Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-24-15, 11:08 PM   #126
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
近年太多假分手個案...聽住先......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 12:52 AM   #127
Eking

註冊日期: Feb 2006
由頭到尾都覺得呢pair係英皇搞出黎......

舊 10-10-15, 03:45 PM   #128
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

阿寶真係好唔得閒......
-----------------------------------
2015年10月10日
【C1頭條】醉爆搗亂錢國偉婚禮
遭小春追打 Bob酒醒:我誠心道歉

現年53歲的錢國偉與33歲陳宛蔚前晚在尖沙嘴擺酒,群星撐場,惟尾段爆出一幕不愉快事件,林盛斌爆醉踩台,辣㷫同樣有醉意的陳小春,小春火起爆粗掟咪,還追打Bob,台上一班「古惑佬」幫拖平息風波。Bob昨午酒醒後,即向錢國偉及小春道歉,更在facebook貼文表示要反省。

前晚開席不久,約9時許,Bob在微博貼相兼留言:「大鑊,已經醉咗。」估不到兩小時後果然大鑊。兄弟團鄭伊健、錢嘉樂、陳小春和曾志偉等上台高唱《友情歲月》,Bob離奇踩上台兼搶咪。有指小春不滿Bob失控而爆粗掟咪及追打他,眾兄弟見狀即阻止。至於Bob被拉走下台,之後卻折返欲向小春耍冧,兄弟們怕再爆爭執,刻意分隔兩人,小春似仍一臉不滿,最後還點煙。

至昨日凌晨1時,Bob在梁烈唯傍實下離開,被大批記者包圍的他,強調沒有飲很多酒,但他眼鏡放額頭,腳步輕浮,問是否有被人粗口問候?Bob反問:「我俾人問候?」可有向小春道歉?他說:「兄弟嚟嘅,冇事。」記者再三追問,Bob竟捉住唯唯嘴對嘴三次,認真失儀。

宿醉清醒的Bob昨在電話中說:「噚晚啲嘢完全斷晒片,可能真係失控咗少少,我要同小春哥講唔好意思。今次係好大教訓,真係唔可以去到咁盡,會令屋企人同朋友擔心。」問有否聽到被小春爆粗鬧?他說:「完全feel唔到,我印象中自己有啲失控,令佢(陳小春)唔開心,如果因我醉咗,做咗啲令佢覺得唔尊重嘅嘢,我呢度誠心同佢講對唔住,希望佢大人有大量。」Bob承諾好好管理自己,同時歉疚失態令錢國偉的婚宴留痕:「今日醒咗都打咗畀Wilson道歉。」

錢國偉前晚離場時被追問場內起衝突?他說:「我唔知事情經過。」會否做和事佬?他說:「和咗啦,已經冇問題。」對於小春發火掟咪,錢國偉維護說:「冇事冇事,呢啲係表現出我哋歲月友情嘅氣氛。」至於爆粗,他又說:「平時都有啦。」昨日錢國偉直認接到Bob道歉電話:「佢開心得滯,有啲激動,佢哋好似細路仔玩得開心都會嗌一兩句交。」

此外,范振鋒和李思欣前晚赴宴,但提早離場,未目睹爭執經過,范振鋒昨在上環說:「Bob係搞笑,我哋私下同小春都好熟。」李思欣則爆Bob有衝上台前科:「我哋結婚嗰陣,佢都衝上台。」

另一賓客蘇永康昨晚出席慈善活動時說:「小春係炮仗頸,兩嘢就冇嘢。」

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-30-15, 11:10 PM   #129
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...51130/54484371
【無綫又要威...】Youtuber「寸阿姐唱歌難聽」 TVB嫌太 成段剪走
最後更新: 1130 17:47 / 建立時間: 1130 13:12

大台一向被網民寸爆TVB製作,又暗諷TVB係「方丈」,之但係今晚就播出節目《網絡挑機》,話就話邀請咗司徒夾帶、Ming仔、Eminleo、Ronnie、Miss Hunny、伍公子、恆仔、薑檸樂、Kibi等網絡紅人及Youtuber上去,以真人騷方式俾佢哋分組自由拍片,仲喺mytv網寫明畀佢哋向主流媒體「挑機」、又話任由網絡紅人喺大氣電波提出不滿,放手俾佢哋做「話事人」﹗嘩﹗你又信唔信?

