Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-20-11, 11:16 PM   #1101
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: mikemike 查看文章
仲有一支電批
引用:
作者: 希羅 查看文章
我都見到,個部係後繼戰機,其實如果佢只出一個本體,我有D好奇,點做個效果,因為我見到而家個個本體個飛拳無虛位,SET2 可能會跟埋新飛拳
而家諗諗下飛機鬼隱左
係咪想原本一set過又分兩次出
飛機----三千八yen, 飛拳+批---二千一yen, 魂shop見
LonelyBlue 目前離線  
舊 08-20-11, 11:23 PM   #1102
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
而家諗諗下飛機鬼隱左
飛機----三千八yen, 飛拳+批---二千一yen, 魂shop見
應該唔會掛,咁早出魂SHOP好難令人入深坑,個批唔係而家個本身個
勇者王有彈丸X版(綠色)版,OVA仲有金色版,而家SET3個鉗要2百幾,真係難落手.....

此篇文章於 08-20-11 11:27 PM 被 希羅 編輯。
希羅 目前離線  
舊 08-20-11, 11:31 PM   #1103
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
而家諗諗下飛機鬼隱左
飛機??
set2米有部囉

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 08-20-11, 11:32 PM   #1104
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
什麼金色版 彈丸X版都係浮雲 我只要gaofighgar

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 08-20-11, 11:39 PM   #1105
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
假如出埋gggg呢w

舊 08-20-11, 11:40 PM   #1106
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ゆり 查看文章
假如出埋gggg呢w
都要 我只要GFG 同埋 4G

舊 08-21-11, 12:34 AM   #1107
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
set2 幾時出啊咁??
dragonwing84 目前離線  
舊 08-21-11, 09:40 AM   #1108
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: DQGUNDAM 查看文章
頭先1點幾係信和係咁意望過下,孤注699,精品718,個價升到呢
wa....我星期五去信和,行經孤注見迫唔到入去,就過左隔嚟精品啱啱有幾個人出嚟,有返d空位入到去,嗰時佢賣638
雖然覺得貴左右(因為知道福利賣緊580),不過又廢事走返去孤注度迫,咁就扑鎚喇

睇嚟第時買野都係要訂
謎之天音 目前離線  
舊 08-21-11, 11:02 AM   #1109
希羅
Game Master

引用:
作者: GN00508771 查看文章
什麼金色版 彈丸X版都係浮雲 我只要gaofighgar
咁可能有排等
希羅 目前離線  
舊 08-22-11, 09:28 PM   #1110
希羅
Game Master

有無大大知道CMs 絕對無敵幾錢同邊到有貨?我係友壇見到幾吸引
希羅 目前離線  
舊 08-22-11, 09:32 PM   #1111
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
有無大大知道CMs 絕對無敵幾錢同邊到有貨?我係友壇見到幾吸引
無記錯好多地方都係500樓下

舊 08-22-11, 09:41 PM   #1112
希羅
Game Master

引用:
作者: luciferdark 查看文章
無記錯好多地方都係500樓下
請問係係獅人鳳+百勝王,定係金屬色獅人鳳,兒時第一套勇者系列動畫
希羅 目前離線  
舊 08-22-11, 09:46 PM   #1113
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
請問係係獅人鳳+百勝王,定係金屬色獅人鳳,兒時第一套勇者系列動畫
金屬色,多條龍既普通版點都係8百幾既

舊 08-22-11, 09:57 PM   #1114
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

勇者右腳 維修完成 唔該哂版友的協助

舊 08-22-11, 10:57 PM   #1115
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
係個個都玩緊勇者王既時候...我玩返舊野

舊 08-22-11, 11:01 PM   #1116
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 舞風 查看文章
金屬色,多條龍既普通版點都係8百幾既
正解
入左隻孖裝版, 合完體咩都唔做得了
不過老餅回憶, 都值

引用:
作者: kyo353 查看文章
係個個都玩緊勇者王既時候...我玩返舊野
靚相~

舊 08-23-11, 01:20 PM   #1117
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 08-23-11, 01:42 PM   #1118
SiEG~~
Game Master
秋月控....

註冊日期: Aug 2003
如果出gaofaigar 用番古鐵個種關節就正了

論壇跳轉

現在的時間是 05:18 PM

手機版 | APP版