Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-19, 12:38 AM   #43826
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
尋日打完故事(話時話,今次個故事其實講左d乜,衝得太急睇完好似無睇咁)
今日清埋d任同打高難,本來諗住唔用腦白貞+fd梅林,但break左亞歷山大後俾佢一下爆瓜左梅林
之後改用白貞+天草+朕,FD寶5妖尼姑壓軸但唔記得咭有code可解詛咒,結果都係要用令咒續關orz
開始明白點解大家話朕勁,減charge,stun+無敵,對面無無敵貫通同全體寶具真係唔洗打咁濟

舊 05-09-19, 02:32 AM   #43827
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
高難度搵隻カーマちゃん裝2016斬首兔出黎三連發寶具隻亞歷山太就咩都無做過死左
後面擺隻朕同義妹係度孔明個胃就自動會穿窿

就算第2T出唔到寶具或者第3T秒唔到佢都無所謂 カーマ有根性 食寶具死既都只會係已經放晒技既術師匠

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 05-09-19 02:38 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-19, 10:15 PM   #43828
Hextor

註冊日期: Feb 2008
打晒任務差銅料未齊
如果第時剩係任都齊料真係幾好

KAMA魅了OP
打機械文西同亞歷山大又係打到佢郁唔到

之後MELT打孔明收工
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-19, 09:45 AM   #43829
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
打緊台版尼祿祭,係唔係活動完左仲有段時間可以開箱?

舊 05-13-19, 05:33 PM   #43830
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
已經不夠綠方, 放過人家啦....

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
打緊台版尼祿祭,係唔係活動完左仲有段時間可以開箱?
event完一向都有時間處理啦, 幾百箱都夠時間開
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-19, 01:36 AM   #43831
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: digiharuka 查看文章
已經不夠綠方, 放過人家啦....
呢期d綠方好似倒水咁,由最多過萬(應該係爆箱event打落)到而家得返唔夠三千
換左一張集郵算,反正唔急住升Lv,希望呢兩個月可以儲返夠五千

舊 05-14-19, 05:41 PM   #43832
Hextor

又刑事偵緝檔案
出黑貞又可以慳番
拖完又拖2.4唔係星空寫呀嘛.....
舊 05-15-19, 01:42 AM   #43833
the fool
永遠的愚者

本來尋日都無event預告以為聽日又係幕間或者強化,點知真係有event
得故事睇都好(雖然想農下素材升人)但其實我都想佢快d出2.4...

舊 05-15-19, 08:45 AM   #43834
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: the fool 查看文章
本來尋日都無event預告以為聽日又係幕間或者強化,點知真係有event
得故事睇都好(雖然想農下素材升人)但其實我都想佢快d出2.4...
一黎寫果個好似係星空

二黎好明顯sony爸爸真係有心想拖長黎搞

你隨時等到下年都得

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-19, 01:13 PM   #43835
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

未必係星空既 四章講印度同可以有Moon-Cell份
我覺得最大機會反而係香菇自己落場

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 05-15-19, 11:34 PM   #43836
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
有冇人解釋到點解羅馬尼會同紫式部/教授同場㗎?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-19, 11:47 PM   #43837
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

睇埋落去先
一係就完係無視時間軸既祭り系故事
一係就有古怪

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-16-19, 01:09 AM   #43838
the fool
永遠的愚者

估唔到有新鯖(最初仲以為係拉二)即係PU2會係佢?
今次個故事節奏好似怪怪地,學我fd list有人話齋"呢個步伐玩兩個星期?"
亂估劇情
紫式部話睡眠不足所以暈左,因為佢都話劇本未寫好所以將錯就錯之後變左探偵劇

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
有冇人解釋到點解羅馬尼會同紫式部/教授同場㗎?
紫式部印像中話佢一直係隱蔽o既存在都仲講得通,但教授就一定要1.5先出場真係點都講唔通

舊 05-16-19, 02:01 AM   #43839
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實唔係呢個步伐玩兩個星期
你睇番個進程表 其實根本頭幾日已經完晒
我諗只係呢段故事會開到29號 你可以29號先一口氣追番都得

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-17-19, 01:31 AM   #43840
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實唔係呢個步伐玩兩個星期
你睇番個進程表 其實根本頭幾日已經完晒
我諗只係呢段故事會開到29號 你可以29號先一口氣追番都得
最初無留心睇,以為好似平時咁點都拖你一個星期,原來今次一個星期都無就開哂故事
咁即係下個星期應該會有伏兵?

舊 05-17-19, 11:00 AM   #43841
Hextor

引用:
作者: the fool 查看文章
估唔到有新鯖(最初仲以為係拉二)即係PU2會係佢?
今次個故事節奏好似怪怪地,學我fd list有人話齋"呢個步伐玩兩個星期?"
亂估劇情
紫式部話睡眠不足所以暈左,因為佢都話劇本未寫好所以將錯就錯之後變左探偵劇

紫式部印像中話佢一直係隱蔽o既存在都仲講得通,但教授就一定要1.5先出場真係點都講唔通
http://www.typemoon.org/bbb/diary/
大人的理由換左做Dr
小說版係2.3後
咁又係明明唔駛打交冇理由限死打完2.3先可以玩...

此篇文章於 05-17-19 11:02 AM 被 Hextor 編輯。
舊 05-19-19, 01:07 AM   #43842
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

老福同教授既關係
雖然表面上係指緊老福怕教授有一日會叛變
但我睇落係另一個可能性

老福已經唔係第一次比人叫大家唔好信佢
我諗教授係調番轉頭將來會成為對老福一戰既Joker......

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-19-19, 01:41 AM   #43843
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

順帶一提 投票最高得票以外既展開第日都係有得睇番 所以唔駛太上心

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-19-19, 01:46 AM   #43844
the fool
永遠的愚者

想問下大家投邊個?
小弟投左アーラシュ

舊 05-19-19, 04:49 AM   #43845
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
投黑貞玩百合

但想佢好似瀨尿牛丸咁撈埋一齊

此篇文章於 05-19-19 04:57 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-19, 05:40 PM   #43846
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
投崔斯坦
我鐘意超展開

開頭3個人的版本的角色我真係投入唔倒, 黑貞版有GD做兇手本來ok, 但崔斯坦版更爆
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 12:07 PM   #43847
seks
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDseks
投崔斯坦 x2
睇WEEKLY MISSION可能有伏兵
seks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 08:44 PM   #43848
Hextor

( ;∀;) イイハナシダナー

夾硬轉返個故仔方向都OK
係黑貞個PART太平淡
期待其他人D考察
舊 05-20-19, 09:03 PM   #43849
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
結果教授同「他」之間既關係就好似近年來既大集合系幪面超人電影一樣

娛樂系電影唔好在意咁多時序既問題w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 10:39 PM   #43850
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

「推しの考察を投票したと思ったら アラフィフにいいどころ全部持ってかれた」
何を言っているのか わからねーと思うが
俺も何をされたのかわからなかった…頭がどうにかなりそうだった…催眠術だとか超スピードだとか
そんなチャチなもんじゃあ断じてねえ
もっと恐ろしいものの片鱗を味わったぜ

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:57 PM

手機版 | APP版