Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 8 ~~
蒲公英 10:25 PM 08-26-05
估唔到呢隻小角色都有份出MG
強人反而仲未有
Oruma 12:40 AM 08-27-05
作者: 蒲公英:
估唔到呢隻小角色都有份出MG
強人反而仲未有
所以我好羨慕Keroro...有MG版強人
出呢隻野...貪佢有觸手咩...
普通人一個 12:55 AM 08-27-05
作者: Daidi:
所以我好羨慕Keroro...有MG版強人
出呢隻野...貪佢有觸手咩...
keroro個世界入面有好多好正的MG.............我都想係我地個世界到出
ultrachiu 02:57 AM 08-27-05
豬嘴又出ver o.y.w.......
鐵球出拾荒者ver???
masaki 11:08 AM 08-27-05

惡趣特別版o.O?

MG出呢隻?
#1plus1# 02:17 PM 08-27-05
我對雙面蟹有興趣多d.
湊夠三隻蟹陪那三隻蟹的sd.
ultrachiu 10:22 PM 08-27-05
1/100 s.freedom旺角偉x賣468,個諗把又幾順口喎......

信和某層1/60 impluse $250,個盒寫住送"贈品"
而"贈品"呢塊牌就貼左係mg卡gun個盒度
照計好可能係買impluse送卡gun(兩隻都冇興趣)......
redfish 10:39 PM 08-27-05
作者: ultrachiu:
1/100 s.freedom旺角偉x賣468,個諗把又幾順口喎......

信和某層1/60 impluse $250,個盒寫住送"贈品"
而"贈品"呢塊牌就貼左係mg卡gun個盒度
照計好可能係買impluse送卡gun(兩隻都冇興趣)......
其實1/60 impluse先係套餐的贈品
忍者 10:42 PM 08-27-05
買細送大?!
redfish 10:45 PM 08-27-05
作者: 忍者:
買細送大?!
買細送大, 不過係指瑞記個套餐
忍者 10:46 PM 08-27-05
作者: redfish:
買細送大, 不過係指瑞記個套餐
如果係真o既..咁又真係諗得過
redfish 11:09 PM 08-27-05
作者: 忍者:
如果係真o既..咁又真係諗得過
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=888
masaki 11:31 AM 08-28-05
卡gun是什麼?
ka版高達?
Led Mirage 12:30 PM 08-28-05
作者: masaki:
卡gun是什麼?
ka版高達?
係~~
正野o黎嫁
#1plus1# 12:47 PM 08-28-05
卡巾模型質素係高,但我認為舊版外型靚d
Oruma 04:31 PM 08-28-05
作者: masaki:
卡gun是什麼?
ka版高達?
Ka版高達怪怪的﹐我唔like
但係我有Ka版既鐵球同Wing
kog 04:40 PM 08-28-05
Ka版Wing怪怪的﹐我唔like
但係我有Wing Zero
masaki 05:27 PM 08-28-05
作者: kog:
Ka版Wing怪怪的﹐我唔like
但係我有Wing Zero
Ka版wing冇地台, 我唔like
但我都有wing zero /

但我有1.5 ver高達/

至於隻impulse怪怪的, 我唔like
但我有個luna公仔
nakakula 05:59 PM 08-28-05
高達的咀全都怪怪 的, 我好唔like
但我有喇加佬大神的百式
クラウド 08:48 PM 08-28-05
電鍍FREEDOM.....
D水口位點算....|||OTL
KIM 09:00 PM 08-28-05
作者: K死狗(K9999)京:
電鍍FREEDOM.....
D水口位點算....|||OTL
呢個問題一向都不能完美~~~
luciferdark 09:24 PM 08-28-05
作者: KIM:
呢個問題一向都不能完美~~~
只有放棄...
所以唔買電鍍版ge模型, 廢事心痛
Terry仔 09:30 PM 08-28-05
想問下1/144 destiny幾時出(not硬直版)
1/100無透明翼,興趣大減

遲下出MG版我諗炒得重勁
Rance 09:36 PM 08-28-05
Destiny 應該唔出mg架啦,個模用唔返嘛
strike freedom就應該會...
Busconcamp 09:39 PM 08-28-05
作者: Terry仔:
想問下1/144 destiny幾時出(not硬直版)
修正資料...
HG 1/144 DESTINY...無消息話會出~

作者: :
遲下出MG版我諗炒得重勁
1/100 DESTINY同1/100 STRIKE FREEDOM
初回特典同埋返貨唔過多...街舖個價先至做建議價
甚至炒價姐...

MG版...除非返貨量極少...D人追貨...
否則...模型何來"炒"字可言...?!
你"諗炒得重勁"...真係得個"諗"字~ '''
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面