Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-15, 09:19 AM   #1
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
拳願阿修羅

有追開....打得好睇之外...公仔又唔錯....特別d女女..
佢真係難得一本野..個主角唔出都無所謂
周邊角色仲特別過主角

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 09:27 AM   #2
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
有追開....打得好睇之外...公仔又唔錯....特別d女女..
佢真係難得一本野..個主角唔出都無所謂
周邊角色仲特別過主角
其實而家個主角出場都真係好少
周邊角色好多都好正
雖然話套野D人會殺人,其實有名角色都好少會死
最神係妹控咁都可以救得返

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 09:45 AM   #3
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
我覺得好睇嘅地方係主角以外其他角色描寫得唔錯,每個都有特色,有幾個特別容易打成一片
節奏唔會拖太耐
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 09:58 AM   #4
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
迦樓羅
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 10:07 AM   #5
『庭』
Ultimate Gamer

PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
呢套正野去到而家打淘汰賽仲好睇
每個角色都有描述, 而且唔會拖, 基本上2,3回就打完一場
日本好似決定左動畫化+ 暫停連載一段時間
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 10:13 AM   #6
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
第一部完+動畫化權利,不過未話要動畫化
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 10:56 AM   #7
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
有冇香港版單刊本?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 12:04 PM   #8
yeah yeah

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
其實而家個主角出場都真係好少
周邊角色好多都好正
雖然話套野D人會殺人,其實有名角色都好少會死
最神係妹控咁都可以救得返
我最鍾意係個黑人僱庸兵..估唔到係盲...仲咁好打....
好難想像佢呢d lv會點樣輸法...

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
迦樓羅
唔知會唔會主角失血過多...
之後條女過d血比佢...咁主角唔駛預借都可以入暴走mode

引用:
作者: kin~kin 查看文章
有冇香港版單刊本?
香港好似未出單行本

NTR.......
舊 07-07-15, 12:15 PM   #9
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
台灣有,青文出的,唔知包唔包香港版權

大久保打得好好

舊 07-07-15, 03:34 PM   #10
『庭』
Ultimate Gamer

PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
作者: Rance 查看文章
台灣有,青文出的,唔知包唔包香港版權

大久保打得好好
見佢同理人咁fd估唔到真係咁堅

可惜對住牙無計

主角由始至終都係呢班選手入面都唔係最top個班

好期待之後點發展
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 03:43 PM   #11
Rance
The One
ガハハ

見到王馬訓地板好心涼

舊 07-07-15, 04:05 PM   #12
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
好睇
人物夠多
個個都性格分明,個個戰鬥方法都好個人好特別

睇得好爽~近期少有既好睇格鬥漫黎

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 08:38 PM   #13
yeah yeah

估唔到中國功夫仔要對個基佬..
應該好快拎便當..

NTR.......
舊 07-07-15, 09:07 PM   #14
qhxu
Crazy Gamer

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
估唔到中國功夫仔要對個基佬..
應該好快拎便當..
冇拎便當
32個鬥技者死得兩個但冇佢份
舊 07-07-15, 09:11 PM   #15
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
照作者另一部作品排位~
最尾都應該係牙對王馬~
剎那應該牙戰敗退~冠軍係牙~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 09:15 PM   #16
qhxu
Crazy Gamer

如果最後都係牙贏,咁我寧願王馬下一場就輸,事關王馬既回合都唔係咁好睇
舊 07-07-15, 09:20 PM   #17
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: qhxu 查看文章
如果最後都係牙贏,咁我寧願王馬下一場就輸,事關王馬既回合都唔係咁好睇
王馬其實真係好流~
有人估~佢既外掛~係另一套作品既吳一族角色教既~
如果真係~都唔知佢點贏雷庵~

赤子之心 拯救失落時代
舊 07-07-15, 10:13 PM   #18
Rance
The One
ガハハ

我都認為係王馬同剎那輸哂自己場外決鬥算

舊 07-08-15, 08:44 AM   #19
yeah yeah

引用:
作者: qhxu 查看文章
冇拎便當
32個鬥技者死得兩個但冇佢份
即係仲會有一個死(死左個殺老豆個SHORT佬)..

另外佢街霸個外傳幾好睇..
殺意隆邊可能會輸比王馬

NTR.......
舊 07-08-15, 01:32 PM   #20
Eking

註冊日期: Feb 2006
主角好奇怪, 連予借跟邊個學都唔記得....XD

舊 07-08-15, 01:36 PM   #21
Rance
The One
ガハハ

另外O個個只係好似死左O者,第一部最後O個話都無明確講佢死左...

舊 07-08-15, 01:49 PM   #22
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: Rance 查看文章
另外O個個只係好似死左O者,第一部最後O個話都無明確講佢死左...
雖然無講明但應該係死左啦~
不論勝敗的話其實醫生算係最強之一~
單以生死論~我諗無幾多人可以避到佢既猛毒~

赤子之心 拯救失落時代
舊 07-08-15, 02:01 PM   #23
yeah yeah

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
雖然無講明但應該係死左啦~