Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-14-08, 09:25 AM   #101
Hideyourface
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: rider 查看文章
用$300買無問題丫,有人用$400添啦
另外有個$600.-完,都係$300.-一套!
Hideyourface 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 11:33 AM   #102
HUMMINGBIRD

註冊日期: Jan 2008
到時去到唔知洗唔洗登記身份=_=
HUMMINGBIRD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 02:34 PM   #103
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: rider 查看文章
用$300買無問題丫,有人用$400添啦
哈哈哈
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 02:36 PM   #104
爽神

引用:
作者: HUMMINGBIRD 查看文章
到時去到唔知洗唔洗登記身份=_=
應該唔洗喇...
唔係有大把人唔洗入都似...
舊 09-14-08, 02:50 PM   #105
爽神

[東方日報] 步姐YOSHIKI夾攻香港炸粉絲

YOSHIKI 將 於 本 周 三 乘 搭 私 人 飛 機 首 度 來 港 , 約 三 百 名 歌 迷 已 四 出 打 聽 偶 像 當天 的 抵 港 時 間 , 巧 合 地 日 本 天 后 濱 崎 步 亦 可 能 於 同 日 殺 到 , 令 香 港 再 掀 起 一 股 追 星熱 !

日 本 樂 壇 班 霸 X JAPAN 年 底 便 巡 迴 各 地 開 騷 , 靈 魂 人 物 YOSHIKI 明天 先 會 在 東 京 國 立 代 代 木 競 技 場 舉 行 盛 大 型 記 者 會 , 並 會 透 過 網 上 直 播 公 布 X JAPAN 的 發 展 大 計 。

歌 迷 查 行 程
及 至 星 期 三 , YOSHIKI 會 乘 坐 私 人 飛 機 來 港 出 席 當 日 下午 假 富 豪 機 場 酒 店 召 開 的 記 者 會 , 此 行 他 更 會 跟 數 百 名 幸 運 歌 迷 見 面 , 這 次 亦 是 YOSHIKI 入 行 廿 多 年 來 首 次 來 港 宣 傳 。

連 日 來 , 一 眾 YOSHIKI 擁 躉 已 向 主 辦 單 位 查 詢 偶 像 的 來 港 行 程 , 近 三 百 名 歌 迷 更 打 算 當 天 到 機 場 接 機 , 惟 暫 時 仍 未 落 實 飛 機 降 落 時 間 及 地 點 。

而 樂 壇 天 后 濱 崎 步 , 為 準 備 周 六 及 周 日 的 兩 場 香 港 演 唱 會 , 也 暫 定 於 同 日 抵 港 , 不 排 除 兩 位 日 本 巨 星 為 香 港 機 場 造 成 大 混 亂 。

追 求 神 秘 感
此 外 , 步 姐 成 為 時 裝 雜 誌 《 SWEET 》 的 封 面 人 物 , 她 接受 訪 問 時 更 自 爆 身 邊 缺 乏 追 求 者 , 又 將 自 己 過 去 十 年 的 歌 唱 事 業 比 喻 成 坐 過 山 車 :「 比 起 摩 天 輪 , 我 較 喜 歡 刺 激 的 機 動 遊 戲 ! 坐 摩 天 輪 的 確 可 看 到 優 美 景 色 , 但 是 已知 前 面 有 甚 麼 卻 令 我 感 到 沉 悶 , 反 而 對 前 面 一 無 所 知 相 信 會 更 加 精 彩 。 」

http://orientaldaily.on.cc/fea/fea_i...bdate=20080914
舊 09-14-08, 03:40 PM   #106
namco701

D籌聽聞派到4XX

死啦,好驚拎唔到TEE救命呀
namco701 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 04:25 PM   #107
ameimm
Registered User

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: Hideyourface 查看文章
400人都唔係好多,應該會有幾會!

尾糊我就食唔到!