講呢就係咁講,不過有份上節目嘅伍公子,今日凌晨就喺facebook狂轟該節目,並留言叫大家唔好睇:「今晚節目就出街,我再次呼籲各位唔好睇。原因有好多,我亦懶得剖析太多,以下分享一個故事。」

網絡紅人伍公子(伍文岍)表示,一開始錄節目時,佢就問監製:「你個節目到底想點?」監製同佢話:「我要個節目爆。」咁開鏡嗰陣,佢寸阿姐(汪明荃)唱歌好難聽,後嚟聽講啲Focus Group睇到都話大快人心,不過TVB就話我太,成段剪走晒。

伍公子又聲稱網絡紅人檸樂同Kibi都上咗一集《今晚睇李》做嘉賓,李思捷笑佢哋衣着寒酸,又話佢哋無創意,伍公子更指,李思捷見檸樂同Kibi唔出聲,更加自我感覺良好,錄完節目之後,監製訪問檸樂,檸樂當時表示:「我唔出聲? 因為無論我講咩,佢都唔會聽。」伍公子謂檸樂柔弱勝剛強,當時TVB都覺得李思捷太(呢個代表一個數字﹗),又成段節目剪走晒。

伍公子認為大台又嫌太(都係嗰個數字﹗)又嫌太,乜都剪走晒,伍公子更直言唔知《網絡挑機》呢個節目點爆,更寸爆可能《愛.回家》仲好睇過呢個節目。
-----------------------------------------
點解本童子覺得佢地自己攞黎......
竟然會以為TBB上面果班人渣中0既極品中0既XO真係會俾你暢所欲言?......
除左天真同傻之外本童子真係諗唔到其他形容詞......

當然...唔排除又係用番上鑊四個小生搞場大龍鳳出黎條舊橋去搶大家關注度......

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-30-15, 11:18 PM   #130
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...51130/54484371
【無綫又要威...】Youtuber「寸阿姐唱歌難聽」 TVB嫌太 成段剪走
最後更新: 1130 17:47 / 建立時間: 1130 13:12

大台一向被網民寸爆TVB製作,又暗諷TVB係「方丈」,之但係今晚就播出節目《網絡挑機》,話就話邀請咗司徒夾帶、Ming仔、Eminleo、Ronnie、Miss Hunny、伍公子、恆仔、薑檸樂、Kibi等網絡紅人及Youtuber上去,以真人騷方式俾佢哋分組自由拍片,仲喺mytv網寫明畀佢哋向主流媒體「挑機」、又話任由網絡紅人喺大氣電波提出不滿,放手俾佢哋做「話事人」﹗嘩﹗你又信唔信?

講呢就係咁講,不過有份上節目嘅伍公子,今日凌晨就喺facebook狂轟該節目,並留言叫大家唔好睇:「今晚節目就出街,我再次呼籲各位唔好睇。原因有好多,我亦懶得剖析太多,以下分享一個故事。」

網絡紅人伍公子(伍文岍)表示,一開始錄節目時,佢就問監製:「你個節目到底想點?」監製同佢話:「我要個節目爆。」咁開鏡嗰陣,佢寸阿姐(汪明荃)唱歌好難聽,後嚟聽講啲Focus Group睇到都話大快人心,不過TVB就話我太,成段剪走晒。

伍公子又聲稱網絡紅人檸樂同Kibi都上咗一集《今晚睇李》做嘉賓,李思捷笑佢哋衣着寒酸,又話佢哋無創意,伍公子更指,李思捷見檸樂同Kibi唔出聲,更加自我感覺良好,錄完節目之後,監製訪問檸樂,檸樂當時表示:「我唔出聲? 因為無論我講咩,佢都唔會聽。」伍公子謂檸樂柔弱勝剛強,當時TVB都覺得李思捷太(呢個代表一個數字﹗),又成段節目剪走晒。

伍公子認為大台又嫌太(都係嗰個數字﹗)又嫌太,乜都剪走晒,伍公子更直言唔知《網絡挑機》呢個節目點爆,更寸爆可能《愛.回家》仲好睇過呢個節目。
-----------------------------------------
點解本童子覺得佢地自己攞黎......
竟然會以為TBB上面果班人渣中0既極品中0既XO真係會俾你暢所欲言?......
除左天真同傻之外本童子真係諗唔到其他形容詞......

