Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-12-19, 03:46 PM   #51
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
掉石頭

岩哂女裝的武勇派

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 03:49 PM   #52
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
開槍
布袋彈
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 04:28 PM   #53
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
689 應該好開心
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 04:42 PM   #54
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
【逃犯條例】教育局建議學校彈性處理學生遲到缺席
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1520923/
【逃犯條例】勞工處籲僱主體諒彈性處理僱員工作安排
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1520938/

今次政府部門都叫出左聲
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 08:21 PM   #55
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
可唔可以粗口
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 08:51 PM   #56
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
若現時收回草案,不確定將來再推出修例時並無爭議或抗爭場面。

賣港妖婦的意思就是今日唔上

我明天都會上

你打得幾多日

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 08:53 PM   #57
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
放心,說這種話肯定更多人出街和妳玩

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 09:20 PM   #58
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
睇左 TVB 訪問

佢係講到兩個仔今年可能返唔到黎,講到呢句先喊,好有可能真係做左人質。
由手機版發出

此篇文章於 06-12-19 09:51 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 09:36 PM   #59
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
等睇美國取消香港關係法

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 09:40 PM   #60
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
http://www.bbc.com/news/live/world-asia-china-48455370

慈母
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 09:48 PM   #61
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/hong-kong

UK對香港發出旅遊警示

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:31 PM   #62
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
結果都係和理非
出去就係為左比狗咬,食催淚彈

中共魔頭梁愛詩仲要專登出現係附近商場
喺外國佢應該會被監生打成肉醬
而家佢反而可以食住花生
睇住班示弱者好似綿羊咁比狗趕

好喇,辛苦完一日返屋企
一離開金鐘
街上既途人個個講飲講食講去邊度玩
彷彿同你身處另一時空
你開始諗
呢班港豬值唔值得你為佢犧牲?
唔知點解,明明已經離左金鐘冇催淚彈
眼淚卻喺呢個時候湧出來

光明頂講左膠

此篇文章於 06-12-19 11:39 PM 被 女裝少年 編輯。
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:33 PM   #63
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁你即係有無行出去最前線幫手打姐?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:37 PM   #64
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
日間人多又有力就武鬥
夜間人少又無力就文攻

其實你點解做到聖人, 我到 e+ 都係唔知既.

我一直都盡量唔笑埋一份, 因為我相信個個香港人對抗納粹中國既成本唔同, 信念唔同方式亦唔同, 你出唔到去唔代表你廢.

如果到呢個時侯你都竟然話佢地係怕事既豬, 真係 diu 都費事.

此篇文章於 06-12-19 11:43 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:43 PM   #65
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
你唔出,Fine.
唔出,然後係度屌番出去打生打死既巴打們,oh, it's fucking helpful!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-19, 11:45 PM   #66
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
結果都係和理非
出去就係為左比狗咬,食催淚彈

中共魔頭梁愛詩仲要專登出現係附近商場
喺外國佢應該會被監生打成肉醬
而家佢反而可以食住花生
睇住班示弱者好似綿羊咁比狗趕

好喇,辛苦完一日返屋企
一離開金鐘
街上既途人個個講飲講食講去邊度玩
彷彿同你身處另一時空
你開始諗
呢班港豬值唔值得你為佢犧牲?
唔知點解,明明已經離左金鐘冇催淚彈
眼淚卻喺呢個時候湧出來
我想講粗口 對你
班黑警下下催淚彈其實有咩好提議?
你有咩遠攻得過佢咁射埋黎?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-19, 01:11 AM   #67
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.reuters.com/article/us-h...-idUSKCN1TD23H

引用:
WASHINGTON (Reuters) - U.S. President Donald Trump said on Wednesday
he is sure China and Hong Kong will be able to work things out after
mass protests against an extradition bill that would allow people
to be sent to mainland China for trial descended into chaos.

Trump spoke to reporters at the White House after Hong Kong police fired
rubber bullets and tear gas at demonstrators who threw plastic bottles.
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-19, 02:59 AM   #68
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

我早兩個post咪提議左
裝備唔夠人勁,可以打游擊戰
而且聽聞開槍嗰隻狗已經起左底
一個有心人,聽朝佢返工已經可以令佢感受
“精采不亮麗,起落是無常”
問題係成個香港一個有心人都冇

遊行一百萬人
如果係有心一戰
三萬隻狗直頭可以輾過
殺埋入立會捉晒班賣港賊跪玻璃
問題係冇丫嘛

冇有心人,冇戰意
就算我有八奇思考領域比到條橋你都冇用啦
何況一百萬對三萬你想要咩好提議

打AOE人地長弓兵同投石機你就唔使打?

光明頂講左膠

此篇文章於 06-13-19 03:01 AM 被 女裝少年 編輯。
舊 06-13-19, 07:05 AM   #69
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
慈母:根據拋物動力學同地心吸力學,就算槍咀向上,都係對身體以下開槍,符合國際公約。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-19, 07:17 AM   #70
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
你唔出,Fine.
唔出,然後係度屌番出去打生打死既巴打們,oh, it's fucking helpful!
我唔係屌佢地
係善意既提醒
一百萬人出嚟
唔應該係呢個結果

引用:
作者: pet3 查看文章
若現時收回草案,不確定將來再推出修例時並無爭議或抗爭場面。

賣港妖婦的意思就是今日唔上

我明天都會上

你打得幾多日
所以目標一定係奪回香港既治權
係講緊一個城市既主權之爭
一場booldy war
唔係佔一兩條街既意氣之爭
冇呢個覺悟,你出去阻到佢一兩日
咁第三四日呢?

光明頂講左膠
舊 06-13-19, 07:34 AM   #71
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
有考慮出手去幫手當軍師嗎
唔洗上前線又可以實現你救港大計
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-19, 07:51 AM   #72
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
14年已經prove左武勇唔WORK
過左5年飯民仲諗唔到其他方法
依然係30年如1日的方法
依個先係最失望的地方

而最失敗既地方係太早去搵美國爸爸
以前可能係方法
不過依個時空背景下去搵美國簡直係蠢到冇藥醫

方法唔係冇
只係冇人諗到
又或者知道既唔願意講出黎
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-19, 08:16 AM   #73
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
作者: kev00269270 查看文章
14年已經prove左武勇唔WORK
過左5年飯民仲諗唔到其他方法
依然係30年如1日的方法
依個先係最失望的地方

而最失敗既地方係太早去搵美國爸爸
以前可能係方法
不過依個時空背景下去搵美國簡直係蠢到冇藥醫

方法唔係冇
只係冇人諗到
又或者知道既唔願意講出黎
嗰次為左證明升級冇用既升級?
有幾勇武呀?

泛民一早知佢地係食政治飯
五年後仲有人對佢地有期望
我就真係失望喇

光明頂講左膠
舊 06-13-19, 08:51 AM   #74
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 真!DC 查看文章
有考慮出手去幫手當軍師嗎
唔洗上前線又可以實現你救港大計
由手機版發出
香港已經有一個精神級的陳雲國師,佢憑咩

===================

侵侵:我而家等G20同維尼玩,唔好攪我

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...6-20190613.htm

引用:
美國總統特朗普回應香港修訂逃犯條例觸發的示威時表示,理解示威的理由,相信香港與北京能夠解決分歧。歐盟則呼籲各方克制,又說特區政府必須尊重公民的集會權利。

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-19, 09:02 AM   #75
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
有沒有人可以解釋下點解封金鐘站
金鐘咁危險應該車都唔俾行啦,又唔封成個金鐘
塞晒去中環站,想人響應塞地鐵都唔洗咁吧

主題工具