Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-22-13, 07:45 PM   #351
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
咦,點解啱啱睇東張西望ch 81果個低清翡翠台都HD埋的。

舊 03-22-13, 07:54 PM   #352
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
咦,點解啱啱睇東張西望ch 81果個低清翡翠台都HD埋的。
81台高清左幾日喇

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 02:21 PM   #353
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: W!LL 查看文章
81台高清左幾日喇
HD證據…畫面比CRT慢左幾秒…

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 02:44 PM   #354
IDGAF
The One

引用:
81台高清左幾日喇
SORRY,唔係日日睇,因為最近都係打緊GOW:J…

應該一早摺ATV個黑畫面"實死"台(14台),放返D資源出嚟比其他台全面HD化好過啦。

舊 03-23-13, 02:49 PM   #355
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:

應該一早摺ATV個黑畫面"實死"台(14台),放返D資源出嚟比其他台全面HD化好過啦。
我希望佢放返D資源出嚟比新電視台...
鳳凰而家又話想申請, 不過佢啲擦鞋野大家都唔想睇

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 12:19 AM   #356
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:

應該係成個ATV摺左去好, 放返哂頻寛出來
對HD賽馬無興趣, 同埋微博天下都要HD真係想爆粗

大乱闘X
舊 03-27-13, 10:46 PM   #357
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
剛剛睇到亞洲台預告, 今個星期六20:30竟然播中國超人
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 11:28 PM   #358
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: ko121314 查看文章
剛剛睇到亞洲台預告, 今個星期六20:30竟然播中國超人
李修賢嗰套?
N年都唔睇一次亞視,咁今個星期六真係要捧吓場喇!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 06:04 PM   #359
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

頭先睇到今日vip
睇返新劇堆trailer好多陳展鵬既劇都有c祺姐
但係d女主角又係來來去去都係果幾個, 真係好悶
話哂走左咁多花旦, 姚子羚呢d點解咁耐都未上位, 成日做女3、女4

大乱闘X
舊 03-29-13, 06:50 PM   #360
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
頭先睇到今日vip
但係d女主角又係來來去去都係果幾個, 真係好悶
話哂走左咁多花旦, 姚子羚呢d點解咁耐都未上位, 成日做女3、女4
上到都唔一定好......
早幾年捧左唐詩詠上去領飛女升上女2...反而唔上唔落......
整整下而家索腿天后同舊メガネ娘仲飛得快過佢......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-13, 07:11 PM   #361
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
上到都唔一定好......
早幾年捧左唐詩詠上去領飛女升上女2...反而唔上唔落......
整整下而家索腿天后同舊メガネ娘仲飛得快過佢......
唐詩詠衰在套套演出係同一個通, 夜晚重播緊既鐵馬尋橋d演技同而家無分別
同李詩韻衰既差唔多, 樣唔係特別靚, 演出套套差唔多,
只怪最近興講野唔正既女角

大乱闘X
舊 03-29-13, 10:10 PM   #362
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
唐詩詠衰在套套演出係同一個通, 夜晚重播緊既鐵馬尋橋d演技同而家無分別
同李詩韻衰既差唔多, 樣唔係特別靚, 演出套套差唔多,
只怪最近興講野唔正既女角
咪又係睇後台...
Niki夠一樣十萬年如一日啦...最終咪又係套套擔正......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 03-30-13, 01:47 AM   #363
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
頭先睇到今日vip
早前已講過…
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
叛逃...司棋姐+展鵬
巨輪...司棋姐+展鵬

此篇文章於 03-30-13 01:49 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 03-30-13, 08:19 AM   #364
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
Niki夠一樣十萬年如一日啦...最終咪又係套套擔正......
咪講笑~依件越做越差~hea拍過骨演技~b

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-13, 12:58 PM   #365
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
咪講笑~依件越做越差~hea拍過骨演技~b
佢根本無好過...何來差左...

舊 03-30-13, 09:39 PM   #366
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
中國超人又幾好睇喎!
以75年的特攝片來講,算係拍得唔差!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-13, 03:25 AM   #367
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

亞旦又做勁多主持

大乱闘X
舊 04-07-13, 08:11 PM   #368
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

頂...之前又話叫人報料殖民星有乜好食......
結果而家金剛小儀又係葡撻木糠水蟹粥成堆頽爆行貨......

之後就係Galaxy特約時段......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 04-07-13 08:16 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 04-24-13, 12:46 AM   #369
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

還珠格格可以做甘耐.....

大乱闘X
舊 04-26-13, 03:48 PM   #370
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
肥媽最近講一雞十食, 即刻諗起, 勁過光榮

引用:
還珠格格可以做甘耐.....
睇完新聞冇轉台, 一聽到首歌就鬼殺咁嘈feel
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-13, 01:51 AM   #371
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

呢排睇81 or 85間唔中出現聲畫唔同步

大乱闘X
舊 05-09-13, 08:13 PM   #372
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
點解我睇myTV live(高清台)嗰陣間唔中會冇字幕顯示??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 01:05 AM   #373
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

J2罕有地冇將Mステ2小時SP斬件喎......
直落睇完就歐聯開波...正......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-03-13, 02:18 AM   #374
steve

註冊日期: Aug 2002
有冇人呢排J2、新聞台、高清台收得好差,成日起格/花?
我以為自己電視問題,但香討個面都有很多人話收唔到....
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-13, 01:32 AM   #375
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

J2播Mステ又跳左2小時SP個集......

死神Lv.3能力覺醒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:18 PM

手機版 | APP版