Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 253 303 343 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 363  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
J+1 12:32 PM 11-09-18
我冇事,咩機??
由手機版發出
Kinny Riddle 01:47 PM 11-09-18
作者: J+1:
我冇事,咩機??
由手機版發出
Xperia XZ Premium 舊年買嘅

上個禮拜都冇事架,係過咗上個禮拜嘅維修之後就開始有bug
由手機版發出
yorkyork 02:04 PM 11-09-18
一係剷game再裝過,
如果唔想既你有冇第2部機試下有冇咁既問題,
記住引繼先
KUTAR# 10:58 PM 11-09-18
剛剛去完灰姑娘小劇場Cafe

武藤遊戲 09:46 PM 11-11-18
デレステアイドルによるカバー曲情報!
 デレステアイドルによるカバー曲として、以下2曲を近日追加予定です。
■「HOT LIMIT」(T.M.Revolution)
■「行くぜっ!怪盗少女」(ももいろクローバーZ)
由手機版發出
J+1 11:59 PM 11-11-18
作者: Kinny Riddle:
Xperia XZ Premium 舊年買嘅

上個禮拜都冇事架,係過咗上個禮拜嘅維修之後就開始有bug
由手機版發出
Ptt有人問xz1...下面回復有d方法,可以一試??
[問題] XZ1開CGSS頻頻死機
https://www.ptt.cc/bbs/IdolMaster/M....452.A.DC1.html
由手機版發出
亍 ◣ 09:51 PM 11-12-18
呢個排頭乃乃3.0應該好快到....

Multi 10:03 PM 11-12-18
作者: KUTAR#:
剛剛去完灰姑娘小劇場Cafe
我呢個星期都會過東京,
想問下間野要唔要排好長隊
同有無乜野要留意?
KUTAR# 04:40 AM 11-13-18
我當日是直接 walkin 剛剛好有位、如果滿了就要等下一 round
係 reception 買飛後掛係身就可以入場,檯上有注文書
拎去收銀俾完錢再等野食

買食物會送點唱紙,如果識日本可以試玩下
Multi 09:44 PM 11-14-18
作者: KUTAR#:
我當日是直接 walkin 剛剛好有位、如果滿了就要等下一 round
係 reception 買飛後掛係身就可以入場,檯上有注文書
拎去收銀俾完錢再等野食

買食物會送點唱紙,如果識日本可以試玩下

thank you先

我去果時應該轉左新野

https://bandainamco-am.co.jp/cafe_an...ki3/drink.html
J+1 02:26 PM 11-15-18
營業多左d野睇...說好的枕(ry呢....

由手機版發出
yorkyork 03:05 PM 11-15-18
乜有說好過...?唔知
KUTAR# 02:54 PM 11-16-18
應該本子看太多
J+1 05:00 PM 11-16-18
錯覺?好似成日見到方奶咁???

由手機版發出
J+1 02:22 PM 11-19-18
又拎團服來抽???

由手機版發出
KUTAR# 10:47 PM 11-20-18
睇來 2, 3人組合將來都只會拎來做 SSR 要你抽爆
搖搖 10:13 PM 11-21-18
向好方面諗,周子4.0係恆常

幾時先肯出番nation blue比我買

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
J+1 02:12 PM 11-22-18
轉個頭已經來了...

由手機版發出
小光 02:36 PM 11-22-18
Nono!!!!!! Nono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KUTAR# 05:43 PM 11-22-18
作者: J+1:
轉個頭已經來了...

由手機版發出
等巨巨表演
J+1 07:52 PM 11-22-18
儲落嘅只有爬到240....

由手機版發出
lineage19 07:55 PM 11-22-18
爬到上240算唔錯...
上次飛鳥由0課到300...
搖搖 07:58 PM 11-22-18
除左恭喜唔知講咩好

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
KUTAR# 08:20 PM 11-22-18
恒常都咁博,拜巨巨
亍 ◣ 09:15 PM 11-22-18
身為擔當留石就係呢刻啦

仲差center...

標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 253 303 343 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 363  ... 最後

返回主題版面