當然...唔排除又係用番上鑊四個小生搞場大龍鳳出黎條舊橋去搶大家關注度......
有人爆左係PR野
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 11:28 PM   #131
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
有人爆左係PR野
果然......
TBB真係丫......咁天真以為有咁多人會同一招中兩次?......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-01-15, 10:47 PM   #132
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...51201/54489866
【又嚟公關災難】Super Girls宣傳《星戰》 做錯《Star Trek》手勢被狂插
建立時間: 1201 18:57

今個月17號《星球大戰:原力覺醒》就會上映,好多品牌都有同《星戰》合作,而今日就有服裝品牌,貼咗一張由Super Girls著住同《星戰》合作嘅衫,好喇,問題出現喇,就唔係啲衫唔靚,而係有成員嘅手勢出咗事啊!

張相就得Super Girls四個成員影,冇趙慧珊(Aka)份,得吳嘉熙(Cheronna)、蔡明芳(Jessica)、陳穎欣(Yanny)同李靜儀(Heidi)四個影,而當中Cheronna同Jessica兩個就做咗個手勢,唔係《星戰》嘅手勢,都唔係一般嘅普通手勢,而係《星空奇遇記(Star Trek)》入面,Spock (冼樸) 嘅經典手勢。即時就引嚟一班網民鬧爆:「孤陋寡聞.....請問star wars邊個角色係咁既手勢?咁大個project冇人監察先出街的嗎?」、「請問是宣傳Star Wars還是Star Trek?」等等…

其實呢…佢哋又未必可能係錯,因為新版嘅《星空奇遇記(Star Trek)》同嚟緊會上嘅《星戰》嘅導演都係J.J.艾布斯(J.J.Abrams),所以都有網民話:「這實際上是宣傳J.J. Abrams 的作品。」但係…佢哋就連Spock嘅經典手勢都做錯,手心向出,唔係向入…
---------------------------------------------------------
沒有最...只有更......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 12-01-15 10:57 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 12-03-15, 11:13 PM   #133
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

閃光彈投放方式出錯的後果......
---------------------------------
【開車要慢一點】群星齊抽爆城城水 貼拖手拖腳相
建立時間: 1203 21:30

郭富城喺微博貼出與女友Moka手拖手揸車相,甜到漏留言:「這樣開車要慢一點。」城城希望得到大家祝福,但事件卻引來深圳交通警關注,今日喺官方微博指出,如此牽手,即使再點樣「慢慢開」,都會妨礙駕駛安全。

由於城城拍照時係駕駛左軚車,故深圳交通警表示會着手調查郭富城拍攝該照片時嘅駕駛地點係咪喺深圳。城城經理人小美回應本報話:「要答的都答了,不會再有任何回應,謝謝!」

城城今次高調「放閃」,舊愛熊黛林隨即貼情侶鞋相「還擊」,而王宗堯、陶大宇、鄭希怡、麥片廣告等亦乘機「抽水」,在網上放手拖手、腳貼腳、腳拖手等相片。

城城原裝版本

王宗堯照抽

抽成咁唔話你叻都唔得....

好少玩呢啲嘅陶大宇都抽埋一份...

Yumiko乘機晒下恩愛....

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-14-15, 05:42 PM   #134
Eking

唔知堅定流, 城城有囡套微交少女三級版就即時有dvd 出......

舊 12-16-15, 05:15 PM   #135
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
http://heawork.tumblr.com/post/13529...定係偽人

花邊空姐:飛機見盡「藝人」定係「偽人」?

喺飛機上面做野,除咗要serve一大班好似我呢D草根階層嘅平民老百姓之外,更加有機會serve王室貴族、政治高官、影視紅星、甚至茄呢啡。

曾經我都喺飛機上見過美國著名rapper、中東王室、強國高官、香港藝人等。其實見到佢地,我冇咩特別感覺,可能因為唔係佢地嘅粉絲,冇要求合照亦都冇攞簽名,我當佢地係普通客咁架咋!

