Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-30-15, 02:24 PM   #976
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
我喱個唔駛反白吧...
諗左好耐JJ做過邊套劇, 好熟口臉, 終於諗到! 原來係Breaking bad 個jane...

舊 12-01-15, 02:49 AM   #977
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
Ash幾時先識出CQC
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 07:40 AM   #978
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: traveller 查看文章
我喱個唔駛反白吧...
諗左好耐JJ做過邊套劇, 好熟口臉, 終於諗到! 原來係Breaking bad 個jane...
Krysten 有少少似 Anne Hathaway

舊 12-01-15, 03:15 PM   #979
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 布甸 查看文章
Krysten 有少少似 Anne Hathaway
個厚唇...

舊 12-03-15, 10:39 PM   #980
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
Jessica Jones睇到一半, 都係DareDevil好睇D, 氣氛等都無DD玩得咁好
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 01:04 PM   #981
Avelcain
Game Master

終於睇完JJ!!
想問下:

其實點解JJ之後可以擺脫到唔受控制?
因為佢靠意志力?
殺死Reva個時佢屬於半被控制?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 11:33 PM   #982
王小虎

註冊日期: Apr 2002
一直都冇解釋
,只係知道Killgrave的超能力來自病毒。所以如果自我補完的話,可以話Jessica因為有比常人強的自療能力,經過一段時間後終於打贏隻病毒,而且變得唔再怕果隻病毒。其實可能Luke Cage或任何有自療能力的英雄(Wolverine, 美國隊長)過一段時間都一樣可以。漫畫完全唔同,只係話係超能力,而有d人意志較強就可以免疫。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 12:00 AM   #983
Avelcain
Game Master

引用:
作者: 王小虎 查看文章
一直都冇解釋
,只係知道Killgrave的超能力來自病毒。所以如果自我補完的話,可以話Jessica因為有比常人強的自療能力,經過一段時間後終於打贏隻病毒,而且變得唔再怕果隻病毒。其實可能Luke Cage或任何有自療能力的英雄(Wolverine, 美國隊長)過一段時間都一樣可以。漫畫完全唔同,只係話係超能力,而有d人意志較強就可以免疫。
thx...

講開又講, HOGARTH 同KILLGRAVE 提過佢執左HOPE個棄嬰研究....
唔知會唔會係S2伏線呢? 到時病毒變種可能又冇用

話說老豆整左d ANTI VIRUS 噴落自己度先去見KILLGEAVE,
但之後又""好似""比佢控制, 其實d ANTI VIRUS到底有冇效既呢?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 08:22 PM   #984
\ot_to/

只能講

去到殺Luke老婆之後, Jessica已經唔多受Killgrave控制, 都提到意志力強係會"選擇"唔聽

Anti-Virus果到

未成功研製, 就已經要交換人質
舊 12-08-15, 10:59 PM   #985
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
Supergirl ep07
超查部主管真身竟然係火星獵人,真係猜不到的驚喜!
以前睇正義聯盟時,我一直都覺得他的能力仲犀利過超人!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 09:27 PM   #986
cancerman
Game Master

Lightbulb

仲有冇人有睇The Good Wife?
其實Will死之後差不多應該完,
之後d劇情發展實在麻麻地。
今集...
今集最尾Eli竟然向Alicia坦白當年刪除左Will比Alicia既留言,睇到呢度不免有點感觸,根本上Will同Alicia既感情係全劇既重點...

此篇文章於 12-16-15 08:25 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 03:48 AM   #987
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: cancerman 查看文章
仲有冇人有睇The Good Wife?
其實Will死之後差不多應該完,
之後d劇情發展實在麻麻地。
今集...
今集最尾Eli竟然向Alicia坦白當年刪除左Will比Alicia既留言,睇到呢度不免有點感觸,根本上Will同Alicia既感情係全劇既重點...
有睇
今季的確好似冇乜重心
但按之前ELI所講,之後佢應會幫Alicia洗脫上季的污名兼且有D得著之類卦……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 09:49 PM   #988
cancerman
Game Master

Lightbulb

今集The Big Bang Theory講星戰

S9E11

舊 12-19-15, 01:23 AM   #989
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Sheldon 同Amy
Wil 好賤

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-15, 11:44 AM   #990
布甸
Game Master
遊民一族

Ash.vs.Evil.Dead,血腥得黎又幾攪笑

舊 12-23-15, 12:03 AM   #991
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
終於睇哂第五季權力遊戲

雪大人香咗

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-15, 10:38 PM   #992
gingq7

註冊日期: May 2008
好難講, 可能仲有一線生機....

第六季第一張海報:
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-15, 12:41 AM   #993
BRA武藏
Game Master

引用:
Ash.vs.Evil.Dead,血腥得黎又幾攪笑
減壓佳品呀
舊 12-31-15, 12:42 AM   #994
BRA武藏
Game Master

Downton.Abbey.S06.Christmas.Special

終於完了,各種的大團圓

又少一套好劇了,唔少次睇到眼濕濕
舊 01-13-16, 10:28 AM   #995
肉羊哩咖
griffin611

PoI S5 應該係最係一季,JJ 講嘅

http://www.ign.com/articles/2016/01/...e-final-season

但 CBS 又未落實(唔信),不過,S5但今年春天播咁話

http://www.ign.com/articles/2016/01/...on-of-interest

舊 01-13-16, 10:42 AM   #996
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
PoI S5 應該係最係一季,JJ 講嘅

http://www.ign.com/articles/2016/01/...e-final-season

但 CBS 又未落實(唔信),不過,S5但今年春天播咁話

http://www.ign.com/articles/2016/01/...on-of-interest
PoI 真係應該要完啦....再來就太拖戲.....
其實上一季已經差左....
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 09:58 PM   #997
布甸
Game Master
遊民一族

引用:
作者: PiroPiro 查看文章
PoI 真係應該要完啦....再來就太拖戲.....
其實上一季已經差左....
上季我覺得係 SS 有o左令到佢地打亂陣腳,
CBS 自己都唔知想點... 好心俾全季佢地埋尾啦!

舊 01-14-16, 01:23 AM   #998
\ot_to/

無論係咪最後, 只想快D播
舊 01-14-16, 07:31 AM   #999
布甸
Game Master
遊民一族

最近 join o左 netflix,睇o左套之前無興趣既美劇「The Returned」,
聽講改編自一部法國劇,都幾好睇,但最尾無結局,睇完一頭冒水,
究竟個村本身係味俾人落o左咒??有無人一齊講o下 XD

舊 01-14-16, 08:19 AM   #1000
肉羊哩咖
griffin611

引用:
上季我覺得係 SS 有o左令到佢地打亂陣腳,
CBS 自己都唔知想點... 好心俾全季佢地埋尾啦!
無咗SS係爭啲, 不過AI大戰嗰幾集就仲係勁正

見好收好過拖長玩爛, 但三四季埋咗好多好有潛力嘅線, 能夠收埋就最好

話時話, 今日咁多「網台」, 搬去第二度玩過咯;另, 其實仲想Firefly有得咁形式繼嬻

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:34 PM

手機版 | APP版