Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-27-08, 09:24 AM   #151
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
明步呀~
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 11:03 AM   #152
HumanBeing
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
又一証明香港係冇人有正版av既,
果位咁勇既仁兄竟然咁無厘頭羅張銀紙俾佢簽名,
都唔用張銀紙買隻正版甜碟俾佢簽
HumanBeing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 11:06 AM   #153
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: HumanBeing 查看文章
又一証明香港係冇人有正版av既,
果位咁勇既仁兄竟然咁無厘頭羅張銀紙俾佢簽名,
都唔用張銀紙買隻正版甜碟俾佢簽
hk買正版av d人小之又小~
唔系bt就老翻~
系咪jp好多人買正版?大約$?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 11:11 AM   #154
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: DC 97 查看文章
唔系bt就老翻~
正版AV好似o係信和黑店有得賣, 幾多錢就唔知
Garnet_Crow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 11:13 AM   #155
HumanBeing
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
唔系bt就老翻~
我都係講下者,我自己都冇正版av,...
只係覺得簽銀紙有d無厘頭者.....
不過我都相信jp應該多數人買正版的,唔係佢地點做生意...
HumanBeing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 11:18 AM   #156
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
你lor, 要簽名好心去信和買隻正版比人簽啦, 簽響張銀紙托咩....

舊 02-27-08, 11:24 AM   #157
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
我想睇鄧明步
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 11:25 AM   #158
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
唔系bt就老翻~
正版要3XX-7XX, 响信和地庫一間賣JP碟舖見過(唔係黑店)...

JP人好似係租黎睇多, 有錢既駛鬼睇AV咩...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 12:36 PM   #159
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
- 一來順手
- 二來簽紙幣會覺得特別d (你唔會使左佢)
  耐不耐你會見到d 寫住"xxx 我愛你一生一世"
  我會第一時間用左佢

舊 02-27-08, 12:53 PM   #160
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: IamO 查看文章
- 一來順手
- 二來簽紙幣會覺得特別d (你唔會使左佢)
  耐不耐你會見到d 寫住"xxx 我愛你一生一世"
  我會第一時間用左佢
應該係張紙幣簽左名己經唔用得, 所以佢拎張20蚊黎簽....

舊 02-27-08, 12:54 PM   #161
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 碧克 查看文章
Mihiro會唔會清涼左少少a
(雖然尋日下午仲有17度...)
話就話「保守」,其實頂多遮住上身引人暇想的部位,
條裙短到呢......
唔係好短je
周街都大把女仔咁著啦

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 01:00 PM   #162
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: HON HON 查看文章
正版要3XX-7XX, 响信和地庫一間賣JP碟舖見過(唔係黑店)...

JP人好似係租黎睇多, 有錢既駛鬼睇AV咩...
日本唔駛3xx-7xx
百幾二百就有一隻

p.s.人地係2~3層都係賣av架
(去日本時見過........ )

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 01:39 PM   #163
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
唔系bt就老翻~
一般同一隻CD差唔多錢 (3000yen, 大約半隻game左右)
PSP上出過平價系列更只係1000yen (一餐飯價錢)

例如: Mihiro最新果隻ハイパー×ギリギリモザイク みひろの濃厚なセックス見せてあげる
就係羊2980
沒名字的?君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 02:08 PM   #164
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: leotam3 查看文章
日本唔駛3xx-7xx
百幾二百就有一隻

p.s.人地係2~3層都係賣av架
(去日本時見過........ )
我講緊香港個價啫...

舊 02-27-08, 03:06 PM   #165
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
dvd就幾千隻羊je,vhs就起碼15xxx隻羊......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 03:11 PM   #166
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
唔系bt就老翻~
通常 3000 yen 都有一隻.

都會有人買o架, 但實質幾多都唔知. 另外新興就係網上下載, 當然唔係 bt. 而係有o的成人片專用網站, 每套片會平大約一半價錢左右, 俾o的客仔在網上下載想買果套影片. 有o的更加平, 但可能個 file 有時限 (wmv 果o的可以 set 時限, expire 佐就睇唔到)

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 03:20 PM   #167
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
原來咁平~
好想收正版4仔做日本手信

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 03:39 PM   #168
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: t-cup 查看文章
通常 3000 yen 都有一隻.

都會有人買o架, 但實質幾多都唔知. 另外新興就係網上下載, 當然唔係 bt. 而係有o的成人片專用網站, 每套片會平大約一半價錢左右, 俾o的客仔在網上下載想買果套影片. 有o的更加平, 但可能個 file 有時限 (wmv 果o的可以 set 時限, expire 佐就睇唔到)
分析得好清楚...

突然諗起依家某d片開頭係寫住HD XXX(我諗係HD拍攝), 無諗過AV片都可以用高清睇...

舊 02-27-08, 04:36 PM   #169
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
分析得好清楚...

突然諗起依家某d片開頭係寫住HD XXX(我諗係HD拍攝), 無諗過AV片都可以用高清睇...
高清av=自掘墳墓....

o個D重要地方又唔會高清俾你睇,反面D樣就高清,大家都知班女優D樣平均都殘殘地....:

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 04:43 PM   #170
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
o個o的所謂HD片, 我有睇過, 出係720p的...
但覺得完全只係upscale, 唔似原生...

btw, 做乜鬼變左34討論區...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 04:43 PM   #171
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
分析得好清楚...

blu-ray 果幾隻我估都係 upscale, 好似得 gayz 間公司出過, 質素就無看過. 但拍攝比普通標清貴, 我估未來二至三年都未必會 switch 去 hd.

正如對上位樓主話, 化妝真係化得好勁.. 又睇o下修圖又修得咁厲害.. 究竟會唔會轉高清真係睇大家最終係咪一齊switch

而且我同人講笑咁話, 塊面要打粉.. 但對 對個 都要打粉.. 咁真係投資番咁上下

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 06:12 PM   #172
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
作者: t-cup 查看文章
blu-ray 果幾隻我估都係 upscale, 好似得 gayz 間公司出過, 質素就無看過. 但拍攝比普通標清貴, 我估未來二至三年都未必會 switch 去 hd.
bluray 34...Gayz唔係好多, 最落力反而係TA
價錢由3800~4200Yen不等

不過我見亦只係得呢兩間有出

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 07:03 PM   #173
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

o個D重要地方又唔會高清俾你睇,反面D樣就高清,大家都知班女優D樣平均都殘殘地....:
搞得多自然殘...同d素人拍啦
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 09:45 PM   #174
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 燈蛾撲火 查看文章
啱啱醒起....原來我以前有買psp有佢地兩個份0個集野球拳...好想比地簽名
我都好似有喎
一集9個人
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 09:51 PM   #175
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

高清又點
都係有格的

你估個肥仔會唔將張20-返上yahoo bid

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:15 AM

手機版 | APP版