不過見YAHOO有人放,$300.-買左,我又有得去了!希望個賣家唔好玩野就好!
先恭喜你先

見到d咁既人, 真係又愛又恨, 唔知好嬲定好笑

對無得去既fans係一個機會, 但又是他們剝削fans的一個機會
ameimm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 06:45 PM   #108
ameimm

緊急消息
今日仲有人收到電話
時間約下午06:XX
有無人想去仲未有證架?
舊 09-14-08, 09:14 PM   #109
mike23
Insane Gamer
窮人

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDcMikec23
引用:
作者: ameimm 查看文章
緊急消息
今日仲有人收到電話
時間約下午06:XX
有無人想去仲未有證架?
我呀!!!
竟然仲有電話@0@!冇我份架=0= T_T

此篇文章於 09-14-08 09:17 PM 被 mike23 編輯。
mike23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 12:00 AM   #110
HUMMINGBIRD

引用:
作者: 爽神 查看文章
[東方日報] 步姐YOSHIKI夾攻香港炸粉絲

YOSHIKI 將 於 本 周 三 乘 搭 私 人 飛 機 首 度 來 港 , 約 三 百 名 歌 迷 已 四 出 打 聽 偶 像 當天 的 抵 港 時 間 , 巧 合 地 日 本 天 后 濱 崎 步 亦 可 能 於 同 日 殺 到 , 令 香 港 再 掀 起 一 股 追 星熱 !

日 本 樂 壇 班 霸 X JAPAN 年 底 便 巡 迴 各 地 開 騷 , 靈 魂 人 物 YOSHIKI 明天 先 會 在 東 京 國 立 代 代 木 競 技 場 舉 行 盛 大 型 記 者 會 , 並 會 透 過 網 上 直 播 公 布 X JAPAN 的 發 展 大 計 。

歌 迷 查 行 程
及 至 星 期 三 , YOSHIKI 會 乘 坐 私 人 飛 機 來 港 出 席 當 日 下午 假 富 豪 機 場 酒 店 召 開 的 記 者 會 , 此 行 他 更 會 跟 數 百 名 幸 運 歌 迷 見 面 , 這 次 亦 是 YOSHIKI 入 行 廿 多 年 來 首 次 來 港 宣 傳 。

連 日 來 , 一 眾 YOSHIKI 擁 躉 已 向 主 辦 單 位 查 詢 偶 像 的 來 港 行 程 , 近 三 百 名 歌 迷 更 打 算 當 天 到 機 場 接 機 , 惟 暫 時 仍 未 落 實 飛 機 降 落 時 間 及 地 點 。

而 樂 壇 天 后 濱 崎 步 , 為 準 備 周 六 及 周 日 的 兩 場 香 港 演 唱 會 , 也 暫 定 於 同 日 抵 港 , 不 排 除 兩 位 日 本 巨 星 為 香 港 機 場 造 成 大 混 亂 。

追 求 神 秘 感
此 外 , 步 姐 成 為 時 裝 雜 誌 《 SWEET 》 的 封 面 人 物 , 她 接受 訪 問 時 更 自 爆 身 邊 缺 乏 追 求 者 , 又 將 自 己 過 去 十 年 的 歌 唱 事 業 比 喻 成 坐 過 山 車 :「 比 起 摩 天 輪 , 我 較 喜 歡 刺 激 的 機 動 遊 戲 ! 坐 摩 天 輪 的 確 可 看 到 優 美 景 色 , 但 是 已知 前 面 有 甚 麼 卻 令 我 感 到 沉 悶 , 反 而 對 前 面 一 無 所 知 相 信 會 更 加 精 彩 。 」

http://orientaldaily.on.cc/fea/fea_i...bdate=20080914
都唔知係好定唔好..
HUMMINGBIRD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 12:06 AM   #111
ameimm

引用:
都唔知係好定唔好..
唔好, 但無辦法
舊 09-15-08, 12:12 AM   #112
mike23
窮人

引用:
都唔知係好定唔好..
驚多人?無計
舊 09-15-08, 12:35 AM   #113
namco701

引用:
作者: mike23 查看文章
我呀!!!
竟然仲有電話@0@!冇我份架=0= T_T
今日都仲有人收電話,唔夠人到咁
舊 09-15-08, 12:46 AM   #114
Ayumania

註冊日期: Jan 2005
買左PASS先收到CALL就搞笑

話時話, 之前話可以帶朋友一齊去, 其實係咪真有其事???

