Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-29-15, 03:33 AM   #26
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
一開波落樓梯直去地下有驚喜

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 03:36 AM   #27
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 呆王 查看文章
果個位應該局沖架啦?
定其實有位避lol
扭到架
我正面行過無發現

反而想知有無人試過馬側避人
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 04:01 AM   #28
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
一開波落樓梯直去地下有驚喜
我見到有人即刻番轉頭wwwww

有d咩驚喜

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 04:02 AM   #29
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: GateHacker 查看文章
扭到架
我正面行過無發現

反而想知有無人試過馬側避人
引橋上戈兩個 落斜路 之後趁機係橋上衝⋯

舊 08-29-15, 09:21 AM   #30
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
引用:
作者: Strider 查看文章
完全明白你感受,因為我都係

由於我仲未爆(正式講應該話仲未開打)GZ,請教少少問題:
我手上隻GZ係日版
我訂嘅同梱係行版
如果我想繼承的話,
1) 拿拿聲去版返隻行版爆咗佢等正日
2) 爆咗而家隻GZ先,等日水到貨到就接住玩,放行Game

問題仲有一個,就係我平時PS4用開港服,係咪應該Stick返去PSN HK呢?
抑或其實PS4唔似PS Vita咁限制一機一Acc我可以喺PS4曞個PSN JP Acc到時Download啲追加內容?不過獎盃就變咗要另一個User先睇到

請版友們指教
我諗問題一未有人答到,因為menu按承繼佢話未連server做唔到。
要到出個日先開server
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 09:25 AM   #31
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
救miller0個到,去到millet所在既building都唔見人,係咪正常?
我驚係bug
玩左好多次,0係屋到行黎行去都唔見,比日發現又由頭潛入過(因為想0alert)
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 10:28 AM   #32
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
對上個一次玩係PW
GZ無玩過

通常一開波到地圖係做咩多?
救MILLER個地圖已經係大到無倫⋯⋯
唔似以前一條路徑玩落去
慢慢索敵搜下鑽石 定直奔終點?
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:37 AM   #33
Billywto
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDBillywtohk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
千祈唔好亂挑熊機
由手機版發出
只要唔好太近隻熊仔,用麻醉槍打中個頭就可以[回收]
由手機版發出
Billywto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:49 AM   #34
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Billywto 查看文章
由手機版發出
咁睇黎係我唔中頭
射晒成排都唔訓

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:52 AM   #35
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
由手機版發出
個回收氣球level 1 都可以? 好似唔係樣樣都得,可能我太貪心了

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 11:53 AM   #36
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
對上個一次玩係PW
GZ無玩過

通常一開波到地圖係做咩多?
救MILLER個地圖已經係大到無倫⋯⋯
唔似以前一條路徑玩落去
慢慢索敵搜下鑽石 定直奔終點?
Miller個開始講限時3日
想知有冇人試過overtime

玩左成晚先4%
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:03 PM   #37
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
熊仔可唔到以CQC ?

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:08 PM   #38
Billywto

引用:
咁睇黎係我唔中頭
射晒成排都唔訓
戰鬥狀態下隻熊麻醉唔到,但唔知後期的裝備得唔得
由手機版發出
舊 08-29-15, 12:13 PM   #39
Billywto

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
個回收氣球level 1 都可以? 好似唔係樣樣都得,可能我太貪心了
汽球開發到一定程度可以回收重型裝備/載具
汽球數量會增加,一次過全收整個蘇聯補給站人員/裝備應該冇難道 XD
由手機版發出
舊 08-29-15, 12:37 PM   #40
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
戰鬥狀態下隻熊麻醉唔到,但唔知後期的裝備得唔得
由手機版發出
咁都係開發到麻狙先去捉.........
另外,殺動物都係計殺傷的 已經試左一次了

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:38 PM   #41
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
遲下洗唔洗幫手整個mgo ID收集表

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:41 PM   #42
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
汽球開發到一定程度可以回收重型裝備/載具
汽球數量會增加,一次過全收整個蘇聯補給站人員/裝備應該冇難道 XD
由手機版發出
太貪心諗起都超正

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:48 PM   #43
Billywto

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
太貪心諗起都超正
可惜咁大的地圖冇COOP
由手機版發出
舊 08-29-15, 01:18 PM   #44
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
出事
玩完序章,之後system話install game data要507seconds
等左一個鐘都冇反應

出得返去ps menu

而家唔知點...stuck住左

日psn,行日版

舊 08-29-15, 01:23 PM   #45
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: westpat 查看文章
出事
玩完序章,之後system話install game data要507seconds
等左一個鐘都冇反應

出得返去ps menu

日psn,行日版
完全關機重新開過

舊 08-29-15, 01:28 PM   #46
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
由手機版發出
千萬唔好搞coop
變左ghostrecon屠殺game

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 01:35 PM   #47
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
千祈唔好亂挑熊機
由手機版發出
被撞死

舊 08-29-15, 01:39 PM   #48
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
由手機版發出
我買之前無睇太多預告片,想玩的時候多D驚喜,
好似話有兩個ONLINE模式,一個係ONLINE VS形式(10月先開始?),
另一個我無留意好似係整MOTHER BASE之類的。

我覺得就算宜家無,日後都可能出(收費)DLC追加,
個人期望有類似R* Red Dead Redemption之後加的CO-OP MODE咁。
唔係整到阿富汗咁大咪好嘥…

https://twitter.com/Kojima_Hideo/sta...rc=twsrc%5Etfw

引用:
出事
等左一個鐘都冇反應

出得返去ps menu

日psn,行日版
其實PS4/PS3版宜家有無更新,同埋係VER.幾?

舊 08-29-15, 01:54 PM   #49
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
我買之前無睇太多預告片,想玩的時候多D驚喜,
好似話有兩個ONLINE模式,一個係ONLINE VS形式(10月先開始?),
另一個我無留意好似係整MOTHER BASE之類的。

我覺得就算宜家無,日後都可能出(收費)DLC追加,
個人期望有類似R* Red Dead Redemption之後加的CO-OP MODE咁。
唔係整到阿富汗咁大咪好嘥…

https://twitter.com/Kojima_Hideo/sta...rc=twsrc%5Etfw

其實PS4/PS3版宜家有無更新,同埋係VER.幾?
從來無公佈過 有coop 呢樣野 亦唔希望有

話明潛入 今集有Npc quiet 已經足夠

想coop 等online pvp吧 一定好精彩

舊 08-29-15, 01:57 PM   #50
rokuna
Crazy Gamer

引用:
出事
等左一個鐘都冇反應

出得返去ps menu

日psn,行日版
會唔會 偷跑 你又係日psn 關係 所以奶野?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.3 (已售) シェンムー 電視遊戲討論版 1014 02-23-18 03:21 AM
[多機種] 「METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN」9月2日発売決定 丨明日放送予定だった小島監督の番組『コジステ』急遽放送休止 Vol.2 money 電視遊戲討論版 1000 08-26-15 11:59 AM
[分享] Metal Gear Solid: A Visual History of Solid Snake shodanng2 電視遊戲討論版 0 10-06-11 02:18 AM
metal gear solid ydragon 電視遊戲討論版 19 06-23-08 04:52 PM

現在的時間是 03:55 AM

手機版 | APP版