Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-21-11, 03:34 PM   #101
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
星期一晚S3嗰集, 一開頭就聞到RJ陣臭味~
警察殺手果集? 我睇到佢想同Jane講野先聞到

Jane個fd真係無晒下文, 連點樣安頓佢都無講
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 02:40 PM   #102
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
警察殺手果集? 我睇到佢想同Jane講野先聞到

Jane個fd真係無晒下文, 連點樣安頓佢都無講
可以話係撞彩 -- 呢部戲有連環殺手有, 但係咁有『個性』嘅好少, 係親都幾乎同RJ有關。

舊 10-28-11, 01:37 AM   #103
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
追左幾集American Horror Story又幾好睇(雖然唔恐怖)
男主角睇到個女僕係索女,女主角見到的是阿婆,間屋成日俾人入侵

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-11, 09:26 AM   #104
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Suda 查看文章
追左幾集American Horror Story又幾好睇(雖然唔恐怖)
男主角睇到個女僕係索女,女主角見到的是阿婆,間屋成日俾人入侵
首先間屋應該要裝返個防盜或者鐵閘,而家間屋好似社區中心咁,個個自出自入。
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-11, 09:01 PM   #105
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
依套野好官怪~
索女女僕正~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-11, 09:36 PM   #106
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
個男主角個樣勁似 Uncharted 既 Drake

舊 11-01-11, 12:34 AM   #107
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
新劇只追Person Of Interest,雖然目前劇情有點向基情發展
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 02:08 PM   #108
肉羊哩咖
griffin611

尋晚The Good Wife, 將辦公室政治同法庭夾得唔好, 正, 又玩埋計中計, 如果可以連埋政治線, 仲正~

Michael J Fox個角式咁有層次, 唔怪得第三季都有佢份; 其實好多間唔中出現嘅閒, 尤其是班官, 好正, 好似上集嗰位凑仔公~

舊 11-18-11, 09:21 PM   #109
JMi

註冊日期: Feb 2011
desperate housewives last season居然無人留意 lol
glee第三季都so far so good, 但可唔可以唔好再將重點放係santana度
明顯地黑人憎過rachel真係得佢, 雖然今季肥婆都好叉煩
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-11, 05:08 PM   #110
JMi

新劇果套once upon a time幾有趣
有house果個cameron
舊 11-30-11, 04:43 PM   #111
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: JMi 查看文章
desperate housewives last season居然無人留意 lol
呢尐C9向嘅劇, 嚮呢處好難令人有共鳴故噃~

舊 11-30-11, 10:17 PM   #112
JMi

引用:
呢尐C9向嘅劇, 嚮呢處好難令人有共鳴故噃~
C9向但我都識好幾個20-30女仔睇
今季有返第一季果種懸疑, 好睇左
舊 12-01-11, 08:29 AM   #113
肉羊哩咖
griffin611

引用:
C9向但我都識好幾個20-30女仔睇
今季有返第一季果種懸疑, 好睇左
呢個forum咁解, 話時話賢妻唔會走去睇90210或者Gossip Girl嘅~

Monk最後一季前晚首播, 拖到~ 幾時做Castle啫! The Mentalist S3又去到季中悶場, 上星期一晚邊個係兇手未到一半已經估到....唉~

舊 12-01-11, 10:49 AM   #114
JMi

引用:
呢個forum咁解, 話時話賢妻唔會走去睇90210或者Gossip Girl嘅~

Monk最後一季前晚首播, 拖到~ 幾時做Castle啫! The Mentalist S3又去到季中悶場, 上星期一晚邊個係兇手未到一半已經估到....唉~
你係明珠進度??
mentalist s3整體我覺得好過s2了
估到凶手一向都係mentalist作風, 有時直頭一開波話埋你聽
所以都係睇simon baker點屈機咁
舊 12-01-11, 11:26 AM   #115
肉羊哩咖
griffin611

引用:
你係明珠進度??
mentalist s3整體我覺得好過s2了
估到凶手一向都係mentalist作風, 有時直頭一開波話埋你聽
所以都係睇simon baker點屈機咁
係好咗尐, 市長嗰集連個陷阱都好易估中先衰~

舊 12-04-11, 10:51 PM   #116
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
有冇人睇Zooey Deschanel主演既New Girl
都幾好笑

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-11, 02:25 AM   #117
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
American Horror Story下集就season finale
估唔到呢兩集咁多便當發展,追到後面愈來愈好睇

Season 2睇來又會有新家庭搬入

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-11, 06:31 PM   #118
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
原來Jane轉變左咁多, 唔知下集正常番未

另外Pearl今晩果集
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 02:41 PM   #119
肉羊哩咖
griffin611

新年一口氣追返S3 The Mentalist四集~ 攪咁死多嘢, 月巴人老查嚟查去, 拖咗咁多集, 先知個老細嫌疑最大?

不過跟手畀阿曹take lead, 而阿曹做小隊長又揸到正, 好嘢, 成隊人咁多交流係好耐未見過~

法醫個便當真係有尐感人。不過個FBI繼續係廢嘅~

婚姻介紹所嗰集做兇手, 尐冧人功拍得住Jane, 不過又係老早估到佢點引個兇手上釣~ 嗰位演員, 係做Firefly入面嗰做campanion嗰位, 靚女, 不過剪短個頭, 硬係睇唔慣就係~

舊 01-03-12, 03:02 PM   #120
irismong
Goo ◕ ω ◕

3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
我都未得閒睇新一季既mentalist @@

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 05:09 PM   #121
yorkyork

註冊日期: May 2010
mentalist 明珠依家個個係做緊第幾季?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 05:41 PM   #122
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: yorkyork 查看文章
mentalist 明珠依家個個係做緊第幾季?
第3季~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-12, 08:30 PM   #123
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
套DEATH VALLEY好好笑

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-12, 06:56 AM   #124
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
明珠台剛播完 The Good Wife S2,下星期四接力既係 Castle S3。
星期一至四,每晚都有一對男女拍檔查案。(阿蒙:...)

舊 01-13-12, 08:31 AM   #125
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 2dn 查看文章
明珠台剛播完 The Good Wife S2,下星期四接力既係 Castle S3。
星期一至四,每晚都有一對男女拍檔查案。(阿蒙:...)
一見到呢個預告, 開心到即刻電視機面前嗌咗出嚟!

一: The Mentalist
二: Monk (?!) 呢個男男似尐~
三: Bones
四: Castle

Castle攞埋獎而家先做S3, 遲好過冇~ 唉!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:26 AM

手機版 | APP版