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 12:50 AM   #115
ameimm

引用:
作者: Ayumania 查看文章
買左PASS先收到CALL就搞笑

話時話, 之前話可以帶朋友一齊去, 其實係咪真有其事???
可以帶一個朋友, 我幫朋友拎pass時同佢講帶多個朋友去, 佢就比左四張pass我

2張記招, 2張接機

仲之有pass就入得, 你帶朋友咁你有無多張pass丫?
舊 09-15-08, 01:07 AM   #116
mike23
窮人

引用:
作者: namco701 查看文章
但係我冇囉, 我READY架喎
舊 09-15-08, 01:19 AM   #117
Ayumania

引用:
作者: ameimm 查看文章
可以帶一個朋友, 我幫朋友拎pass時同佢講帶多個朋友去, 佢就比左四張pass我

2張記招, 2張接機

仲之有pass就入得, 你帶朋友咁你有無多張pass丫?
我未攞呀, 聽日先去
佢FRI 6PM先打黎...
我嗰日咁啱放7PM跟住又約左人, 雖然唔係好遠但係都去唔到...
咁我聽日問下仲有無位可以帶人去先~~~

舊 09-15-08, 01:34 AM   #118
namco701

引用:
作者: Ayumania 查看文章
我未攞呀, 聽日先去
佢FRI 6PM先打黎...
我嗰日咁啱放7PM跟住又約左人, 雖然唔係好遠但係都去唔到...
咁我聽日問下仲有無位可以帶人去先~~~
咪住?聽日係紅假都常辦工?

咁得啦,我可以去問野啦
舊 09-15-08, 02:08 AM   #119
Ayumania

聽日開2-6PM俾人攞PASS~~

舊 09-15-08, 10:31 AM   #120
ameimm

引用:
咪住?聽日係紅假都常辦工?

咁得啦,我可以去問野啦
問乜啊
舊 09-15-08, 12:47 PM   #121
爽神

YOSHIKI記者会見 最新消息

●年內に國內でカウントダウンライヴ予定(場所は不明)
●10月29日 BESTアルバム発売決定
●音楽以外での新商品企畫中(詳細不明)
舊 09-15-08, 12:55 PM   #122
rider
Ultimate Gamer
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
引用:
今日有人收倒電話同唔夠人係無關係嫁喎
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 01:00 PM   #123
爽神

◆YOSHIKI×ROCKSTAR

全米大ヒット!エナジードリンク「ロックスター」日本上陸!
YOSHIKIをエグゼクティブプロデューサーに迎え入れ、本格始動

http://www.rockstarenergy.jp

http://www.xjapan.ne.jp/news/index.html#8209151

◆X JAPAN カウントダウンライヴ決定!

詳細は後日改めて発表します。

http://www.xjapan.ne.jp/news/index.html#8209152

-
カウントダウンライヴ = countdown live
舊 09-15-08, 01:21 PM   #124
rider
Ultimate Gamer
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
引用:
作者: 爽神 查看文章
◆X JAPAN カウントダウンライヴ決定!

詳細は後日改めて発表します。

http://www.xjapan.ne.jp/news/index.html#8209152

-
カウントダウンライヴ = countdown live

戶外巨大型 countdown live
JRR有既話唔排除會去睇
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 01:51 PM   #125
爽神

YOSHIKI記者会見 最新消息2

・10月29日にI.V.とWithout You発売
・クリスマスに何か
・年末カウントダウンライブ

-
聖誕有野發生?不過寫得唔清唔楚...
件tee有樣睇了,同之前france film gig果件差唔多

さらに!先着5000名の方に
エナジードリンク「ROCKSTAR ENERGY DRINK」をプレゼントします!

罐野飲先着5000名

論壇跳轉

現在的時間是 07:20 AM

手機版 | APP版