反而一啲我幾欣賞嘅藝人,就偏偏冇機會見,最多都係聽返空姐朋友講serve佢地嘅經驗。有D明星喺鏡頭前鏡頭後,上到飛機,都係nice到你想同佢瘋狂自拍。亦有D明星喺鏡頭前非常受觀眾愛戴,但鏡頭後就好串好冇禮貌,同佢真人相處之後,你會徹底對呢個藝人改觀,完全體會到點解人地叫藝人做「偽人」,因為佢喺鏡頭前原來係咁虛偽。我地呢D八、九十後嘅廢青,中學雞年代,實有聽過某組合嘅歌,畢業會唱、新年會唱、熱戀會唱、連失戀都會唱佢地嘅歌。服侍過佢地嘅空姐朋友講,天真嗰位成員上到飛機都仍然好nice,而另一位就係黑面神,由上機到落機都黑口黑面,同空中侍應講野態度都係冇乜禮貌。 (空姐朋友本來見到呢位自己好喜歡嘅藝人都好興奮,但serve完佢之後係徹底失望)

亦聽過有朋友serve過另一位又係我地普遍八、九十後嘅廢青好鍾意嘅女歌手。雖然佢唱live時抖氣聲仲大聲唱歌把聲,但佢個樣甜美、講嘢把聲又cute,你會原諒佢唱歌唔夠氣。鏡頭前嘅佢,係好得人鍾意、好有觀眾緣嘅女藝人。但上到飛機,空姐serve佢嘅時候,笑住叫佢英文名xxxxx打招呼,點知佢黑晒面咁同空姐講:「叫我X(姓氏)小姐。」然後喺飛機上嘅行為都係以高高在上嘅姿態對待空中侍應,又係令人好失望。

我明白藝人喺鏡頭後冇必要戴埋面具見人,亦都係因為咁,佢地喺鏡頭後最真實一面(例如對其他人嘅態度),落差大到會令人幾驚嘆。

- See more at: http://heawork.tumblr.com/post/13529....cMcVXRye.dpuf

=====================================================================================
天真嗰位成員上到飛機都仍然好nice,而另一位就係黑面神,由上機到落機都黑口黑面,同空中侍應講野態度都係冇乜禮貌。<---好明顯係講Pizza

雖然佢唱live時抖氣聲仲大聲唱歌把聲,但佢個樣甜美、講嘢把聲又cute,你會原諒佢唱歌唔夠氣。鏡頭前嘅佢,係好得人鍾意、好有觀眾緣嘅女藝人。<---笑住叫佢英文名xxxxx打招呼...Jinny吳若希a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 12-18-15 08:47 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 05:36 PM   #136
Eking

倨空姐應該知道自己係服務業? 又唔係識人點解要叫人英文名 ? 藝人係一份工作, 佢地唔駛24小時服務你架~

舊 12-21-15, 08:49 AM   #137
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔係琴晚比坤哥洗版,真係唔知有分獎典禮
個結果真係

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 10:34 AM   #138
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
四期腸癌奇跡康復 鄺佐輝:我已經賺咗

鄺佐輝喺舊年6月驚覺自己患上腸癌第四期,而且擴散到肝臟要做癌細胞切除手術,經過手術同半年化療,鄺佐輝終於都好返喇!

兩度接受大手術嘅鄺佐輝,仲接受前後八次化療,終於收到好消息,癌細胞指數由原本七點幾降至三點幾;得到上天眷顧,鄺佐輝唔止病情得到控制,就連化療嘅副作用都好少。

嚟緊仲有兩次化療要做,但癌細胞係唔會因此而冇晒,不過鄺佐輝直言「已經賺咗」。

==================================================================
god bless you!good luck!
鄺佐輝腸癌逝世終年59歲

【太陽報專訊】資深演員鄺佐輝去年發現患上第四期腸癌,曾接受手術及化療,雖然病情一度好轉,但近月復發。早前廖安麗及吳浣儀等好友前往探望,見他面容消瘦,情況令人擔心,最終延至昨日傍晚逝世,終年59歲。其家人昨晚發出英文聲明證實鄺佐輝死訊,指他安詳離世,摯親及好友都陪伴在旁,並多謝各界關心。

===================================================================
最終都...
RIP

舊 12-21-15, 10:51 AM   #139
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: DC 97 查看文章
唔係琴晚比坤哥洗版,真係唔知有分獎典禮
個結果真係
本地果d...講真咁圾垃...偶無睇幾年了

舊 12-21-15, 07:46 PM   #140
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
本地果d...講真咁圾垃...偶無睇幾年了
尋晚果堆...本童子淨係得關家姐隻關家姐噏得出係乜......

