Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-17-19, 10:53 AM   #3276
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
70暗龍終於有波了 XD 里昂雪莉雙奶芙雷 XD 里昂要帶8級天使先夠力,打到十TURN都未殺到爭幾萬,搞到要等幾TURN開晒神跡進擊先再上去,岩岩秒到 XD

終於過埋60火雞,原來光頭未升心基都夠坦,不過唔敢主動打,都係龜森林,驚太多層融甲會死 XD

此篇文章於 03-17-19 11:46 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-19, 12:08 PM   #3277
ShinDou

S5識郁,仲出左勾神,打少個費事出去,好彩夠過,ss5應該都識郁了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-18-19, 12:10 PM   #3278
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
暗黑超絕,目前為止,大陸版係唔係仍然只得暗王子有?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-19, 12:13 PM   #3279
ShinDou

應該係,暫時陸版好似都係岩岩出5代男女主角

舊 03-18-19, 12:28 PM   #3280
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
SS5唔識

今個星期SS5同SSS5冇討論價值 易到冇野好講

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-19, 01:23 PM   #3281
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
今個星期易到無討論價值
好幾版都一樣規則,然後仲要勁多騎兵
sss5仲要全部企埋一齊,真係不炸不是人
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-19, 01:35 PM   #3282
ShinDou

去到ss5,見企埋1齊試下唔勾用公主隊炸,點知太細力炸唔死,又免debuff,要勾了

舊 03-18-19, 02:44 PM   #3283
ShinDou

勾神冇轉飛勾唔到,結果都係公主隊炸,要搭隻毒奶踩死暗王子,露娜疾風殺兩隻近戰,驚激反死紅帽,淨番露娜龜死佢

又出面沙,本身果個都未得閒凸,應該唔凸住了

舊 03-18-19, 04:13 PM   #3284
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: T.S 查看文章
今個星期易到無討論價值
好幾版都一樣規則,然後仲要勁多騎兵
sss5仲要全部企埋一齊,真係不炸不是人
好似唔使1個鐘就打哂 關底都唔使RETRY

舊 03-18-19, 04:22 PM   #3285
ShinDou

Sss5雖然十字陣,但唔食固傷露娜冇用,我d人太低攻炸唔死,又要諗點過

終於過到,抄唔到人,個個都戰略隊屈,就算係公主都係直接炸完秒,5隻未入圖都已經高我1兩百攻智,入圖高4百,個個都千幾攻智 @@ 應該洗到30%附魔先會有咁高﹖卒睇佢地應該都十級了,結果真係要用個規則 XD

1開波露拉娜冰錐再動黑洞,露娜秒里昂,雪莉迅雷秒女王,落跑打紅帽唔死,敵TURN俾佢打雪莉唔死之後拉打,佢3隻向上走,我上面3隻龜山引佢上黎係咁短腳3格偷打,殺淨紅帽1隻果陣都龜左好耐引佢上山先敢搵露娜打佢 XD

而家先知世界鬥雞冇得臨場轉技 @@ 裝錯技

此篇文章於 03-18-19 08:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-18-19, 10:47 PM   #3286
十一月
Game Master

大家覺唔覺得,某些較為有用的SR裝出現率特別低?
例如SR賢者法帽,我由開服玩到而家也只出了3件,術士罩帽只有4件,錬金長袍只有5件。
由於太缺,以上裝備我都冇用過來做突破材料,只用球來突破。
但其他沒用的SR裝就多到都唔記得拆了幾多件
舊 03-18-19, 10:56 PM   #3287
ShinDou

正常,佢又冇話所有裝跌既%係1樣,唔止SR,連SSR都係啦,肯定勁既SET到好難出,廢既SET到好易出架啦 XD 成日中埋晒D腰帶,碎星
舊 03-19-19, 10:12 AM   #3288
十一月
Game Master

頂,在我雪莉只差8碎就6星的時候俾我中雪莉,你好野!
舊 03-19-19, 10:21 AM   #3289
ShinDou

Allin60抽白果,計埋上期累積過百抽冇ssr,堅黑過黑西,番幾個碎片任未打

舊 03-19-19, 01:36 PM   #3290
十一月
Game Master

過百抽終於抽到レン
再博劍帝都有可能出重覆,都係算了
舊 03-19-19, 01:53 PM   #3291
T.S
君だけを…

接近250抽2劍帝1玲
舊 03-19-19, 03:42 PM   #3292
GUSTAV
The One
poor

下星期仲要抽勳章

舊 03-20-19, 05:49 AM   #3293
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

陸版出傑沙羅夫&堤督大人啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-19, 02:06 PM   #3294
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
陸版出傑沙羅夫&堤督大人啦~
好似話好早期已經實裝左,只係上期更新先解放出來
allin 100抽先得隻玲,睇來都同劍帝無緣

另日版已經cb緊,不過尼到應該無人會轉坑
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-19, 02:13 PM   #3295
ShinDou

4月2開日版,我會轉過去睇下咩環境,呢排打台版黑得濟 XD

舊 03-20-19, 03:52 PM   #3296
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: okabe 查看文章
好似話好早期已經實裝左,只係上期更新先解放出來
allin 100抽先得隻玲,睇來都同劍帝無緣

另日版已經cb緊,不過尼到應該無人會轉坑
差成大半年進度傻既先會轉

舊 03-21-19, 10:20 AM   #3297
okabe

註冊日期: Aug 2002
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...1&top=6&ltype=
來自陸服既消息,下次聯動合作活動

此篇文章於 03-21-19 10:23 AM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-19, 12:17 PM   #3298
T.S
君だけを…

引用:
作者: okabe 查看文章
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...1&top=6&ltype=
來自陸服既消息,下次聯動合作活動
d合作同以前cc咁似

不過如果真..又幾中隻game個年齡層
舊 03-22-19, 06:04 AM   #3299
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

板井王子窮到賣家產啦~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 04:34 PM   #3300
天子
weIBetAriTTeR
StElla

想問下gaf有冇閞團?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 昨天 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 07:24 AM

手機版 | APP版