AM   #35982
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
你後排裝晒農具係加乘角就夠啦

黑狗個關可以一場刷3-400粒比你換野
其實我都唔知自己想刷咩
心臟難跌, 見你地刷黑貞刷得咁爽點原來咁難
刷黑狗拎幾百粒拎晒去換錢, 效率好過QP關少少咁

歡迎pm查詢、預約
舊 05-19-17, 11:36 AM   #35983
細路翔
The One

引用:
其實我都唔知自己想刷咩
我依家係咁刷雞毛

英國說大家抱團死
舊 05-19-17, 11:37 AM   #35984
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
其實我都唔知自己想刷咩
難跌都係要打
冇5星騎
我都係閃閃, support船長打
全加成禮+12drop 7-8round
唔爆石慢慢打
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 12:06 PM   #35985
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
真係唔夠打
咁慘仲要俾人鬧收皮
打法有問題吧
通常大型敵角 在wave 2, 即在wave 1時已可足夠時間儲NP (有加成也表示多過3隻)
然後開2個寶具都ko 啦, 再怕用戰鬥服 stun 1回, 去到wave 3 也不是一定即收boss
(我禮裝全是用event 的, 不論什麼角最重要是wave 1 不開寶具儲來後段用)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 01:34 PM   #35986
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: digiharuka 查看文章
打法有問題吧
通常大型敵角 在wave 2, 即在wave 1時已可足夠時間儲NP (有加成也表示多過3隻)
然後開2個寶具都ko 啦, 再怕用戰鬥服 stun 1回, 去到wave 3 也不是一定即收boss
(我禮裝全是用event 的, 不論什麼角最重要是wave 1 不開寶具儲來後段用)
似乎係 太大安旨意b卡清晒wave 1
估唔到隻豬連爆3hit
刷火升滿埋隻lilith先再去過

歡迎pm查詢、預約
舊 05-19-17, 04:53 PM   #35987
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: digiharuka 查看文章
打毒草小征服的掉率很差, 莫非要打回神槍? (術閃太吃毒草了)
感覺昨日起特別差,之前場場都坐底1條,而家打5場都無1條
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 04:58 PM   #35988
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
似乎係 太大安旨意b卡清晒wave 1
估唔到隻豬連爆3hit
刷火升滿埋隻lilith先再去過
大腿lithth一發實具就將隻豬收工,
反之只能比隻豬收工

自已船長+BB+大腿lithth打場廿場以上都穩如泰山,昨晚手痕用左妖尼姑大腿即時要交三劃令咒
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 06:44 PM   #35989
細路翔
The One

我隻莉莉絲得84級寶1開晒技之後都可以1 set踢死黑狗

個d課到寶3,4,5又餵埋芙芙同聖杯的大腿要兩野收隻豬皮就不在話下啦

英國說大家抱團死
舊 05-19-17, 09:36 PM   #35990
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 09:44 PM   #35991
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
FZ活動 全用加成人物 苦戰中的路過 (都只能用海克學妹二人硬打落去

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 06:42 AM   #35992
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
FZ活動 全用加成人物 苦戰中的路過 (都只能用海克學妹二人硬打落去
你需要一隻孔明

英國說大家抱團死
舊 05-20-17, 08:01 AM   #35993
細路翔
The One

又有石派

英國說大家抱團死
舊 05-20-17, 08:18 AM   #35994
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
頂。。。。。。想打種火搞這些東西,還以為是台版。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 11:21 AM   #35995
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
台版解包
6月3尼祿祭
6月12團子
6月30萬聖節
7月28本能寺

點解冇送1星角果個ev
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 02:22 PM   #35996
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
又有石派
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
頂。。。。。。想打種火搞這些東西,還以為是台版。。。。。。
我錯過了甚麼?

歡迎pm查詢、預約
舊 05-20-17, 02:43 PM   #35997
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
我錯過了甚麼?
今朝緊急維護

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 02:57 PM   #35998
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
我錯過了甚麼?
花式派3果3石
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 02:58 PM   #35999
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 夜貓 查看文章
今朝緊急維護
引用:
作者: 大破人間 查看文章
花式派3果3石
訓醒一覺就有石派

歡迎pm查詢、預約
舊 05-20-17, 06:16 PM   #36000
細路翔
The One

發財致富全靠維修

對我依d社畜最好個ser每日炒一次b

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:52 PM

手機版 | APP版