你都好d丫巴大...你老大起碼每年都仲有一隻半隻碟出下......
本童子老大要顧住湊女...隔左三年有多到明年先出碟仲唔知係廣東定國語......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-22-15, 09:49 AM   #141
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

3DS Friend Code1118 1586 3100
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...51221/54562264

(唔放音樂版了)強國家駒

唔知佢點「整」出嚟,如果係搵人扮真係好嘔心…

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-16, 01:55 PM   #142
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
坤哥真係贏曬…完全估佢唔到
好驚佢而家棒到上天跌得重傷
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-16, 05:33 PM   #143
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: YALIU 查看文章
坤哥真係贏曬…完全估佢唔到
好驚佢而家棒到上天跌得重傷
一定~無記乜都會比晒佢~

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 04:01 PM   #144
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
個業界仲係唔明個問題喺邊...

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-16, 05:29 PM   #145
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...60224/54794066

引用:
鍾嘉欣呢幾日係咁被傳結婚兼大肚,對象係前無綫集團主席梁乃鵬嘅姪仔醫生Jeremy,仲話會月尾(27號)擺酒。

今日嘉欣BB就向傳媒證實,女神真的結婚了!佢透露係去年初認識Jeremy,大家同樣係教徒有共同價值觀,仲提到長輩想佢哋「開枝散葉」,到去年秋天Jeremy向嘉欣BB求婚,仲喺去年底搞咗個簡單婚禮。
講到雙喜臨門,嘉欣BB話唔會一一回應,但喺適當時候會公佈,咦,又「開枝散葉」,又「適當時候會公佈」,睇嚟真係要留定句「恭喜」同佢講啦!
仲有一個喜訊講得嘅係,嘉欣BB喺2月27號,即係3日後會補擺喜酒!不過地點喺邊,佢就冇講到!
曾合作拍劇嘅馬國明得知嘉欣結婚馬上送上祝福,馬國明今日接受《蘋果》電話訪時說:「啱啱有人同我講,我祝佢白頭到老,快啲生個得意BB,私下我會短訊恭喜佢。」可會請鍾嘉欣食飯補祝,馬國明話:「等佢返嚟得閒先,我會排隊等吓。」會買定BB仔禮物送鍾嘉欣嗎?馬國明話:「未諗住。」
而同嘉欣2014年分手嘅伍允龍,得知舊愛婚訊後大方送上祝福話:「我收到呢個消息我都好戥嘉欣開心,祝佢新婚快樂,God bless佢,God bless佢嘅Family。」
唔係蘋果爆,我覺得佢係唔想公開住
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-16, 07:20 PM   #146
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...60224/54794066

估已開......

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-24-16, 11:18 PM   #147
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:

如果條仔唔係皇親國戚,搞單咁嘢,一定入硬雪櫃了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-16, 09:49 AM   #148
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...60304/54826895

R.I.P.

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-16, 11:43 AM   #149
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
RIP
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-16, 12:16 PM   #150
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
R.I.P.

前幾天睇報紙見佢瘦成咁已經好突然,因為上次見他真人時,還是正正常常、肥肥白白的
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
娛樂新聞報告 Vol. 10 Terry仔 Neo Entertainment TREND 1000 09-08-14 12:05 AM
tales of series VOL 2 盒蛋&膠扣 & DISSIDIA FINAL FANTASY TRADING ART VOL 2 sariel 買賣專區 5 10-12-13 10:38 PM
吹水專區 Vol.1738《~!@#$%^&^~!@#$%^!@#$%^&**&^%$#@!@#$%^》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 02-14-11 07:36 PM
利物浦之友 News & Discussion Vol.11 ~ [超聯戰報] 打呲戰復仇失敗,主場被愛華頓悶和 ~ syncmaster 球會討論區 1030 02-11-07 01:34 AM

現在的時間是 07:19 PM

手機版 | APP版