Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-09, 06:48 PM   #1001
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
打鬥漫畫常見既重力招式又出現了, 終極版本又係黑洞乎?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 07:19 PM   #1002
A.Kazuma
God of Gamer
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: mudhole金剛鑽 查看文章
其實真係咁難接受咩
死拉...我竟然接受到添
我其實都接受到 (反正預o左), 只不過唔好為拖而拖, 差唔多夠鐘就好收手啦.... (龍珠都冇打咁耐)

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 07:20 PM   #1003
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ahleung 查看文章
但佢吐血喇wo....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 07:22 PM   #1004
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
但佢吐血喇wo....
天口慶, 個人又排骨燥得制流鼻血o者, 係人都試過, 執番兩劑山草藥冇事

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 09:35 PM   #1005
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
竟然有去到八尾既時間
四代就會嚮嗚門意識內出現呢個設定
我諗起hunter,小岡老豆都有用哩招
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 09:45 PM   #1006
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
一句做左手腳講晒....你不如話你其實未死只係用時空忍術入左個封印到我覺得仲好d....

不過算吧啦,無期望無失望

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-09, 11:14 PM   #1007
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
一句做左手腳講晒....你不如話你其實未死只係用時空忍術入左個封印到我覺得仲好d....

不過算吧啦,無期望無失望
唔奇喎~當年大蛇丸想叫4代條屍出來
跟手3代唔知做左下小動作就入返去
分分中可以條屍假野來

其實本野我當年冇見過中文名純睇封面果陣
我諗唔到佢係講忍者
講唔岸本本身都冇咁既打算,只係純粹粒個職銜上去
都係果句拉,本野叫嗚人,係講呢條友的一生
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 01:08 PM   #1008
爽神

四代自己解釋返自己點解會起果度出現,個感覺好低手 ...
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 01:30 PM   #1009
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 爽神 查看文章
四代自己解釋返自己點解會起果度出現,個感覺好低手 ...
設定既野,隨口講下幾咁易又過關

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 03:48 PM   #1010
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: syncmaster 查看文章
設定既野,隨口講下幾咁易又過關
同意 到時有人問佢 幾時有呢個設定

作者: 呢個設定 我好早之前 (交犒前兩日)已經有 係讀者發覺唔到
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 04:20 PM   #1011
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: ahleung 查看文章
搶千者開唔開新topic?如果唔係我陣間開o架喇

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-09, 10:09 PM   #1012
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
搶千者開唔開新topic?如果唔係我陣間開o架喇
no problem, 我唔知道自己搶左千添
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB]Naruto (火影忍者)討論區~ cloud 日本動漫畫討論版 319 09-28-08 12:02 PM
狐忍 連載討論區卷十 うちは一族の近親相殺 bbmanonline 日本動漫畫討論版 1004 04-29-08 03:00 PM

現在的時間是 05:47 PM

手機版 | APP版