Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-25-03, 04:52 PM   #76
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
期待吳軍D人

大喬小喬

舊 12-25-03, 10:34 PM   #77
witchblade
Game Master
=.=a 情迷大姐姐

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by 馬沙 :
期待吳軍D人

大喬小喬
問題本書個作者叫 陳某,大小喬可以變左男人,or 好醜樣,and有可能係連體人(殘兵??)

capcom 無口齒!!!
支持三上過檔 任天堂
witchblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-03, 10:39 PM   #78
貓貓II
Game Master

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by witchblade :

問題本書個作者叫 陳某,大小喬可以變左男人,or 好醜樣,and有可能係連體人(殘兵??)
我覺得陳某筆下大小喬會係好陰險既女人。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-03, 10:40 PM   #79
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 貓貓II :

我覺得陳某筆下大小喬會係好陰險既女人。

唔會.....只不過都是小孟扮的/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-03, 11:06 PM   #80
貓貓II
Game Master

引用:
Originally posted by javaj :

唔會.....只不過都是小孟扮的/\
話唔定好赤免咁,其實係一個種族。
舊 12-25-03, 11:40 PM   #81
satan
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
曹豹個女係呂布條條女?
satan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-03, 11:41 AM   #82
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
Originally posted by satan :
曹豹個女係呂布條條女?
應該係曹豹送佢去的
當然唔係強迫啦

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-03, 07:06 PM   #83
燎原-火

火鳳真係期期都咁正!
比26元次次都覺得係超值

舊 12-27-03, 09:38 PM   #84
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 貓貓II :

話唔定好赤免咁,其實係一個種族。
可能真的只是兩條橋......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-28-03, 04:46 PM   #85
燎原-火

每次睇都有驚喜
每次都覺得超值
佢如果為呢套野制一本戰地圖
有圖表示會好d
好多時真係唔明佢地既打仗形勢
有圖示會好d

硬係覺得套野有陣時出現d攪笑情節唔多合襯
好似突然變q版樣咁
完全唔同個種格調咁既..

張飛咁不義..
佢老哥實唔放過佢..
唔通佢地會決烈...

好彩老二都明白大義
應該勸服到大佬

舊 12-29-03, 02:08 PM   #86
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
唔多慣睇哩個唔係大奸狡0既劉備

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-03, 02:34 PM   #87
馬沙
Mazaghi

小孟今期冇乜戲

郭嘉小朋友要仲達+葛亮二人合作先輸 , 算係咁啦

舊 12-29-03, 03:56 PM   #88
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 馬沙 :
小孟今期冇乜戲
不過已經埋下佢同小亮的伏線//

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-29-03, 04:03 PM   #89
fatraymond
期待~~

引用:

咁講姐係佢係黃月英:bface:

舊 12-29-03, 04:41 PM   #90
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
唔會~~黃月英應該係唔靚女的~
加上手藝方面.....小孟都係唔掂.......

舊 12-30-03, 12:59 PM   #91
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:

佢唔係鐘意臥龍
孟姐只係想睇下竹蓆下面0既真面目

估唔到臥龍會係好人

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-03, 09:52 PM   #92
貓貓II
Game Master

引用:
Originally posted by ^_^ :
佢唔係鐘意臥龍
孟姐只係想睇下竹蓆下面0既真面目

估唔到臥龍會係好人
有好人咁係好。果個都厚黑。其實幾討厭。
最正係上集關公一野打落張遼度,勁型。
舊 12-31-03, 11:24 PM   #93
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
>>唔會~~黃月英應該係唔靚女的~
又一說法話月英生得高同金毛先比人話係醜女~~
唔得丫,月英一定要係靚女~~~

終於睇佐今期.......
呢期撞鬼丫,個個都咁鍾意五頭投地.....
程昱又係咁,翼德感謝上蒼又五頭投地,郭嘉輸佐又對仲遠五頭投地,
咁下期不如黎個全部人都五體投地啦~~~
雲長出C6跨頁麻麻,比唔上上期翼德幅桃花畫。
重有重係唔明佢做乜話阿火濫用大義.......? a

今期最精彩都係小亮提出做生意既手法唔可以治天下,
將仲達既想法否決得乾凈利落。 b

舊 12-31-03, 11:26 PM   #94
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by Asurada :
唔會~~黃月英應該係唔靚女的~
加上手藝方面.....小孟都係唔掂.......
虛實呢家野.....陳老師最耍家的

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-03-04, 08:40 PM   #95
Asurada
機動六課的一等空尉

今期新細路信箱回應:
Q:為什麼(火鳳燎原)第十三期竟然會比新少年的連載快?
A:這是史無前例,也是下不為例的一次.原因是依照連幹的進度,第109回應該會在12月27日刊出,而單行本第十三期原定於同一天推出.但是陳某希望以第十三期當作聖誕禮物,而我們感覺即使單行本提前了幾天,也是跟週刊在同一星期見街,為了令各位火鳳迷在普天同慶的日子裡,可以欣賞到自己喜歡的漫畫作品,新少年稍為遷就一下,絕對沒有問題.

舊 01-03-04, 08:44 PM   #96
Asurada
機動六課的一等空尉

今回呂布問了大家一個問題........
「我到底死了多少次呢?」
因為今期又到曹操玩假死.....
簡直係呂布(陳某)最善長的絕學........
下一回先有呂布掉許禇~~

舊 01-03-04, 08:59 PM   #97
MR.CD-ROM
Game Master

>今期最精彩都係小亮提出做生意既手法唔可以治天下,
>將仲達既想法否決得乾凈利落。 b

陳某根本係比喻錯誤,一係就係七奇玩誤導
司馬懿的"篡位改政,長痛不如短痛"論點,與商場戰術有甚麼關係?有甚或交集?
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-04, 09:03 PM   #98
Asurada
機動六課的一等空尉

只係提出:商人傷人的論點而已.....

舊 01-03-04, 09:06 PM   #99
MR.CD-ROM
Game Master

那請問商人傷人又是甚麼?
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-04, 09:12 PM   #100
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
佢意思應該話做生意既會揀最少風險去做最大既買賣。
好似仲達咁話既然周圍都係奸人,
不如等班奸雄鬥淨一條友,先走過去執雞重好。
自己唔會損失又得到最大目的。
仲達做法係似做生意以自身為先~~~
而小亮就話要仁治天下根本就要不畏難將奸雄驅逐,天下方可太平。

論壇跳轉

現在的時間是 11:06 PM

手機版 | APP版