Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-10-17, 09:30 AM   #51
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
引用:
作者: ビスケット 查看文章
香港打法即係點?
我自己覺得係九沖九格
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 10:04 AM   #52
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
路過...打下機都出哂火,做玩家都不容易。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-10-17, 10:57 AM   #53
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
香港打法即係點?
部Z響香港機鋪咁打以前會比人gundam fight
而家就機會細d,因為都冇乜機鋪冇乜人

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 11:33 AM   #54
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
唔想比人龜? 用名人咪得 ....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 01:35 PM   #55
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
街機mode 居然係第1條線最難囉SSS係咩玩法?

其餘9係線都係fazz喪衝+自己and電腦喪死, 只要極速no cont爆機就得

但第1線居然唔比我靠電腦要我一個打晒,仲要我2perfect 3great先出SSS比我?

舊 07-10-17, 01:57 PM   #56
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
點解冇咩人打1on1?
明明最易賺經驗值
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 02:47 PM   #57
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Avelcain 查看文章
點解冇咩人打1on1?
明明最易賺經驗值
因為掛機mode仲易賺

舊 07-10-17, 02:50 PM   #58
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: nqm 查看文章
我自己覺得係九沖九格
會沖會射會格 但係唔係8+1
識二圍一 然後另一隊兩位玩家明明有技術好似經常一打二
其實有D抽像 如果無玩過seed d之前
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 02:53 PM   #59
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
我覺得係
宜家太多機可以做到呢樣野
連細機都有水喉抽水
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 03:49 PM   #60
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
隻game今集要你玩dive,段片只係8+1用o者
對面如果唔係呢個組合佢冇dive得咁爽啦
再唔係既對住呢d咪去下個場唔同佢玩
當然dive呢個系統都係有問題,睇佢點patch 囉

舊 07-10-17, 03:52 PM   #61
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
唔想比人龜? 用名人咪得 ....
佢招2ab真係智障到冇朋友

舊 07-10-17, 05:10 PM   #62
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
k有冇咩方法多D錢
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 07:24 PM   #63
darkvolver
頹冗

引用:
作者: STRIFE 查看文章
隻game今集要你玩dive,段片只係8+1用o者
對面如果唔係呢個組合佢冇dive得咁爽啦
再唔係既對住呢d咪去下個場唔同佢玩
當然dive呢個系統都係有問題,睇佢點patch 囉

佢唔會patch改,佢只會加機去下個地獄。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 07-10-17, 07:27 PM   #64
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
扣多啲都唔係完全冇關係嘅,Boost越少落地硬直越大
具体的には、ブースト5割程度まで(ゲージ青~黄)はデメリットなしで約20fで、残り僅か(ゲージ赤)では約30fの硬直。
それに対しオーバーヒートは約40fとなり非常に危険です

下面買賣板都已經開始有人放game
最簡單解決方法, 好似next隻多魯基斯招特格咁只可以急降, 唔可以直接著地

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 02:32 AM   #65
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: chow263 查看文章
因為掛機mode仲易賺
連線掛機等人打???

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
佢係香港人既話, 唔會有命升到上元帥

舊 07-11-17, 10:49 AM   #66
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
琴晚街場撞到同一個掛機人四五次
係我黑仔定已經無咩人玩
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 11:30 AM   #67
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
其實點先掛到機?
打完出返menu唔係都要禁制既咩
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 11:42 AM   #68
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Avelcain 查看文章
其實點先掛到機?
打完出返menu唔係都要禁制既咩
連發手制

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 12:02 PM   #69
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Suika 查看文章
琴晚街場撞到同一個掛機人四五次

係我黑仔定已經無咩人玩

其實,你睇下個水位已經有人放棄此遊戲。

舊 07-11-17, 12:17 PM   #70
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
掛機放置play呢啲應該要捉架喎

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
佢係香港人既話, 唔會有命升到上元帥
你當嗰邊動物園啲GN煙灰缸流架?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 02:33 PM   #71
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
Rank都未開放已經見到人紅名

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 02:59 PM   #72
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
唔識打名人
對名人近乎可以放低個手制
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 03:24 PM   #73
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
掛機實有架啦, 連線game一定會出現

舊 07-11-17, 05:27 PM   #74
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
Rank都未開放已經見到人紅名
話晒動物園嘛
試過一個room連續3場, 對面明顯有人犯錯/劣勢中, 第一部機差唔多死就cut線
正傻仔,我依啲地雷隨時贏都變輸啦,駛鬼咁早下定論

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 05:35 PM   #75
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
有D紅名應該係用4g 之類 明顯睇落藍線一打就知.....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版