Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-02-16, 08:31 PM   #1
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Sing (2016)

殘酷一叮禽獸卡通版

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-16, 06:25 PM   #2
david
The One

---
舊 12-25-16, 06:09 PM   #3
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
呢套正,有MAD有笑有淚 like a box of chocolate... 歌又正,聖誕呢轉呢套最好睇
可惜無乜大映院上,上英文版嘅更小
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-16, 08:20 PM   #4
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
星期六睇咗早場廣東話,英文場一日得一場就算喇;配音好多是旦預咗,搵張偉健配個唔唱嘅角式嘥晒;歌就好在無翻譯唱,可能經過Frozen 一役之後無人再做呢啲蠢事;個故仔就大路到無得再大路,不過你志在想笑吓,聽吓cover,就絕對值回票價。

算唔算透

洗車嗰度幾乎全場都笑咗。

舊 12-25-16, 09:11 PM   #5
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
樓上:那是最大笑位嘛
不過座我隔離件少蝗全場不停笑到震,提供咗戲院無嘅震凳效果
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-17, 01:40 PM   #6
david
The One

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
星期六睇咗早場廣東話,英文場一日得一場就算喇;配音好多是旦預咗,搵張偉健配個唔唱嘅角式嘥晒;歌就好在無翻譯唱,可能經過Frozen 一役之後無人再做呢啲蠢事;個故仔就大路到無得再大路,不過你志在想笑吓,聽吓cover,就絕對值回票價。

算唔算透

洗車嗰度幾乎全場都笑咗。
O下,FROZEN唔單只對白翻佐,連歌都翻埋?

雖則我對FROZEN感覺平平就是了。

---
舊 01-13-17, 01:41 PM   #7
david
The One

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
樓上:那是最大笑位嘛
不過座我隔離件少蝗全場不停笑到震,提供咗戲院無嘅震凳效果
咪好囉,唔駛錢有4D效果。

---
舊 01-13-17, 01:44 PM   #8
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: david 查看文章
O下,FROZEN唔單只對白翻佐,連歌都翻埋?

舊 02-04-19, 12:25 AM   #9
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
係Netflix睇咗Sing,
成功靠父幹,辛苦晒樹熊爸爸洗三十幾年車儲錢比個囝完夢,
由於之後佢都無再現身,我懷疑佢已經工作過勞死…
因為之後有講洗車有幾辛苦!

豬媽媽果條線最寫實,不過佢居然唔係做壓軸表演,
咁個"女主角"條線又好似無豬媽媽處理得咁好喎,
最少無乜睇到佢點解會進步咁大先。

點解要笑Call Me Maybe,最少隻歌大hit過又洗腦
https://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic

The Greatest Showman一樣有錢真好,識人好過識字~!

此篇文章於 02-04-19 12:28 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
蘇永康 So I Sing 08 Live ~ Misaki Taro Neo Music UNIVERSE 7 01-23-09 05:55 PM
[演唱會] 《蘇永康SO I SING 08 Live香港演唱會》 shingo512 Neo Music UNIVERSE 1 10-06-08 06:46 PM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[動畫] Anime sing lyrics Q頭 日本動漫畫討論版 3 03-16-08 08:16 PM
有無人有'DO YOU HEAR THE PEOPLE SING' ge MP3 ar? shukei Neo Music UNIVERSE 0 08-18-03 04:17 PM

現在的時間是 11:23 AM

手機版 | APP版